Yazın yanımda ama kışın yok bende çok istekli biriyim kimseyle işim olmaz ama malum videolara taktım bu ara kendimi o şekilde tatmin etmeye çalışıyorum tatmin de olamıyorum ne yapacağımı bilmiyorum başkasını da istemiyorum kendime de kızıyorum ama alışmış kudurmuştan beter derler gerçekten öyleymiş evlenmeden önce aklıma gelmezdi şimdi çıkmıyor kendimi nasıl tatmin edebilirim herhangi bir şeyler sokmayı denemedim korktum diğer türlü de kesmiyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılKocan hiç sormuyor mu ya hatun ben yokken nasıl gidiyor napıyon özledin mi beni falan diye 🤣 Aranız çok iyi ikiniz de birbirinizi kesin aldatmayacaksanız oyuncak ya da sanal dışında bir çözüm yok. Ama sen gerçeğini istiyorsundur bu kadar istekli olduğuna göre. Ha sanal olarak şey var uzaktan kontrollü penis vibratör gibi karşındaki kişi telefondan oynuyor fiziksel ilişki gibi oluyor o da acayip bir şey ama pahalıydı en son hatırladığım kadarıyla 😅😅😅
08 Yorumla
Soran1 yılO iyiymiş bak
- 1 yıl
Remote vibrator remote penis falan yaz çıkıyor trendyol hepsiburadada falan ama yaklaşık 10bine gelir ikisi
Soran1 yılPahalı ama güzel
- 1 yıl
kocana söyle de alsınn :)
Soran1 yılKocam kızar eminim ki
- 1 yıl
Uzaktan beni titretirsin de özlüyorum seni de alır 😅
- 1 yıl
Penis olanından da alırsan kocan içine giriyormuş gibi uzaktan girer sana 😂
- 1 yıl
Gizlice alman doğru olmaz kendisi öğrenirse daha çok kızar. De ben seni arzuluyom eşek gibi alması lazım. Seni sevmiyordur eğer bunu reddederse.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılBurada seni yanlış işlere itmeye çalışanlara aldırış etme, ekmek parası eşinde keyfinden gitmiyor napsın, hayat zor maalesef. Eşini sabırla bekle. Ben bir dönem e ticaret yaparken vibratör vb ürünler satıyordum baya alıcım vardı, sana böyle ürünler kullanmanı tavsiye ederim, masaj aleti kullanıp rahatlayan kızlarda var, en son çare salatalık kullanabilirsin çok hızlı sert hareketler yapmadan
13 Yorumla
Cevap sahibi1 yılEn sağlamı vibratör bu arada riski yok yani
Soran1 yılTeşekkür ederim evet
Cevap sahibi1 yılRica ederim, merak ettikleriniz olursa sorun cevaplarım
Gizli Üye(30-35)1 yılKendini tatmin etmekten başka çare var mi? Aldatmayi dusunuyorsan yol çok, sanal seksle tatmin olabilirsin ya da birini eve çağırırsin, inlete inlete becerir.
Şu senle aynı durumdayim yazan pembeliye dikkat et, o erkek hesabı. Kadın kiligina girmiş, kadınların sorusuna gidip özele çekiyor
016 Yorumla
Soran1 yılGitmedim zaten aldatmayı düşünmüyorum eşimi seviyorum
Cevap sahibi1 yılBöylesi olmalı, seni kandirmaya çalışanlar var, sorunu takip ediyorum. O neden görüşlerim kalkıyor diyenlerin küfür ettiği moderatorum ben:))
Pembeli hesaplarin bazıları erkek, ses atarım dediğine de bakma. Programla kadın sesi yapabiliyorsun
Soran1 yılİyi yapıyorsunuz kimseye kanmak gibi bir derdim yok :)) çünkü amacım o değil hepsine söylediğim gibi eşimi seviyorum benim durumum başka ben kendi kendimi idare edebileceğim bir fikir için soru sordum
Cevap sahibi1 yılEve gelip seninle şey yapmak tek amaçları 😂
Eşinizi aldatmama düşünceniz güzel 👏 Twitter'da harika videolar var, internetten yapay penis siparişi verip adrese gelmeyecek şekilde gel al noktasindan teslim alın. Videoyu acin, tamamen ciplak sekilde soyunup izleyerek oksayin ve sert sert yapiliyormus gibi penisi sokun, inleyerek bosalin 💫
Soran1 yılTeşekkürler
Cevap sahibi1 yılRica ederim
Soran1 yılBenim yorumlarımı da mı kaldiriyorsun 😄
Cevap sahibi1 yılSadece 1 kere kaldırdım, senle konuştuğumdan beri elim gittiyse namert olayim😂
Soran1 yılBen ne dedim de kaldırdın hı 😄😄
Cevap sahibi1 yılValla hangi sebeple kaldirdim inan şu hatirlamadim ama sadece bir kerecikti inan 😂 Sen ne yaptin, nasıl durumlar
Soran1 yılİyiyim nasıl olayım 😄
Cevap sahibi1 yılTatmin olabildin mi? Yapay penis siparişi vermedin değil mi, sadece okşadin ama kesmiyor 😂
Soran1 yılEşim yanımda zaten şu an ben gittiği zaman için sordum :))
Cevap sahibi1 yılGideceği zaman için şimdiden hazırlıkları baslattin demek, o zaman şu an gerekeni yapıyorsundur😂😂
Ilerisi için düşünceler olustu mu? Aksksk
Soran1 yılBunlar ozeeel😄
Cevap sahibi1 yılİnsanın içi gıdıklanıyor bazen :D Siparişi vermeyi unutma :)))
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılkendine vibratör ya da vibratör al emin ol işini fazlasıyla görecektir , kaliteli bir vibratör , vantuzlu , tek başına seni kocan gelene kadar idare eder bence 😉
01 Yorumla- 1 yıl
hatta yarım vucut erkek var o daha iyi olur senin için saklaması kolay
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
43Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
1 yılBak bunu buraya yazman büyük bir problem. Libidon yükseldiğinde buraya yazman demek, sana karşı adım atan sayısız erkeğin elinin dibinde olmasını bilmek demek. Evlisin, herhangi bir savunmasız anında biriyle konuşursun ve aldatmayla sonuçlanır. Yapma rica ediyorum.
11 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim eşimi çok seviyorum ondan başkasına bakmam bile emin olabilirsiniz ben kendi kendime yetebilecegim bir yöntem sordum sadece sağolun yorumunuz icin
Gizli Üye(25-29)1 yılSadık bi eşsin bu takdir edilesi bir durum. İşim gereği gizlenip yazıcam seks oyuncakları etacretini ve dükkanım var senin gibi niceleri var. Biriyle real deneyim elde etmeyeceksen buna en yakın elde edebiliceğin şey oyuncağınla eşini düşünmek olacaktır. İradeni ve iyi eş oluşunu takdir ediyorum. Bir süre sonra video tat vermeyecek sürtünmek oynamak tat vermeyecek ama yenı oyuncaklar farklı bı haz katacaktır. sanalda sana pek zevk vermez cunku ucunda aldatma fıkrı kafanı kurcalayaktır.
11 Yorumla
Soran1 yılEvet çok güzel anlamissiniz beni teşekkür ederim en mantıklısı oyuncak
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılYani tadını aldıktan sonra daha çok ister insan.. Bir oyuncak alabilirsin titreşimli.. İçine de sokabilirsin çok büyük almazsan
114 Yorumla
Soran1 yılEvet oyuncak alacağım en mantıklısı bu
- 1 yıl
Kaç yaşındasın
Soran1 yıl26
- 1 yıl
Ne iş yapıyor ki senin koca
Soran1 yılİnşaat
- 1 yıl
Ams şu an yaz yanında yani değil. Mi
Soran1 yılEvet kışın gidiyor
- 1 yıl
Hmm.. Şu an yanında değil mi burada oldunuz görüyor mu
Soran1 yılGörmüyor yanımda ama
- 1 yıl
Eee bitti mi bu geceniz çok istekli biriydin
Soran1 yılGündüz hallettik
- 1 yıl
Hmm.. İyi bari.. Sen şu an niye burdasın Peki
Soran1 yılBakıyorum
- 1 yıl
Seninle pek ilgilenmiyor öyleyse
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Vibratör alabilirsin yapay da olsa mastürbasyondan çok daha iyidir. Sexting diyeceğim ama başkasını da hayal etmek istemezsin sanırım
127 Yorumla
Soran1 yılAynen öyle teşekkür ederim vibrator mantıklı
Soran1 yılTeşekkür ederim hiçbir bilgim yoktu araştırırım
Soran1 yılKoç
Soran1 yılEvet:))
Soran1 yılDuysa kızar zaten ama napıyım bilmiyorum
Soran1 yılBilmiyorum kızar bence
Soran1 yılOnu da yapmaz ben söyleyemem zaten hayır
Soran1 yılHayır utanırım
Soran1 yılEşime soylemeye utanırım kendisi demeli
Soran1 yılHayır gerçek hayatta ben isterim
- 1 yıl
İyi bari 😀 Her zaman teklif eden olmayı istemem. Karşı taraftan da gelmeli ki onu sürekli zorlayan kişi durumuna düşmeyeyim. Az önce sormuştum. Cevap vermedin. Belki arada kaynamış olabilir diye tekrar sorayım. Cevap vermek istemezsen pas diyebilirsin. İzlediğin videolarda tercih ettiğin belli bir kategori var mı?
Soran1 yılHayır yok
Soran11 ayHayır henüz
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılZor bir durum. Titreşimli mastürbasyon cihazlarıvar onu deneyebilirsin.. ama tabiki bir ilişkinin insanın tenini tutmaz
12 Yorumla
Soran1 yılTutmaz tabi idareten yetebilir ama
- 1 yıl
Yani tabiki idare edecektir en azından içine sokmaktan hoşlanmıuorsan iş görecektir.. kendine kozacak bir şey de değil bu
Gizli Üye(30-35)1 yılKendine kızma ihtiyaç sonuçta aldatmıyorsun tatmin edeceksin kendini tabiki. Eşi işten yorgun gelen kadın da mecbur aynı durumda.
43 Yorumla
Soran1 yılEvet bazen kızıyorum ama gerçekten bunun ihtiyaç olduğunu evlendikten sonra anladım insan alışınca istiyor
Cevap sahibi1 yılHaklısın aldatmaktansa kendini tatmin daha iyidir
Soran1 yılTabi ki
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Kadın anatomisi için en uygunu vakumlu olanlardı. regl esnasında da yapmak mümkün çünkü yıkanıyor klitoral, araştırın bakın böylesi işinizi görür hem de elleriniz serbest kalmış olur eşiniz geldiği zaman da kullanmamız mümkün. Renklilik kadar
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Bir defa seks yapınca artık o hissi hep ister kadın ama işin de çok zor ya hele de istekli biri için
14 Yorumla
Soran1 yılEvet gerçekten bir kez yapınca istiyor insan önce aklıma bile gelmiyordu şimdi çok istekli birisi olduğumu öğrendim
- 1 yıl
Ne kadar oksarsan okşa oraya bişey sokmadan seni tatmin etmez bir süre sonra cidden gerçek penis istersin
Soran1 yılEvet öyle oluyor hiç tatmin olamıyorum
- 1 yıl
Olamazsın biseyler izle ne bilim kocanla seksthing yap
