Cinsel Yaşam konusunda 961 cevap paylaştı. Bunun sebebi acaba kötümü oldu bi vicdan rahatsızlığı ve eskisi gibi olmaz olumsuz bir durum olur hali o durumla yuzlesmeme yani kaçma durumu cinsel temas da çok samimiyet kuruluyor ister istemez çekingenlik oluyor
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılalacaklarını aldıkları için neden olacak
01 Yorumla
Soran1 yılPeki devamlı almak varken neden 1 kerede gidiyir
Cinsel Yaşam konusunda 870 cevap paylaştı. Çünkü taaaaa….. bilmen olduğu için çünkü amacı istediğini alana kadar yani yatana kadar bu tiplerde var
12 Yorumla
Soran1 yılKanka uyurken hep dokundu bana hatta uyanıp alnımdan öptü tekrar uyudu onunla birlikte yaşamayı kabul etmedim diye engeledi? Ama ben sadece evinde kalmayı kabul etmedim sevgili olmayalım demedim ki?
Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Çünkü erkek ulaştığı şeyin nankörü ulasamadiginin da müptelası olur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 519 cevap paylaştı.
1 yılKızlar kendini basitseyen erkekleri sever çünkü onlar yakışıklı gelir gözlerine
02 Yorumla
Soran1 yıluyurken hep dokundu bana hatta uyanıp alnımdan öptü tekrar uyudu onunla birlikte yaşamayı kabul etmedim diye engeledi? Ama ben sadece evinde kalmayı kabul etmedim sevgili olmayalım demedim ki?
- 1 yıl
O cinsel obje olarak görmüş kusura bakma
Gizli Üye(36-45)1 yılHer önüne gelenle yatıyorsan bu çok normal piyasa malı olmuş deniliyor senin gibilere. gelip seninle yattıktan sonra kullanılmışsın çöp olmuşsun gibi atıyorlar seni.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 441 cevap paylaştı.
1 yılYooo aksine daha da bağlanirim ben :) hele karşılıklı doyum sağlanırsa vazgecilmezim olur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı.
1 yılBegenmemistir. Bekledigi gibi cikmamistir. Nude atarken bile efeck filtre kullanan maal kizlar var
00 Yorumla Sabir birisi vardır o gidince yine gelir tatmaya
12 Yorumla
Soran1 yılYok memnundu kalkıp giti yemek aldı bize sonra uyurken hep dokundu bana hatta uyanıp alnımdan öptü tekrar uyudu onunla birlikte yaşamayı kabul etmedim diye engeledi?
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Merakını gidermiş oluyor kendilerine göre.
06 Yorumla
Soran1 yıluyurken hep dokundu bana hatta uyanıp alnımdan öptü tekrar uyudu onunla birlikte yaşamayı kabul etmedim diye engeledi? Ama ben sadece evinde kalmayı kabul etmedim sevgili olmayalım demedim ki?
Soran1 yılNe metresi evlenmek istedi kabul etmedim
Soran1 yılEvet
1 yılÇünkü nihai amaç tamamlanmıştır
03 Yorumla
Soran1 yılDevamlı yapmak varken 1 de bitirdi saçma
- 1 yıl
Ha öyle anlamda diyorsun demek ki adamın libidosu o kadar birkere yapabiliyor. O zaman her gün kalmayacaksan sevgili olmaya gerek görmemiş
1 yılOdunlaşıyorlar bir anda
00 Yorumla
1 yılAlakası yok. Siz bula bula onları buluyorsunuz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılBüyüsü bozulmasın unutulmaz olsun diye
00 Yorumla
1 yılKorkuyordur dur senden
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılYa beğenmemiştir ya da beğenilmediğini düşünmüştür
03 Yorumla
- 1 yıl
Biraz iletişimsizlik olmuş gibi
Soran1 yılYok acikca soyledim
1 yılMemnun olmamışlardır
04 Yorumla
Soran1 yılYok memnundu kalkıp giti yemek aldı bize sonra uyurken hep dokundu bana hatta uyanıp alnımdan öptü tekrar uyudu onunla birlikte yaşamayı kabul etmedim diye engeledi?
- 1 yıl
E kabul etme mişsin işte daha ne
Soran1 yılAma ben sadece evinde kalmayı kabul etmedim sevgili olmayalım demedm ki?
- 1 yıl
İyi yapmışsın. Si. Et
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Karakter eksikliği
00 YorumlaBegenmemis demek kl
00 Yorumla
1 yılBaşına geldi galiba
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam