Yazın yanımda ama kışın yok bende çok istekli biriyim kimseyle işim olmaz ama malum videolara taktım bu ara kendimi o şekilde tatmin etmeye çalışıyorum tatmin de olamıyorum ne yapacağımı bilmiyorum başkasını da istemiyorum kendime de kızıyorum ama alışmış kudurmuştan beter derler gerçekten öyleymiş evlenmeden önce aklıma gelmezdi şimdi çıkmıyor kendimi nasıl tatmin edebilirim herhangi bir şeyler sokmayı denemedim korktum diğer türlü de kesmiyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
10 ayKocan hiç sormuyor mu ya hatun ben yokken nasıl gidiyor napıyon özledin mi beni falan diye 🤣 Aranız çok iyi ikiniz de birbirinizi kesin aldatmayacaksanız oyuncak ya da sanal dışında bir çözüm yok. Ama sen gerçeğini istiyorsundur bu kadar istekli olduğuna göre. Ha sanal olarak şey var uzaktan kontrollü penis vibratör gibi karşındaki kişi telefondan oynuyor fiziksel ilişki gibi oluyor o da acayip bir şey ama pahalıydı en son hatırladığım kadarıyla 😅😅😅
08 Yorumla
Soran10 ayO iyiymiş bak
- 10 ay
Remote vibrator remote penis falan yaz çıkıyor trendyol hepsiburadada falan ama yaklaşık 10bine gelir ikisi
Soran10 ayPahalı ama güzel
- 10 ay
kocana söyle de alsınn :)
Soran10 ayKocam kızar eminim ki
- 10 ay
Uzaktan beni titretirsin de özlüyorum seni de alır 😅
- 10 ay
Penis olanından da alırsan kocan içine giriyormuş gibi uzaktan girer sana 😂
- 10 ay
Gizlice alman doğru olmaz kendisi öğrenirse daha çok kızar. De ben seni arzuluyom eşek gibi alması lazım. Seni sevmiyordur eğer bunu reddederse.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)10 ayBurada seni yanlış işlere itmeye çalışanlara aldırış etme, ekmek parası eşinde keyfinden gitmiyor napsın, hayat zor maalesef. Eşini sabırla bekle. Ben bir dönem e ticaret yaparken vibratör vb ürünler satıyordum baya alıcım vardı, sana böyle ürünler kullanmanı tavsiye ederim, masaj aleti kullanıp rahatlayan kızlarda var, en son çare salatalık kullanabilirsin çok hızlı sert hareketler yapmadan
13 Yorumla
Cevap sahibi10 ayEn sağlamı vibratör bu arada riski yok yani
Soran10 ayTeşekkür ederim evet
Cevap sahibi10 ayRica ederim, merak ettikleriniz olursa sorun cevaplarım
Gizli Üye(30-35)10 ayKendini tatmin etmekten başka çare var mi? Aldatmayi dusunuyorsan yol çok, sanal seksle tatmin olabilirsin ya da birini eve çağırırsin, inlete inlete becerir.