Gizli Üye(18-24)1 yılYani bence o zaman geçici eşin geleseye oyuncaklarla idare et yoksa sadece izlemekle tatmin olmazsın gibime geliyor
22 Yorumla
Soran1 yılAynen bencede
Cevap sahibi1 yılvibratör falan al hem geldiğinde de kullanırsın seks hayatınıza renk katmış olursunuz yani
boy boy oyuncak al hangisi tatmin ederse biraz onunla takıl. bir tane de sohbet arkadaşı bul kendine bak keyfine.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Vibratör al onunla yap sanal yap bi şekilde rahatla 🤭
10 Yorumla
1 yılYapacağın şey ile aramda duygusal bağ olursa eşinden sogursun ne yaparsan yap sınırlı ve ölçülü yap
01 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim haklısın
Gizli Üye(30-35)1 yılBende bazen günlerce eve gelemedigim oluyor işim gereği titreşimli vibratör var eşimde onunla mutlu oluyor ben yokken öyle bişey alabilirsin
10 Yorumla
2 ayKayserideyim hemşerim tanışmak isterim seninle burada
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEşin kışın niye o kadar yok mesleği ne vibratör aldığında eşinden bir daha zevk almama ihtimalin var onu hesaba katmalısın
045 Yorumla
Cevap sahibi1 yılEşin vibratör alacağını duysa bozulur mu sence
Soran1 yılİnşaatta çalışıyor bilmiyorum ama bu işe de bir çare bulmam lazım rahatlayamayinca da sürekli aklımda o iş oluyor
Soran1 yılBozulur bence
Cevap sahibi1 yılNe kadar oldu evleneli
Cevap sahibi1 yılBencede bozulur bende bozulurdum benimki yerine eşimin orasına bir şey gidip tatmin etse
Soran1 yılAma uzun sürüyor ne yapacağım bazen o kadar çok istiyorum ki
Cevap sahibi1 yılMesela şey demişsin sanal zevk vermiyor diye bence o karşındaki kişiyle alakalı sesli bir şekilde konuşulduğunda o tutku olduğunda insan kendinden geçiyor
Cevap sahibi1 yılVibratöre alışırsan emin ol kocandan asla zevk almazsın böyle konuştuklarım o tutkuyu özlediler tutkuyu götürüyor o tutkusu iyi kadın ruhundan anlayan bunaltmayan biri olunca karşısında kendine geliyorlar
Soran1 yılHiç sanmıyorum aşırı saçma bir şey bence
Cevap sahibi1 yılKonuştuktan sonra hala öyle düşünürsen ne dersen yaparım o kadar iddialıyım bu tamamıyla karşındaki kişiyle alakalı
Cevap sahibi1 yılVibratör emin ol eşine karşı olan tutkunu bitirir önceki konuştuğum kişilerin söylediği net şey bu
Cevap sahibi1 yılHemde normal konuşursa hem normal hayatta iyi olur hemde o konuda zevk alır sanal sana neden saçma geliyor
Soran1 yılZevk vermiyor çünkü ben onu düşünerekte yapıyorum zaten ama fiziksel bir şey olmayınca saçma
Cevap sahibi1 yılŞöyle düşün o karşındaki kişiyle hem normal konuşacaksın seni anlayan biri olacak hemde sesli bir şekilde o tutkuyu hisssettirecek mesajdan çok saçma buna katılıyorum ama sesli bir şekilde titreye titreye gelirsin bu kadar netim bu özgüvenimin içi boş değil dediğim gibi olmazsa istediğim her şeyi yaparım o kadar
Soran1 yılHayır hoşuma gitmiyor zevk almam öyle şeylerden çocuk değilim
Cevap sahibi1 yılHiç denedin mi peki merak ettim
Soran1 yılDenemedim çünkü zevk almayacağımı boş olduğunu düşünüyorum
Cevap sahibi1 yılEvlenmeden bu kadar istekli değilmişsin bu tadı almadığın için bu olayda böyle ha söyle bir şey var bu dediğim olay herkesle yapılmaz zaten tutkuyu sana kadınsılığını hissettirecek biriyle olmalı
Cevap sahibi1 yılBir tane vardı senin yaşında kadın titreye titreye geliyordu
Cevap sahibi1 yılSonrasında birde yakınsa birde güzel bir buluşma
