9 ayŞöyle düşün evli misin anlayamadım ama sevgilinle bir hafta boyunca çıkarlar olmadan yanına yaklaş o zaman cinsellik üzerine kurulu olup olmadığını anlayacaksın. Bilmiyor isen eğer; normal ilişkiler çıkarsızdır yani bir şeylerin yolunda gitmesi için illa ilişki gerekmez haftada 1 dahi yeter ama maalesef'ki ülkemizde yüzde 70'i cinsellik üzerine kurulu..
02 Yorumla
Soran9 ayBence kendimizi kandirmayalimcinsellik yaşamayan da pek cok insan vardır
Soran9 ayİşte sorun da surda yaa bu mevzular olmayınca sallamiyor bu mevzular olunca daha çok sohbet ediyoruz
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sen onun niyetinin ciddi olduğunu düşünüyorsun. Ama anlattıkların pek öyle söylemiyor. Bence bariz bir şekilde seni cinsel tatmin aracı olarak kullanıyor. Ama sen onun niyetinin ciddi olduğunu kabullenmişsin. Daha doğrusu kendi kendini kandırıyorsun. Bunu anlamak çok basit. Bir süre konu cinselliğe geldiğinde konuyu değiştir. Aşktan sevgiden bahset. Başka şeyler konuş. Eminim fazla dayanmaz. Seni terk edecektir.
02 Yorumla
Soran9 ayTerk etmez de o konulardan bahsedince kaçıyor sadece cinsellik konuşalım istiyor
Belki de seni sadece cinsellik için kullanıyor olabilir kim bilir sana samimi gelir ama o seni sadece bir obje olarak görüyor olabilir seninle asla evlenmeyecek belki de belki de hiç cinsellik yaşamamış bir kızı isteyecek sen de böyle düşündüğün gibi kendini kandırırsın olamaz mı.
00 Yorumla
9 ayCinsellik ilişki için önemli, tarafların heyacaninin yüksekliğine göre ciddiyeti artabilir, ancak işini görünce uyuyo demen bu ilişkinin ciddiyetini endişeye sokacak bir durum, gerçek seven öyle yapmaz, kesinlikle yapmaz
07 Yorumla
Soran9 ayNe yapar peki?
- 9 ay
Seninle muhabbet eder, ya da sesssice hala yanında senle olduğunu hissettirir...
Soran9 ayYapma ya..
Soran9 aySevmiyor demek ki
- 9 ay
Yani , öyle gibi... şu an her türlü doğru seçenek için yapabileceğin tek şey, çekip gitmek. Ben daha iyilerini, bana daha iyi ilgi gösterenleri hak ediyorum mesajı birakmak...
Soran9 aySadece bunun için çekilip gidilir mi
- 9 ay
Bir ömür var önünde, kendini onun ihtiyacı için kullandırmak istersen sen bilirsin. Ama kendi değerini bilen kadın bu durumda bir dakika durmaz orada
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Bence seven dokunmaya kıyamaz yani sen kabul edene kadar çünkü cinsellik ile sevgiyi karıştıran çok kişi var ve bence ilişki gerçek sevgi böyle olmamalı çünkü sevgiyi kuvvetlendiren cinsel ilişki olmamalı Bu ilişkide güven önemli ki sen bunu düşünerek ilişkinde güvensizlik doğmuş sevgi dediğim gibi böyle bir şey değil
23 Yorumla
Soran9 ayYaşasan bile eğer ilgi göstermiyorsan neleri sever nelerden hoşlanır merak etmiyorsan
Onu daha çok tanımak için uğraşmıyorsan cinsellik yaşayıp bunları da yapabilir ama bunların hiçbiri olmayınca sadece cinsellikten gidince sevmediğini düşünüyorum
Soran9 ayNiyetinin ciddi olduğundan da eminim ama
Gizli Üye(25-29)9 ayNe kadar zamandır sevgilisiniz? Daha yeniyseniz amacı zaten cinselliktir fakat uzun süreli bir birlikteliğiniz varsa bu normal. Özler insan, ama detayda dediğine göre yorumlayacak olursam bencil erkekle olmaz. Senin duygularını geri plana atıp kendi hazlarıyle meşgulse hiçbir konuda da seni öncelik etmez. Bir de bencil olan bir insan hiçbir zaman sevemez, seni sevmiyor ne yazık ki kusura bakma direkt söyledim ama realist bakmak gerekiyor.
