Cinsel Yaşam Erkekler cinsellikte nelere dikkat ediyorsunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Sizi en çok çıldırtan isteklendiren heveslendiren şeyler nelerdir? Erkekler cinsellikte nelere dikkat ediyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
aJax___ Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl ayakları güzelse hatunun bide hard oral yapabiliyorsa bu beni delirtir 1 11 Yorumla Soran +1 yıl Oral ne a. yav. Yorumla aJax___ +1 yıl oral ne derken? Yorumla Soran +1 yıl Bence çok sacma Yorumla aJax___ +1 yıl ? neden saçma sana itici tiskindirici mi geliyor :D Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Ahshdhsjs muhafazakar Bi ailedeyim ama çoğu şeyi görüp geçirdim bahsettiğin şey mide bulandırıcı bu benim fikrim 😁 Yorumla aJax___ +1 yıl sen masum bakıyorsun o zaman ne diyelim şu iç çamaşırını giyse felan mı :D Yorumla Soran +1 yıl 😅😅 Yorumla aJax___ +1 yıl çok şekersin ya :D soru tehlikeli ama cevaplar masum olsun istiyorsun hahaha :D Yorumla Soran +1 yıl Ahahhshd aferim sana Yorumla Soran +1 yıl Siye Yorumla
RockNYeah Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl temizliğe bakıma dikkat ederim iç giyime kostümlere dikkat ederim beni yönetmesi oral yapması yaptırması 0 0 Yorumla
Veysel454588 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kişiden kişiye değişir bu mesela beni her kadın heyecanlandıramaz 😁 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl kadınlar heyecanlandırır Yorumla Veysel454588 +1 yıl Baskın dominant kadınlar tabi ki Yorumla
liader Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Kadının kendine ulaşılmasıni zorlastirmasi erkek böyle ulaşamadıkca daha da libidosu artar sıcaklık basar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl fiziğe neleri hakedecek kadar güzelse sevişirken oral ile yaşatmaya önem vermek gerekiyor 0 0 Yorumla
Adana_lıı Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl En önemlisi bakımına dikkat ediyor olması. 0 2 Yorumla Adana_lıı +1 yıl Koku, kıl vs.. Yorumla Soran +1 yıl Anladim Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Karşı tarafın sesi bakışı Davranışı eritir 0 0 Yorumla
Memetsaid Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Oral ve iri göğüslere dayanamıyorum açıkçası 0 0 Yorumla
G-Ü-V-E-N Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl karşı cinsin aynı şekilde istekli olması. 0 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Zeka ve tecrübeye 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Tecrübesiz biri? Yorumla Tendenönceruh +1 yıl Tecrübesiz ise merakı ağır basar Denemeler ile ileler bu da çekici olabilir Yorumla Soran +1 yıl İlk gece ne yapmam gerek bilmiyorum Yorumla Tendenönceruh +1 yıl Bence doğal akışa bırakHissettiğin gibi davranman keyifli sonuçlar ortaya çıkartırPartnerin de yönlendirmesi ile gelişir Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hastalıklara 0 0 Yorumla
Sinan_ist Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Arzulu olması 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ama bazı geri kafalı erkekler kadını arzulu olmasını başka adlandiriyor Yorumla Sinan_ist +1 yıl Adı üstünde geri kafalı 😉 Yorumla
Erkekadam22 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Cok varda yerı degl 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 😀😀en cokkk ne meselaaa Yorumla Erkekadam22 +1 yıl burada olmzz Yorumla Soran +1 yıl Peki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
ayakları güzelse hatunun bide hard oral yapabiliyorsa bu beni delirtir
Oral ne a. yav.
oral ne derken?
Bence çok sacma
? neden saçma sana itici tiskindirici mi geliyor :D
Evet
Ahshdhsjs muhafazakar Bi ailedeyim ama çoğu şeyi görüp geçirdim bahsettiğin şey mide bulandırıcı bu benim fikrim 😁
sen masum bakıyorsun o zaman ne diyelim şu iç çamaşırını giyse felan mı :D
😅😅
çok şekersin ya :D soru tehlikeli ama cevaplar masum olsun istiyorsun hahaha :D
Ahahhshd aferim sana
Siye
temizliğe bakıma dikkat ederim iç giyime kostümlere dikkat ederim beni yönetmesi oral yapması yaptırması
Kişiden kişiye değişir bu mesela beni her kadın heyecanlandıramaz 😁
Nasıl kadınlar heyecanlandırır
Baskın dominant kadınlar tabi ki
Kadının kendine ulaşılmasıni zorlastirmasi erkek böyle ulaşamadıkca daha da libidosu artar sıcaklık basar
fiziğe neleri hakedecek kadar güzelse sevişirken oral ile yaşatmaya önem vermek gerekiyor
En önemlisi bakımına dikkat ediyor olması.
Koku, kıl vs..
Anladim
Ateşli bir şekilde sevişmek
Karşı tarafın sesi bakışı
Davranışı eritir
Çamaşırlar dokunuşlar oyun vs
Oral ve iri göğüslere dayanamıyorum açıkçası
karşı cinsin aynı şekilde istekli olması.
Kadının içindeki o.. rospuyu ortaya çıkartması.
Zeka ve tecrübeye
Tecrübesiz biri?
Tecrübesiz ise merakı ağır basar
Denemeler ile ileler bu da çekici olabilir
İlk gece ne yapmam gerek bilmiyorum
Bence doğal akışa bırak
Hissettiğin gibi davranman keyifli sonuçlar ortaya çıkartır
Partnerin de yönlendirmesi ile gelişir
Hastalıklara
Arzulu olması
Ama bazı geri kafalı erkekler kadını arzulu olmasını başka adlandiriyor
Adı üstünde geri kafalı 😉