Soran1 yılBen eşimden başkası ile konuşmam
Cevap sahibi1 yılHangi şehirdesin peki merak ettim
Soran1 yılSen söyle
Cevap sahibi1 yılAnkara ama İstanbul’a taşıncam
Soran1 yılUzak
Soran1 yılİstemiyorum
Cevap sahibi1 yılKaslı güçlü erkekle düzenli olarak görüşmek iyi gelir miydi peki samimi fikrini merak ediyorum
Soran1 yılEşimi sevmeseydim çok iyi gelirdi
Cevap sahibi1 yılDediğim gibi çok uzak değil Sivas benim için önemli olan o konuşmamız düzenli olarak gidip gelinir
Soran1 yılHayır
Cevap sahibi1 yılBir erkeğin güçlü ve kaslı olması çok mu önemli
Soran1 yılHayır değil
Cevap sahibi1 yılBence yatakta kadın daha kadınsı hissediyor erkek güçlü ve sert yapınca
Soran1 yılHayır dedim eşimi seviyorum ben ikinci birini aramıyorum yapamam öyle şeyler
Cevap sahibi1 yılCidden kadın yatakta sert yapılınca daha kadınsı hissediyor mu o benimle konuşan kadınlar hep bunu seviyordu öyle olduğunu söylüyordu
Cevap sahibi1 yıl*hakediyorum
Soran1 yılEvet sert güzel oluyor ama ayarında olmalı
Cevap sahibi1 yılNe kadar ayarında olmalı peki senin için
Cevap sahibi1 yılO kadar xper gitmiş ki
Soran1 yılNasıl yani niye gidiyor
Cevap sahibi1 yılİletişim amaçlı yorum diye kaldırıyorlar
Cevap sahibi1 yılO ayarı ne kadar olmalı kadının acıya dayanabildiği kadar mı
Soran1 yılEvet ama çokta zorlamadan
Cevap sahibi1 yılEn çok hangi şekilde yapmayı seviyorsun peki
Cevap sahibi1 yılSeslerden komşular biraz rahatsız oluyor ama yapacak bir şey yok
Video izle birşeyler yaparak rahatla. Sekting dene
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılOyuncak almaya karar vermissin
120 Yorumla
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Ne alacan
Soran1 yılOyuncak 😄
- 1 yıl
😂 sen nerde yasiyorsun bakalim
Soran1 yılNapican
- 1 yıl
Bişey yapmicam merak ettim
Soran1 yılSivas
- 1 yıl
Cekiniyormusun
- 1 yıl
?
- 1 yıl
Yorumu senmi sildin
Soran1 yılHayır
- 1 yıl
Musaitmisin
- 1 yıl
Ah ah
Soran1 yılNe oldu ne için müsait miyim
- 1 yıl
Yazacaktım ondan eşim uzakta değil galiba yorumda yazzmissin yanindaymis fırsatı değerlendir iyice doyur
Soran1 yılÖyle yapıyorum
- 1 yıl
Yaliyormu
- 11 ay
Naptın aldinmi
Soran11 ayEşimle konuştum ikna oldu
- 11 ay
Ee sipariş verdinmi kaç cm alacan
1 yılBende seninle aynı durumdayım
722 Yorumla
Soran1 yılÇok zor değil mi ya
Soran1 yıl@Kopgelbi seks bir ihtiyaçmış bunu evlenince anladım :))
Soran1 yıl@Kopgelbi yapmayınca bilmiyorsun 😄
Soran1 yıl@Kopgelbi evet ya
- 1 yıl
Fazlasıyla zor dksjahahaha uyudun muuu geç gördüm kusura bakma
- 1 yıl
Soruyu soran
- 1 yıl
Uyumuşsun sanırıııım
Soran1 yılUyumustum günaydın 😄
- 1 yıl
Tabi sende istersen birden söyledim ama ahahaha hemcinsiz merak etme ses falan da atarım erkek sanma yani 😂
Soran1 yılKorktum biraz 😄😄
- 1 yıl
Anlıyorum seni ahahahah ama ses atacağımı da söyledim erkek değilim profili görünce zaten anlarsın 😂
- 1 yıl
Beni yanlış anlamanı tabiki istemem sadece burada kendim gibi birine denk geldiğim için iletişim kurmak istedim zaten bütün gün yalnızım sıkılıyorum herkese de güven olmaz özellikle evli bir bayan isen ama sana güvendim işte 😀
- 1 yıl
Gerçekten beni kırdın 😀 baktım girmişsin yorum da yapmışsın ama beni görmezden gelmişsin sana hemcins olduğumuzu her türlü kanıtlayacağımı söylediğim halde
Soran1 yılKırdığım için üzgünüm ama bu sorumun altinda kimse ile tanışmak istemedim üzgünüm utandım
- 1 yıl