15 Yorumla
Soran9 ayUzun süreli birliktelik evet
Soran9 ayBu konular olmayınca az konuşuyoruz bu konular olunca hemen yazar arar
Soran9 ayBitince de ortadan kayboluyor zaten
Cevap sahibi9 ayO zaman maalesef ki kendini düşünüyor sadece bencil yani.
Soran9 ayGaliba öyle
9 ayBu konuları artık konuşmak istemiyorum bakalım tepkisi ne olacak, kimseye gözün kapalı güvenme şaşırtabilir...
32 Yorumla
Soran9 ayNe konuda şaşırtmak mesela anlamadım
- 9 ay
Cinsellik konuşamıyor diye sana olan sevgisi ilgisi azalabilir ordan ne kadar sevdiğini anlarsin
9 ayBacım senin manipüle etmiş görmüyorsun sen onun için değerli değilsin olsaydı senin tırnağını taş değseydi haberi olurdu bunları konuşmazdı seni özleseydi saf sevgiyle severdi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayİnsan bir süre sonra kendini kullanılmış hissediyor biraz uzaklaşmayı denemelisin konuşmayı cinselliğe getirtmemeye çalış uzaklaş işim çıktı de sevgisini öyle anlarsın belki sürekli cinsellik de insanı soğuktur yapma
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 340 cevap paylaştı. Bence hayat kadını olarak kullanıyor seni. Ne demek işini görüp gıden adam ciddi. Değildir. Ciddi olan adam öyle yapmaz balımsu
00 Yorumla
9 ayÇok da emin olma dikkatli ol ne zamandır sevgilisiniz
02 Yorumla
Soran9 ayNeden emin olmayayim
- 9 ay
Konu cinselliğe gidiyor diyorsun ya o yüzden
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Cinsellik düşünmesi sevmediği anlamına gelmez ama tek amaç buysa da buna sevgide denmez.
03 Yorumla
Soran9 ayTek amaç değil de az konuşuyoruz oturup konuşunca da konuyu oraya getiriyor sonra bitince kaçıyor
Soran9 ayİnsan üzülüyor ya
Bu devirde sevgili olmak demek sevişmek demek oluyor sanırım çok garip
10 Yorumla
9 ayEskiden ki halimi gördüm 🥺 sonunu biliyorum bu hikayenin aynı şekildeydik seviyorum sanıyodum işini görünce uyuyodu sonunda bi baktım terk edilmiş o terk etmeden bırak git
21 Yorumla
Soran9 ayAz konuşuyoruz konuşunca da sadece konuyu cinsellige getiriyor
9 ayMuhabbet hep cinsellik ise evet
fb olun sende başka aşk bul00 Yorumla
9 ayÖyle oluyorsa karşı tarafın üstü cinselliğe kurulu. Yani biraz nefes alması lazım kendisinin de
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. Tek amacı cinsellik tek amacı seni kullanmak böyle birinden bir halt olmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 969 cevap paylaştı. Ben anlamam. Her gün konunun orada olması normal değil ama
00 Yorumla
9 ayBenim ilişkilerim yüzde 90ida böyleydi artık kendime söz verdim cinsellik konusunu açan bel altı konular açan erkeğe bascam engeli karşıma çok iyi biri çıktı hiç cinsellik konusunu açmaz çok sever ilgili
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayŞey de yapiyo mu cinsellige girmeden önce bol iltifat yagmuru böyle sen harikasin sana asigim falanlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayBaya ciddiynis niyeti bir haftaya evlenir senle awq safları
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayNiyeti ciddi ama seks yaptıktan sonra herkes uyur 🤣
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayönce rahatlatacaksın sonra aşk meşk konuşacaksın. Erkekleri anlayın artık
00 YorumlaGözüne perde inmiş gelip işini görüp giden erkek ihtiyacın olunca yanında olmaz. Hiç sekmez benden tavsiye