Şu senle aynı durumdayim yazan pembeliye dikkat et, o erkek hesabı. Kadın kiligina girmiş, kadınların sorusuna gidip özele çekiyor
016 Yorumla
Soran10 ayGitmedim zaten aldatmayı düşünmüyorum eşimi seviyorum
Cevap sahibi10 ayBöylesi olmalı, seni kandirmaya çalışanlar var, sorunu takip ediyorum. O neden görüşlerim kalkıyor diyenlerin küfür ettiği moderatorum ben:))
Pembeli hesaplarin bazıları erkek, ses atarım dediğine de bakma. Programla kadın sesi yapabiliyorsun
Soran10 ayİyi yapıyorsunuz kimseye kanmak gibi bir derdim yok :)) çünkü amacım o değil hepsine söylediğim gibi eşimi seviyorum benim durumum başka ben kendi kendimi idare edebileceğim bir fikir için soru sordum
Cevap sahibi10 ayEve gelip seninle şey yapmak tek amaçları 😂
Eşinizi aldatmama düşünceniz güzel 👏 Twitter'da harika videolar var, internetten yapay penis siparişi verip adrese gelmeyecek şekilde gel al noktasindan teslim alın. Videoyu acin, tamamen ciplak sekilde soyunup izleyerek oksayin ve sert sert yapiliyormus gibi penisi sokun, inleyerek bosalin 💫
Soran10 ayTeşekkürler
Cevap sahibi10 ayRica ederim
Soran10 ayBenim yorumlarımı da mı kaldiriyorsun 😄
Cevap sahibi10 aySadece 1 kere kaldırdım, senle konuştuğumdan beri elim gittiyse namert olayim😂
Soran10 ayBen ne dedim de kaldırdın hı 😄😄
Cevap sahibi10 ayValla hangi sebeple kaldirdim inan şu hatirlamadim ama sadece bir kerecikti inan 😂 Sen ne yaptin, nasıl durumlar
Soran10 ayİyiyim nasıl olayım 😄
Cevap sahibi10 ayTatmin olabildin mi? Yapay penis siparişi vermedin değil mi, sadece okşadin ama kesmiyor 😂
Soran10 ayEşim yanımda zaten şu an ben gittiği zaman için sordum :))
Cevap sahibi10 ayGideceği zaman için şimdiden hazırlıkları baslattin demek, o zaman şu an gerekeni yapıyorsundur😂😂
Ilerisi için düşünceler olustu mu? Aksksk
Soran10 ayBunlar ozeeel😄
Cevap sahibi10 ayİnsanın içi gıdıklanıyor bazen :D Siparişi vermeyi unutma :)))
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
10 aykendine vibratör ya da vibratör al emin ol işini fazlasıyla görecektir , kaliteli bir vibratör , vantuzlu , tek başına seni kocan gelene kadar idare eder bence 😉
01 Yorumla- 10 ay
hatta yarım vucut erkek var o daha iyi olur senin için saklaması kolay
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
43Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
10 ayBak bunu buraya yazman büyük bir problem. Libidon yükseldiğinde buraya yazman demek, sana karşı adım atan sayısız erkeğin elinin dibinde olmasını bilmek demek. Evlisin, herhangi bir savunmasız anında biriyle konuşursun ve aldatmayla sonuçlanır. Yapma rica ediyorum.
11 Yorumla
Soran10 ayTeşekkür ederim eşimi çok seviyorum ondan başkasına bakmam bile emin olabilirsiniz ben kendi kendime yetebilecegim bir yöntem sordum sadece sağolun yorumunuz icin
Gizli Üye(25-29)10 aySadık bi eşsin bu takdir edilesi bir durum. İşim gereği gizlenip yazıcam seks oyuncakları etacretini ve dükkanım var senin gibi niceleri var. Biriyle real deneyim elde etmeyeceksen buna en yakın elde edebiliceğin şey oyuncağınla eşini düşünmek olacaktır. İradeni ve iyi eş oluşunu takdir ediyorum. Bir süre sonra video tat vermeyecek sürtünmek oynamak tat vermeyecek ama yenı oyuncaklar farklı bı haz katacaktır. sanalda sana pek zevk vermez cunku ucunda aldatma fıkrı kafanı kurcalayaktır.
11 Yorumla
Soran10 ayEvet çok güzel anlamissiniz beni teşekkür ederim en mantıklısı oyuncak
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
10 ayYani tadını aldıktan sonra daha çok ister insan.. Bir oyuncak alabilirsin titreşimli.. İçine de sokabilirsin çok büyük almazsan
114 Yorumla
Soran10 ayEvet oyuncak alacağım en mantıklısı bu
- 10 ay
Kaç yaşındasın
Soran10 ay26
- 10 ay
Ne iş yapıyor ki senin koca
Soran10 ayİnşaat
- 10 ay
Ams şu an yaz yanında yani değil. Mi
Soran10 ayEvet kışın gidiyor
- 10 ay
Hmm.. Şu an yanında değil mi burada oldunuz görüyor mu
Soran10 ayGörmüyor yanımda ama
- 10 ay
Eee bitti mi bu geceniz çok istekli biriydin
Soran10 ayGündüz hallettik
- 10 ay
Hmm.. İyi bari.. Sen şu an niye burdasın Peki
Soran10 ayBakıyorum
- 10 ay
Seninle pek ilgilenmiyor öyleyse
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Vibratör alabilirsin yapay da olsa mastürbasyondan çok daha iyidir. Sexting diyeceğim ama başkasını da hayal etmek istemezsin sanırım
127 Yorumla
Soran10 ayAynen öyle teşekkür ederim vibrator mantıklı
Soran10 ayTeşekkür ederim hiçbir bilgim yoktu araştırırım
Soran10 ayKoç
Soran10 ayEvet:))
Soran10 ayDuysa kızar zaten ama napıyım bilmiyorum
Soran10 ayBilmiyorum kızar bence
Soran10 ayOnu da yapmaz ben söyleyemem zaten hayır
Soran10 ayHayır utanırım
Soran10 ayEşime soylemeye utanırım kendisi demeli
Soran10 ayHayır gerçek hayatta ben isterim
- 10 ay
İyi bari 😀 Her zaman teklif eden olmayı istemem. Karşı taraftan da gelmeli ki onu sürekli zorlayan kişi durumuna düşmeyeyim. Az önce sormuştum. Cevap vermedin. Belki arada kaynamış olabilir diye tekrar sorayım. Cevap vermek istemezsen pas diyebilirsin. İzlediğin videolarda tercih ettiğin belli bir kategori var mı?
Soran10 ayHayır yok
Soran9 ayHayır henüz
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
10 ayZor bir durum. Titreşimli mastürbasyon cihazlarıvar onu deneyebilirsin.. ama tabiki bir ilişkinin insanın tenini tutmaz
12 Yorumla
Soran10 ayTutmaz tabi idareten yetebilir ama
- 10 ay
Yani tabiki idare edecektir en azından içine sokmaktan hoşlanmıuorsan iş görecektir.. kendine kozacak bir şey de değil bu
Gizli Üye(30-35)10 ayKendine kızma ihtiyaç sonuçta aldatmıyorsun tatmin edeceksin kendini tabiki. Eşi işten yorgun gelen kadın da mecbur aynı durumda.
43 Yorumla
Soran10 ayEvet bazen kızıyorum ama gerçekten bunun ihtiyaç olduğunu evlendikten sonra anladım insan alışınca istiyor
Cevap sahibi10 ayHaklısın aldatmaktansa kendini tatmin daha iyidir
Soran10 ayTabi ki
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Kadın anatomisi için en uygunu vakumlu olanlardı. regl esnasında da yapmak mümkün çünkü yıkanıyor klitoral, araştırın bakın böylesi işinizi görür hem de elleriniz serbest kalmış olur eşiniz geldiği zaman da kullanmamız mümkün. Renklilik kadar
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Bir defa seks yapınca artık o hissi hep ister kadın ama işin de çok zor ya hele de istekli biri için
14 Yorumla
Soran10 ayEvet gerçekten bir kez yapınca istiyor insan önce aklıma bile gelmiyordu şimdi çok istekli birisi olduğumu öğrendim
- 10 ay
Ne kadar oksarsan okşa oraya bişey sokmadan seni tatmin etmez bir süre sonra cidden gerçek penis istersin
Soran10 ayEvet öyle oluyor hiç tatmin olamıyorum
- 10 ay
Olamazsın biseyler izle ne bilim kocanla seksthing yap
Gizli Üye(18-24)10 ayYani bence o zaman geçici eşin geleseye oyuncaklarla idare et yoksa sadece izlemekle tatmin olmazsın gibime geliyor
22 Yorumla
Soran10 ayAynen bencede
Cevap sahibi10 ayvibratör falan al hem geldiğinde de kullanırsın seks hayatınıza renk katmış olursunuz yani
boy boy oyuncak al hangisi tatmin ederse biraz onunla takıl. bir tane de sohbet arkadaşı bul kendine bak keyfine.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Vibratör al onunla yap sanal yap bi şekilde rahatla 🤭
10 Yorumla
10 ayYapacağın şey ile aramda duygusal bağ olursa eşinden sogursun ne yaparsan yap sınırlı ve ölçülü yap
01 Yorumla
Soran10 ayTeşekkür ederim haklısın
Gizli Üye(30-35)10 ayBende bazen günlerce eve gelemedigim oluyor işim gereği titreşimli vibratör var eşimde onunla mutlu oluyor ben yokken öyle bişey alabilirsin
10 Yorumla
8 güKayserideyim hemşerim tanışmak isterim seninle burada
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayEşin kışın niye o kadar yok mesleği ne vibratör aldığında eşinden bir daha zevk almama ihtimalin var onu hesaba katmalısın
045 Yorumla
Cevap sahibi10 ayEşin vibratör alacağını duysa bozulur mu sence
Soran10 ayİnşaatta çalışıyor bilmiyorum ama bu işe de bir çare bulmam lazım rahatlayamayinca da sürekli aklımda o iş oluyor
Soran10 ayBozulur bence
Cevap sahibi10 ayNe kadar oldu evleneli
Cevap sahibi10 ayBencede bozulur bende bozulurdum benimki yerine eşimin orasına bir şey gidip tatmin etse
Soran10 ayAma uzun sürüyor ne yapacağım bazen o kadar çok istiyorum ki
Cevap sahibi10 ayMesela şey demişsin sanal zevk vermiyor diye bence o karşındaki kişiyle alakalı sesli bir şekilde konuşulduğunda o tutku olduğunda insan kendinden geçiyor
Cevap sahibi10 ayVibratöre alışırsan emin ol kocandan asla zevk almazsın böyle konuştuklarım o tutkuyu özlediler tutkuyu götürüyor o tutkusu iyi kadın ruhundan anlayan bunaltmayan biri olunca karşısında kendine geliyorlar
Soran10 ayHiç sanmıyorum aşırı saçma bir şey bence
Cevap sahibi10 ayKonuştuktan sonra hala öyle düşünürsen ne dersen yaparım o kadar iddialıyım bu tamamıyla karşındaki kişiyle alakalı
Cevap sahibi10 ayVibratör emin ol eşine karşı olan tutkunu bitirir önceki konuştuğum kişilerin söylediği net şey bu
Cevap sahibi10 ayHemde normal konuşursa hem normal hayatta iyi olur hemde o konuda zevk alır sanal sana neden saçma geliyor
Soran10 ayZevk vermiyor çünkü ben onu düşünerekte yapıyorum zaten ama fiziksel bir şey olmayınca saçma
Cevap sahibi10 ayŞöyle düşün o karşındaki kişiyle hem normal konuşacaksın seni anlayan biri olacak hemde sesli bir şekilde o tutkuyu hisssettirecek mesajdan çok saçma buna katılıyorum ama sesli bir şekilde titreye titreye gelirsin bu kadar netim bu özgüvenimin içi boş değil dediğim gibi olmazsa istediğim her şeyi yaparım o kadar
Soran10 ayHayır hoşuma gitmiyor zevk almam öyle şeylerden çocuk değilim
Cevap sahibi10 ayHiç denedin mi peki merak ettim
Soran10 ayDenemedim çünkü zevk almayacağımı boş olduğunu düşünüyorum
Cevap sahibi10 ayEvlenmeden bu kadar istekli değilmişsin bu tadı almadığın için bu olayda böyle ha söyle bir şey var bu dediğim olay herkesle yapılmaz zaten tutkuyu sana kadınsılığını hissettirecek biriyle olmalı
Cevap sahibi10 ayBir tane vardı senin yaşında kadın titreye titreye geliyordu
Cevap sahibi10 aySonrasında birde yakınsa birde güzel bir buluşma
