9 ayErkeklerin en büyük kriteri, yanında gerçekten arzulayan bir kadın hissetmek… Tenine dokunduğunda vücudu titreyen, nefesini hızlandıran, gözleriyle bile “gel” diyen… Dudaklarının sıcaklığı, boynundan yayılan koku, bedeninin kıvrılışı bile onu deliririr. Uyum şart aynı ritimde hareket edip, o anı uzatmak… Ve en önemlisi, şehvetini saklamamak. Çünkü erkeğin hafızasında kalan şey, çıplaklık değil, o anda hissettirdiğin o yanık tutku olur
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
öncelikli temizlik
kadını şımartabilmem ilgilenmem için tüm vücudunu yalamama gerek. bunun içinde kadının temiz olması grek.
kulak memelerinden tut ayaklarına kadar yalamalıyım. sonuçta temiz olmalı. özel bölgesini de yalayıp sulandırmam sulu sulu emmem gerek. sağlıklı ve temiz olmalı
diğerleri teferruat gereksiz00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Gizli Üye(18-24)9 ayGenel bir kriteri yok bunun bir cinsiyette. Karşındaki insanın istekleri ve arzuları ile alakalı ki. Seks sırasında neyi sevip neyi sevmediğini zaman içinde öğrenip, varsa istediği fanteziler veya sahip olduğu bir fetiş zaman içinde bunlara süslenerek bir kişinin ( her iki cinsiyette de) kendi kriterlerini öğrenebilirsin. Ama bu bir mülakat değil tabiki hani kimse karşı tarafın kendisini %100. bilmesini bekleyemez.
00 Yorumla
9 ayKadında istekli olsun gerisi kendiliğinden gelir o zaman daha çok zevk alır
00 YorumlaKokan bir kadını yatağimda tutman benim için güneşte kalmış etten farkı yok
00 Yorumla
9 ayÇok bir ayrım yapmam hoş Br hanım efendi yeterli
00 YorumlaOral ilk önceliğim
Ya senin00 Yorumla
9 ayEğlenceli olmalı sjsjs
00 Yorumla
9 ayeğil yeter
10 Yorumla
9 ayKarakteri
00 Yorumla
9 ayTempo lazım
00 Yorumla