00 Yorumlaİşini goruyor sadece cinsellik icin ilgi gösteriyorsa senden sıkılmış o yavaştan uzaklasiyor
00 Yorumla
9 aykullanıyor ablacım sen ye diye ciddiyim ayaklarına yatıyor işte
00 YorumlaHala samimiyetinden de eminim diyorsun
12 Yorumla
Soran9 ayHislerim öyle söylüyor
Senin gözüne perde inmiş çok fena
11 Yorumla
Soran9 ayHislerim önemsiyor değer veriyor diyor böyle olmasına bakma diyor ama mantıksız da geliyor
Gizli Üye(25-29)9 ayİnsan sevdigiyle elbette cinsellik ister ama direkt uyuyorsa duygularından emin olmayabilir
14 Yorumla
Soran9 ayUyuyor ya da kaçıyor uyuduğunu sanıyorum
Soran9 aySadece cinsellik üzerine olmuş gibi ilişki
Cevap sahibi9 ayO zaman kötü benim sevgilim de konuyu oraya getirir saat çok geç değilse biz üzerine bı saat telefonda konuşup kapatırız
- 9 ay
Bence normal bende eski sevgilimi her sabah yalrk uyandırırdım mutfak banyo salon her yerde gün boyunca yapardm hep yapardık normal
Net seni s2x makinesi olarak görüyor
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayAy aynı benim sevgilim adı ne acaba aynı kişi mi 😄
05 Yorumla
Soran9 ayBaş harfi ne
Cevap sahibi9 ayM
Cevap sahibi9 aySeninkinin nee
- 9 ay
Bende öyleyim😬
Gizli Üye(25-29)9 aySeninle aynı durumdayız resmen yaa... yaşlar kaç
24 Yorumla
Soran9 ay23 26
Cevap sahibi9 ayBenimki daha kötü 😏
Soran9 ayNeden
Cevap sahibi9 ay19 yaş sevgilim 28 ve aynı durumu yaşıyorum sonu hüsran olmaz umarım
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. azgınlıktandır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Senin ona duygun aşk sevgi onun sana duygusu seks
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 537 cevap paylaştı. Niyeti çok ciddi bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 987 cevap paylaştı.
9 ayZerre kadarda sevmiyor
00 Yorumla
9 ayYüzyüze ilişkideyse durum rezalet!!!
00 Yorumla
9 ayGünlük de konusacak ne buluyorsunuz ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 970 cevap paylaştı.
9 aySeni sadece cinsel obje olarak görüyor
00 Yorumla Boyle tiplerlr nasil zevk aliyosunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayBir şeyler yaşadınız mı,
00 YorumlaEvli misin ayrıca seninde işin görülüyor
00 YorumlaAsla
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Galiba öyle
00 Yorumla
9 ayEvet öyle
00 Yorumla
9 ayEvet
00 Yorumla
9 ay00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 508 cevap paylaştı. Evet öyledir
00 Yorumlaevet öyle
00 YorumlaKullanıyor Knk seni
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
9 ayEvet aynen oylee
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Kullanılıyorsun
00 Yorumla
9 aySeni kendine aşık etti şimdide kullanıyor klasik
00 Yorumla
9 ayEvet onun üzerine kurulu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 746 cevap paylaştı. Tamamen onun üzerine
00 Yorumla
9 ayHayır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
9 ayEvet ona kurulu
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
9 ayPek emin olma
00 Yorumla benzerını yasadımm..
00 Yorumla
9 ayEwt guzumm
00 YorumlaOlmazsa olmaz
00 YorumlaVerr gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayKullanıyor seni
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026