Soran10 ayBen eşimden başkası ile konuşmam
Cevap sahibi10 ayHangi şehirdesin peki merak ettim
Soran10 aySen söyle
Cevap sahibi10 ayAnkara ama İstanbul’a taşıncam
Soran10 ayUzak
Soran10 ayİstemiyorum
Cevap sahibi10 ayKaslı güçlü erkekle düzenli olarak görüşmek iyi gelir miydi peki samimi fikrini merak ediyorum
Soran10 ayEşimi sevmeseydim çok iyi gelirdi
Cevap sahibi10 ayDediğim gibi çok uzak değil Sivas benim için önemli olan o konuşmamız düzenli olarak gidip gelinir
Soran10 ayHayır
Cevap sahibi10 ayBir erkeğin güçlü ve kaslı olması çok mu önemli
Soran10 ayHayır değil
Cevap sahibi10 ayBence yatakta kadın daha kadınsı hissediyor erkek güçlü ve sert yapınca
Soran10 ayHayır dedim eşimi seviyorum ben ikinci birini aramıyorum yapamam öyle şeyler
Cevap sahibi10 ayCidden kadın yatakta sert yapılınca daha kadınsı hissediyor mu o benimle konuşan kadınlar hep bunu seviyordu öyle olduğunu söylüyordu
Cevap sahibi10 ay*hakediyorum
Soran10 ayEvet sert güzel oluyor ama ayarında olmalı
Cevap sahibi10 ayNe kadar ayarında olmalı peki senin için
Cevap sahibi10 ayO kadar xper gitmiş ki
Soran10 ayNasıl yani niye gidiyor
Cevap sahibi10 ayİletişim amaçlı yorum diye kaldırıyorlar
Cevap sahibi10 ayO ayarı ne kadar olmalı kadının acıya dayanabildiği kadar mı
Soran10 ayEvet ama çokta zorlamadan
Cevap sahibi10 ayEn çok hangi şekilde yapmayı seviyorsun peki
Cevap sahibi10 aySeslerden komşular biraz rahatsız oluyor ama yapacak bir şey yok
Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı. Video izle birşeyler yaparak rahatla. Sekting dene
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
10 ayOyuncak almaya karar vermissin
120 Yorumla
Soran10 ayEvet
- 10 ay
Ne alacan
Soran10 ayOyuncak 😄
- 10 ay
😂 sen nerde yasiyorsun bakalim
Soran10 ayNapican
- 10 ay
Bişey yapmicam merak ettim
Soran10 aySivas
- 10 ay
Cekiniyormusun
- 10 ay
?
- 10 ay
Yorumu senmi sildin
Soran10 ayHayır
- 10 ay
Musaitmisin
- 10 ay
Ah ah
Soran10 ayNe oldu ne için müsait miyim
- 10 ay
Yazacaktım ondan eşim uzakta değil galiba yorumda yazzmissin yanindaymis fırsatı değerlendir iyice doyur
Soran10 ayÖyle yapıyorum
- 10 ay
Yaliyormu
- 9 ay
Naptın aldinmi
Soran9 ayEşimle konuştum ikna oldu
- 9 ay
Ee sipariş verdinmi kaç cm alacan
10 ayBende seninle aynı durumdayım
722 Yorumla
Soran10 ayÇok zor değil mi ya
Soran10 ay@Kopgelbi seks bir ihtiyaçmış bunu evlenince anladım :))
Soran10 ay@Kopgelbi yapmayınca bilmiyorsun 😄
Soran10 ay@Kopgelbi evet ya
- 10 ay
Fazlasıyla zor dksjahahaha uyudun muuu geç gördüm kusura bakma
- 10 ay
Soruyu soran
- 10 ay
Uyumuşsun sanırıııım
Soran10 ayUyumustum günaydın 😄
- 10 ay
Tabi sende istersen birden söyledim ama ahahaha hemcinsiz merak etme ses falan da atarım erkek sanma yani 😂
Soran10 ayKorktum biraz 😄😄
- 10 ay
Anlıyorum seni ahahahah ama ses atacağımı da söyledim erkek değilim profili görünce zaten anlarsın 😂
- 10 ay
Beni yanlış anlamanı tabiki istemem sadece burada kendim gibi birine denk geldiğim için iletişim kurmak istedim zaten bütün gün yalnızım sıkılıyorum herkese de güven olmaz özellikle evli bir bayan isen ama sana güvendim işte 😀
- 10 ay
Gerçekten beni kırdın 😀 baktım girmişsin yorum da yapmışsın ama beni görmezden gelmişsin sana hemcins olduğumuzu her türlü kanıtlayacağımı söylediğim halde
Soran10 ayKırdığım için üzgünüm ama bu sorumun altinda kimse ile tanışmak istemedim üzgünüm utandım
