Benimle sevişmek istedi birşeyler yaptık biz de bana dedi ki sen libidosu çok yüksek bir kızsin neyse seviştik falan cinsel birleşmeye izin vermedim bu sefer de diyor ki insan sevdigiyle yapar böyle şeyler ben senin sevgilin değil miyim falan (sevistigimiz halde ) kendini haklı çıkarmaya çalıştı bana olan tavrın hiç hoş değil dedi terketti beni o günden sonra.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Soğuduğumuzu da nereden çıkardınız ki? Sadece cinselliği bile bu kadar ise bu kızın ya da kadının gerisi nasıl olacak kilerdeyiz aslında...
Nasıl yani anlamadim
Gerçek kadın isen, cinselliği ciddiye alıyor, aşk ile korkmadan, çıkarsız, menfaatten uzak yaşıyor ve içten ve sıcak isen neden senden soğuyalım diyorum. Adeta herşeyimiz olursun, sana adarız kendimizi ve seni musss mutlu ederiz...
Ben istemeden seviştim diyor ki demek ki ben senin hayatının hiçbir yerinde yokum
Çok haklı. Kim olsa kendisi ile istemeden sevişen birini normal kabul etmez, ciddiye almaz, değer vermez zaten.
Öyle yaptı zaten ama beni anlamadı gerekiyor karı koca değiliz ki biz
Ne o söz konusu para olunca ne var bunda, buün bana bakamayan, ihtiyaçlarımı karşılamayan erkek, yarın evlenince ne yapacak ki derken aaa biz karı koca bile değiliz mi diyor?
Anlamadım
İşinize gewlmeyince anlamamnız çok normal. Bu devrin kız ve kadınları maalesef paradan başka hiç bir değere önem vermiyor. Dinleri, imanları, tek dertleri sınırsız para tırtıklamak. Para için her şeyi yapıyorsunuz ve her kılığa, şekle giriyorsunuz. Cinsellik te dahil para için her şeyi gayette iyi kullanıyor, erkeğin tüm savunmasını, duygu dünyasını, aşk beklentisini ve hayallerini istediğiniz gibi manupule ediyor, adeta tüm hücrelerimiz ile oynuyorsunuz. Demem o ki her ne kadar nikahlı eşiniz olmasa da o sevgiliniz, aşık olduğunuz adam, sevgiliniz, sevdalınız. Yani size sarılmaya da, sizi öpmeye de, size dokunmaya da, sizinle sevişmeye de hakkı var. Zaten adı aşk ise hiç biri sorun olmaz. Neyin kafası bu, kimi kimden kıskanıyor, neden hep işinize nasıl gelirse öylesiniz?
Ya Allah aşkına sevistigim halde terketti beni bide bana diyo ki libidosu çok yüksek bir kızsin versen bı dert vermesen bı dert siz eekekler neden böylesine bizi mi deniyorsunuz
Bakın hikayenizi bir daha okuyunca bir şeylerin ters gittiğini bir kez daha gördüm. Evet cinsellikte sınır koymak hakkınız var. Siz hiç dokunmasın, sarılmasın, öpmesin, sevişmesin dememişsiniz, sadece cinsel birleşmeye hayır demişsiniz ki bu çok normal ve yerin de bir karar. Buna rağmen terkeden erkeğin burada hiç bir hakkı yok. Sonuna kadar sizi destekliyorum. Burada o kadar çok soru ve mesele okuyor ve tartışıyoruz ki hikayeler iç içe girmiş, sanmışım ki hiç cinsellik yaşanmıyor, istemiyorsunuz sanmışım. Şimdi sizi anladım ve hak versdim. Özür dilerim...
Rica ederim ama psikolojimi bozmaya ne halkı vardı maden be i sevmiyor neden sevisiyor o zaman
Bu konuda siz kız ve kadınlarımıza çok şey düşüyor. Duygularından, adamlığından, insanlığından, ahlakından, akıl vwe fikirlerinden emin olmadığınız birisi ile zaman ve vakit kaybetmeyeceksiniz. Seçici, dikkatli, ölçülü ve kaliteli olmayı, eş olmaya layık bir aday seçebilmyi öğrenmeli, bilmelisiniz. Madem ki eşiniz olacak, mademki bir yuva kurma hayaliniz ve isteğiniz var, sabırlı olacak, ne aradığınızı ve istediğinizi de bileceksiniz ve her anını, her ağzından çıkan sözü ve her davranışını akıl süzgecinden de geçirmeyi bilecek, olumlu olumsuz yanlarını övmeyi de, eleştirmeyi de bileceksiniz.