Utanmana gerek yok sende bende burada anonim içindeyiz ve ikimizin de durumu malum gerçekten hala kararında net misin o kadar ısrarıma rağmen
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kaç yıldır evlisin
Ara ara hiç gelmiyor mu
Eşinle konuşmuyor musunuz01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBen gemicilik yapıyorum bazen 3 ay gidiyorum eşime bir sürü oyuncak aldım bu yüzden
04 Yorumla
Soran1 yılMantıklı
Cevap sahibi1 yılSizde böyle bir şey yapabilirsiniz
Soran1 yılOlabilir
Cevap sahibi1 yılTavsiye ederim eşim çok memnun kaldı
Gizli Üye(30-35)1 yılBaşkasını sanki şu an uzakta olan o kocanmış gibi düşünsen konuşsan etkisi olacaktır sana
03 Yorumla
Soran1 yılHayır kocam başka o başka
Cevap sahibi1 yılYok sana başkası cevap verecek ama sen kocan vermii gibi düşüneceksin aslında. Sanki karşında şu an o var gibi
Soran1 yılKalsın istemem hiç zevkli değil
1 yılYapay penisler var onu alabilirsin seni tatmin edecektir istediğin boyda sipariş verebilirsin
10 Yorumla
1 yılseks yaptıktan sonra yapmadan duramazsın. yapmadan bilemezsin. senin beklemen imkansız artık
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılDeğişik vibratörler var
13 Yorumla- 1 yıl
İçine girmeyen türden olanlardan var mesela
Soran1 yılBilmiyordum
- 1 yıl
Bilgi veririm. Konuyla ilgili bence mi oku istersen
Gizli Üye(30-35)1 yılSanal denedin mi faydalı olabilir bence
14 Yorumla
Soran1 yılHayır istemiyorum
Cevap sahibi1 yılParmaklarınla içeri gir
Soran1 yılHiç zevk vermiyor
Cevap sahibi1 yılNe deyim o zaman aslı lazım sana
Gizli Üye(18-24)1 yılSokmayı dene bence eşinin haberi var mı onu yokkende arzuladığından
49 Yorumla
Soran1 yılVar hep söylüyorum ona
Cevap sahibi1 yılO zaman söyle seks oyuncakları oluyo onlardan alsın kendini o şekilde tatmin etmeyi dene bence
Cevap sahibi1 yıl@Kopgelbi aynen
Soran1 yılBencede
Cevap sahibi1 yıl@Kopgelbi kullanmıyorum sevgilim yanımda 😄
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılElle tatmin olmaz pompa şart
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSen bu gidişle içine bişey bulup sokarsın bence, için dolmalı artık
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı. Oyuncak alalım sana
12 Yorumla
Soran1 yılAlacağım
Soran1 yılKalsın
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılBurayı kullan faydası olur
04 Yorumla
Soran1 yılOlmaz
- 1 yıl
Neden olmasın real degil sanal olarak faydası olur bu halinden dahayidir
Soran1 yılSanal zevk vermiyor saçma sapan
- 1 yıl
Yapcak bişey yok ya kendin ya sanal ya da real 3 şansın var
Gizli Üye(25-29)1 yılBence başkasıyla kaçamak yap sen en iyisi güzelim olmaz böyle
05 Yorumla
Soran1 yılİkinci birini istemiyorum
Cevap sahibi1 yılNiye
Soran1 yılEşimi seviyorum
Cevap sahibi1 yılYa o yapıyorsa senden ayrıyken
Soran1 yılSanmıyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılİşte tadını almışsın ondan
05 Yorumla
Soran1 yılAynen öyle
- 1 yıl
Ama mastla idare edicen mecbur ya da vibratör sipariş et
Soran1 yılVibrator almaliyim
- 1 yıl
Kesinlikle yoksa bi yerde iş sakata gider
Soran1 yılYok ya başkasını istemiyorum eşimi çok istiyorum olmayınca mecbur bekliyorum
1 yılKaç yaşındasın ve ne zamandır evlisin?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Vibratör tarzı şeyler al ya da aldat
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBunu eşinle konuştun mu?
03 Yorumla
Soran1 yılEvet söyledim sen yokken sürekli seni istiyorum seni düşünüyorum çok zor oluyor dedim napalım mecbur dayanacagiz ara ara gelirim diyor
Cevap sahibi1 yılBişey anlatmak istiyorum bu konuyla ilgili.
Soran1 yılBuyrun
1 yılZor kadın için
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayseks arkadaşı edinsenn?
02 Yorumla
Cevap sahibi11 aySustun
Cevap sahibi11 ayAnlamıyorum sizi
Sanal yap daha fazla haz veriyor
04 Yorumla
Soran1 yılHayır ya hiç zevk vermiyor
Soran1 yılDenemek bile gelmiyor içimden saçma
1 yılZor var aslında yöntemleri
01 Yorumla
Soran1 yılNedir
Cinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı. Partner bularak
05 Yorumla
Soran1 yılİstemem
Soran1 yılOnlar zevk vermiyor
Soran1 yılHaklısın
- Cinsel Yaşam konusunda 783 cevap paylaştı.
1 yılOyuncaklar edinin.
05 Yorumla
Soran1 yılAslında düşünüyorum onu da
- 1 yıl
Deneyin en azından belki yeterli olur.
Soran1 yılUmarım
- 1 yıl
Haz vereceğini düşünüyorum. Kimseye ihtiyaç duymadan rahatlama da sağlar. Gerisi size kalmış.
Soran1 yılHaklısınız mantıklı
Gizli Üye(30-35)1 yılSende zihnini başka seylerle meşgul et
08 Yorumla
Soran1 yılRahatlayamayinca sürekli aklımda oluyor
Cevap sahibi1 yılBiliyorum o durumu birde evdesin sürekli iş veya oyalanacak birseyde yok günde 3-4 kez bir kesmiyor doyurmuyor
Soran1 yılEvet öyle gerçekten
Cevap sahibi1 yılSen oyuncak al sjsjsj
Cevap sahibi1 yılYaş kaç senin
Soran1 yılOyuncakta karar kıldım 26 :))
Cevap sahibi1 yılBencede oyuncak en mantıklısı bir süre sonra oda skıcı gelecektir ama yapacak birsey yon
Cevap sahibi1 yılHangi şehir
Gizli Üye(25-29)1 yılVibratör falan hikaye en güzeli yasak aşk
05 Yorumla
Soran1 yılOlmaz
Cevap sahibi1 yılNeden
Soran1 yılEşimden daha iyisi yok
Cevap sahibi1 yılDenemeden bilemezsin bence
Soran1 yılDenememe gerek yok
Gizli Üye(30-35)1 yılTavsiye ye açık mısın
05 Yorumla
Soran1 yılNe gibi
Cevap sahibi1 yılSeni mutlu edecek