- 10 ay
Utanmana gerek yok sende bende burada anonim içindeyiz ve ikimizin de durumu malum gerçekten hala kararında net misin o kadar ısrarıma rağmen
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kaç yıldır evlisin
Ara ara hiç gelmiyor mu
Eşinle konuşmuyor musunuz01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayBen gemicilik yapıyorum bazen 3 ay gidiyorum eşime bir sürü oyuncak aldım bu yüzden
04 Yorumla
Soran10 ayMantıklı
Cevap sahibi10 aySizde böyle bir şey yapabilirsiniz
Soran10 ayOlabilir
Cevap sahibi10 ayTavsiye ederim eşim çok memnun kaldı
Gizli Üye(30-35)10 ayBaşkasını sanki şu an uzakta olan o kocanmış gibi düşünsen konuşsan etkisi olacaktır sana
03 Yorumla
Soran10 ayHayır kocam başka o başka
Cevap sahibi10 ayYok sana başkası cevap verecek ama sen kocan vermii gibi düşüneceksin aslında. Sanki karşında şu an o var gibi
Soran10 ayKalsın istemem hiç zevkli değil
10 ayYapay penisler var onu alabilirsin seni tatmin edecektir istediğin boyda sipariş verebilirsin
10 Yorumla
10 ayseks yaptıktan sonra yapmadan duramazsın. yapmadan bilemezsin. senin beklemen imkansız artık
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
10 ayDeğişik vibratörler var
13 Yorumla- 10 ay
İçine girmeyen türden olanlardan var mesela
Soran10 ayBilmiyordum
- 10 ay
Bilgi veririm. Konuyla ilgili bence mi oku istersen
Gizli Üye(30-35)10 aySanal denedin mi faydalı olabilir bence
14 Yorumla
Soran10 ayHayır istemiyorum
Cevap sahibi10 ayParmaklarınla içeri gir
Soran10 ayHiç zevk vermiyor
Cevap sahibi10 ayNe deyim o zaman aslı lazım sana
Gizli Üye(18-24)10 aySokmayı dene bence eşinin haberi var mı onu yokkende arzuladığından
49 Yorumla
Soran10 ayVar hep söylüyorum ona
Cevap sahibi10 ayO zaman söyle seks oyuncakları oluyo onlardan alsın kendini o şekilde tatmin etmeyi dene bence
Cevap sahibi10 ay@Kopgelbi aynen
Soran10 ayBencede
Cevap sahibi10 ay@Kopgelbi kullanmıyorum sevgilim yanımda 😄
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
10 ayElle tatmin olmaz pompa şart
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 aySen bu gidişle içine bişey bulup sokarsın bence, için dolmalı artık
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı. Oyuncak alalım sana
12 Yorumla
Soran10 ayAlacağım
Soran10 ayKalsın
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
10 ayBurayı kullan faydası olur
04 Yorumla
Soran10 ayOlmaz
- 10 ay
Neden olmasın real degil sanal olarak faydası olur bu halinden dahayidir
Soran10 aySanal zevk vermiyor saçma sapan
- 10 ay
Yapcak bişey yok ya kendin ya sanal ya da real 3 şansın var
Gizli Üye(25-29)10 ayBence başkasıyla kaçamak yap sen en iyisi güzelim olmaz böyle
05 Yorumla
Soran10 ayİkinci birini istemiyorum
Cevap sahibi10 ayNiye
Soran10 ayEşimi seviyorum
Cevap sahibi10 ayYa o yapıyorsa senden ayrıyken
Soran10 aySanmıyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
10 ayİşte tadını almışsın ondan
05 Yorumla
Soran10 ayAynen öyle
- 10 ay
Ama mastla idare edicen mecbur ya da vibratör sipariş et
Soran10 ayVibrator almaliyim
- 10 ay
Kesinlikle yoksa bi yerde iş sakata gider
Soran10 ayYok ya başkasını istemiyorum eşimi çok istiyorum olmayınca mecbur bekliyorum
Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Vibratör tarzı şeyler al ya da aldat
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayBunu eşinle konuştun mu?