Abla seni bi cinsellik yüzünden terk ediyorsa zaten hiç sevmemiş
Ama guvenmistim ona
Ya normal insan güveniyor sevdiğini sanıyor ama yaptığına baksana seni sevse anca böyle birşeyden terk etmezdi
Kişiden kişiye değişir bende soğuma olmaz seks sonrası
seven erkek evlenmeden dokunmaz
bu saygısızlıktır
Değil mi ve bana önceden dedi ki sen istemedigin sürece aramızda bişey olmiycak dedi tamam ben opusuruz üstten birşeyler olur sandım ama ileri gitti işte dokundu her yerime falan
evliliğe gitmek istiyorsan
elletmemelisin
erkeklerin büyük çoğunluğu elleye bildiği kızla evlenmez
değerini gizemini korumalısın
özelin nikahla açılmalı
eğer peşin verirsen değerin beş kuruş olur
Amaci yalnizca cinsellik belli etti ne mutlu sana anladin
Evlenmek niyeti yoksa cinsellik için birliktedir seninle zaten
Daldan dala daldan dala
Nasıl yani
İstediğini alamamış sonra da elveda deyip yeni birine doğru uçmuş Anlaşılmayacak bir durum yok.
Çok sevmiştim ben onu ama
Senin sevmen bişey ifade etmiyor. Sevgi karşılıklı olur. Onunki senden yararlanma
Çok haklısın onunki beni canım yerine koyma
S. lk. yazmistim
Kimse senden değerli değil. Sana değer verene değer ver.
Bence kesınlıkle vermemelıydın, hangi sehırdensın
Vermedim ama seviştik pantolon üzerinden surttu
Bakire olduğun için mi yapmadın yoksa
Ya evlenmeden yapmam ki
Kızım bakire misin değil misin onu soruyorum
Bakireyim o da dedi ki bakire olduğun için yapmam
Peki istekli misin
Yani o u sevmistim
Erkek işte bilmiyor musun 😃
Amacınız ne ben güvendiğim için seviştim o terketti
Benim Bir amacım yok evimde oturmuş televizyonumu izliyorum ben
Çünkü amacı sadexe odur
Var öyle işini görüp yok olan
salla saygı yoksa sevgi de yoktur
Vermeyeceğini anlamış
Benim suçum günahım yok ben de hiçbiri olmadı
O nasıl bir canım boş ver yaşınıx kaç
Kurtulmuşsun işte niyeti belli 🙂
Bakire degilsen sokmak istemesi normal
Bakireyim
sokamaz o zaman ama belkı oral belkı ızın verırsen anal deneyebılır
Hayır tabiki de zaten istemediğim için ayrildi
Üzülme verseydin de terk edecekti zaten
Neden peki neden
Çünkü seni sevmemiş
Niye o zaman cinsellik yaşamak istiyor
Çünkü istediğini verecekmişsin nerdeyse
Çok vicdansız vs geliyor bana bağlanmıştım ben ona
Yani burada açık açık bazı şeyleri yazamıyorum
Allah aşkına şöyle
Buraya yazılmaz
Kiz evine nasi attin riskli değil mi ahshjs
+ güzel de geçmiş anladığım kadarıyla sonrasinda pat diye mi kesildi?
Ya bulusucaktik dışarda ben kimse görmesin istedim o da dedi ki hava sıcak otel tutucam dedi ben de otelde gerçekten oturucaz sandım gittik be i öptü seviştik zorla falan
Yazar misjn bana bi, benim de son ilişkim benzer sonla bitti belki yardımcı olabilirim sana düşünce şeklini yonlendirmek adına, abazan değilim onu da belirtmiş olayım
Yok sagol abi sen de mi kızı terketti
N
Yok tersi de yazar mısın bana bi cidden konuşmak istiyorum üzerine rahatsız olursan engellersin
+ ceza yeriz burdan
maksat rahatlamak onlar icin
Ya tamam da benim suçum ne
Oeymis oda tam
İyi olmus kurtulmusu
Asla sogumam
Anal?
Hayır tabiki de