03 Yorumla
Soran10 ayEvet söyledim sen yokken sürekli seni istiyorum seni düşünüyorum çok zor oluyor dedim napalım mecbur dayanacagiz ara ara gelirim diyor
Cevap sahibi10 ayBişey anlatmak istiyorum bu konuyla ilgili.
Soran10 ayBuyrun
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
10 ayZor kadın için
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayseks arkadaşı edinsenn?
02 Yorumla
Cevap sahibi9 aySustun
Cevap sahibi9 ayAnlamıyorum sizi
Sanal yap daha fazla haz veriyor
04 Yorumla
Soran10 ayHayır ya hiç zevk vermiyor
Soran10 ayDenemek bile gelmiyor içimden saçma
10 ayZor var aslında yöntemleri
01 Yorumla
Soran10 ayNedir
Cinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı. Partner bularak
05 Yorumla
Soran10 ayİstemem
Soran10 ayOnlar zevk vermiyor
Soran10 ayHaklısın
- Cinsel Yaşam konusunda 783 cevap paylaştı.
10 ayOyuncaklar edinin.
05 Yorumla
Soran10 ayAslında düşünüyorum onu da
- 10 ay
Deneyin en azından belki yeterli olur.
Soran10 ayUmarım
- 10 ay
Haz vereceğini düşünüyorum. Kimseye ihtiyaç duymadan rahatlama da sağlar. Gerisi size kalmış.
Soran10 ayHaklısınız mantıklı
10 ayKaç yaşındasın ve ne zamandır evlisin?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 aySende zihnini başka seylerle meşgul et
08 Yorumla
Soran10 ayRahatlayamayinca sürekli aklımda oluyor
Cevap sahibi10 ayBiliyorum o durumu birde evdesin sürekli iş veya oyalanacak birseyde yok günde 3-4 kez bir kesmiyor doyurmuyor
Soran10 ayEvet öyle gerçekten
Cevap sahibi10 aySen oyuncak al sjsjsj
Cevap sahibi10 ayYaş kaç senin
Soran10 ayOyuncakta karar kıldım 26 :))
Cevap sahibi10 ayBencede oyuncak en mantıklısı bir süre sonra oda skıcı gelecektir ama yapacak birsey yon
Cevap sahibi10 ayHangi şehir
Gizli Üye(25-29)10 ayVibratör falan hikaye en güzeli yasak aşk
05 Yorumla
Soran10 ayOlmaz
Cevap sahibi10 ayNeden
Soran10 ayEşimden daha iyisi yok
Cevap sahibi10 ayDenemeden bilemezsin bence
Soran10 ayDenememe gerek yok
Gizli Üye(30-35)10 ayTavsiye ye açık mısın
05 Yorumla
Soran10 ayNe gibi
Cevap sahibi10 aySeni mutlu edecek
Soran10 ayİkinci bir kişi istemiyorum
Cevap sahibi10 ayİkinci olcam demedim ki
Soran10 aySöyle tavsiyeni
Gizli Üye(25-29)10 ayNe Zaman gelscek
05 Yorumla
Soran10 ayKışın gidiyor şimdi yanımda
Cevap sahibi10 ayVibrator almayi Dene bence
Soran10 ayBencede
Cevap sahibi10 ayAma biraz kalitelisi lazin
Soran10 ayBulurum bir sekilde
10 ayVibratör al bence
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 429 cevap paylaştı.
10 ayİlginç
01 Yorumla
Soran10 ayİlginç olan ne
Devamını Gör(32)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri