Vajina şeklim yüzünden psikolojim bozuldu iç dudaklarda biri diğerine göre daha uzun ve kararma da var jilet kullandigim için lazere gitmedim hiç artı olarak oksayarak mastürbasyon da yapıyorum iç dudaklar da dis dudaklardan uzun sırf bu yüzden evlenmek bile istemiyorum kaç gündür aklımda yine
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)9 ayYani bu sende takıntı olmuş ama bence bunu atlatman gerekir. İzlediğim p*rno ya da cinsel içerikli filmlerdeki oyuncuları görüp eksik hissetme kendini. Bir çoğu ameliyat ilet düzeltme, beyazlarma işlemleri yapıyor. Marifet vajina da değil, sende😊
04 Yorumla
Soran9 ayBiliyorum ama ne biliyim mastürbasyondan dolayı mı böyle oldu diye kendimi sucluyorum
Cevap sahibi9 ayHayır. mastürbasyon fiziksel olarak değiştirmez diye düşünüyorum. Belki parmak ya da cisim sokuyorsan genişleme olabilir. Onun dışında bir etki edeceğini düşünmüyorıum.
Soran9 ayParmak ilk ergenlige girdiğimde ilk reglken meraktan 15 yaşında falanken sokmuştum ama o kan regl kanı mı bakirelik kanı mı bilmiyorum daha da sokmadım
Cevap sahibi9 ayAnladım. Bu tür şeyleri takıntı haline getirenler oluyor evet ama cinsel ilişkiyi çok etkileyen şeyler değil. Kendine güven, çekinme 😊
En İyi Cevaplar
9 ayTam benim hayalim. Uzun olması daha iyi. Daha hoş
Daha estetik. Neden kendini bu kadar karamsar yapıyorsun. Şu an çokça merak ettim. Yakından incelemek istedim bak. Hep aradığım şey00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayBir önemi yok merak etme, temiz olman yeterli. He estetik olanda çok var zor değil yani o kadar, bir kaç gün ağrın olur hafiften sonra iyileşmeye başlıyor zaten
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
25Cevap
9 ayAhahaahahah tovbe bismillah hıc bu kadar incelemedim kendımı 🤣
35 Yorumla
Soran9 ayPsikolojim bozulduu
Soran9 ayAnlattim ya
- Cinsel Yaşam konusunda 771 cevap paylaştı.
9 aykimsenin umurunda değil böyle şeyler ve Türk kızlarının çoğunun vajinası seninki gibi :) p*rno gördüklerin başka genetik :)
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Şimdi yanlış anlarsın ama görmeden de bişey söylemek doğru olmaz. Bazen iç dudakların uzun olması beni etkiliyor. ikisi arasında çok fark var mı
02 Yorumla
Soran9 ayHayır yok
Gizli Üye(45 üstü)9 ayBen öyle birini öpmüştüm bile, girer iken oraya bakmıyorsun bile, kafana takma. İçinde iken aldığın haz önemli.
05 Yorumla
Soran9 ayOpmustum bile derken sanki çok iğrenç biri de onu bile öptüm diyorsun
Cevap sahibi9 ayİğrenç olmadığını vurgulamak için dedim. Çoğu kişi beğenmez ondan dedim.
Soran9 ayValla sorunun cevaplarına bakınca çoğu kişi begeniyo
Cevap sahibi9 ayGerçekten söylediklerine inanmıyorum, çoğu rastgele yorum yapıp özelden konuşmak ister.
Zaten sende olumsuzluk olduğunu zannetmişsin.
Soran9 ayValla abi geçen baktım aynadan güzel duruyordu şekli ben kafamda kurmusum sadece kararma sorunu vat o da daha lazere bile gitmedim zamanla hallederim o yüzden sorun yok
Takılma buna bu kadar hiç bir erkek aç bskayım kara bu slmşcsm demez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 aySacmalama ya bunun yüzünden neden psikolojini bozuyorsun onun her görüntüsü erkek için guzeldir sana oyle geliyi
02 Yorumla
Soran9 ay🥺🥺🥺
Cevap sahibi9 ayUzulmene gerek yok bebegim dogal hali nasilsa oyle güzel bence
Gizli Üye(18-24)9 aybiliyomusun bendede ayni ve bu yuzden evlenmicem ve ameliyatla yaptirip bezlastiricam maalesef tek cozum bu
223 Yorumla
Soran9 ayAmeliyata girsek sicile işliyor mu acaba ya
Soran9 ayGizli falan kalsaydı ben de olurdum
Cevap sahibi9 aylabioplasti diye geciyor ve sanmiyorum islemez bence ama yinede arastir
Soran9 ayTeşekkür ederim
- 9 ay
Senin nasıl ki? Sarkıksa daha hoş görünüyor. Asıl öyle olması lazım şeftalinin
Soran9 ayBakireyim ama iç dudaklar dışarıdan görünüyor
- 9 ay
Emin ol böylesi daha güzel. Dudakların görünmesi daha bi hoş görüntü verir. Dümdüz olanlar pek iyi değil.
Soran9 ayÖyle mi diyosun ya
- 9 ay
Evet öyle diyorum. Bikaç deneyim oldu. Hepsi de düzdü. Hoşuma gitmedi. Oralda iyi olmuyor. Dudaklı olan daha güzel ağza geliyor. Görüntü olarak da cazip. Ayrıca ilişki esnasında da penisi daha iyi kavrayarak daha çok zevk verir diye düşünüyorum
Soran9 ayUmarım herkes böyle dusunuyordur
- 9 ay
Herkesin düşüncesi farklı ona lafım yok. Ama mantıken benim dediğim daha doğru değil mi? Makarnayı direkt koymak var sofraya, bir de sosla ketçapla vs koymak var.
Soran9 ay🥺🥺🥺
- 9 ay
Her şeyden önce kendini sevmen gerekiyor küçük hanım. Gerisi sonra. Sen kendini sevmezsen başkası neden sevsin ki seni? Haksız mıyım? Buna alış. Değiştiremezsin bunu. Bana inan sendeki daha kıymetli 😉
Soran9 aySevemiyorum ama denerim
- 9 ay
Seninle mezara kadar kalacak. Bedenine küs kalarak yaşayamazsın bu hayatı
Soran9 ayAz önce baktım şekli falan güzel görünüyor gayet ama iç kısmı pembe dudakların üstü pembe dudakların altları kararmis mastürbasyondan dolayı mı acaba ya baya kararmış
- 9 ay
Ben de diyorum neden yazmıyor:) uzun süre ya da gün boyu kapalı ve havasız kaldığından olabilir mi? Ayrıca benim de kararıyor merak etme yalnız değilsin. Rengine takılma. Sen şekline bak yeter. Düşündükçe kafana takarsın. Biraz serbest bırak kendini
Soran9 ayŞekli güzel ya ama rengi masttan dolayı mı of eskiden daha pembeydi sanki
- 9 ay
Şeklinde karar kıldık o halde. Memnun olduğuna sevindim. Ayrıca yaş aldıkça olgunlaşırsın bu da kararması normal demek. Kaç yaşındasın?
Soran9 ay19..
- 9 ay
Daha genç ve çıtırsın. Dar kıyafetlerden uzak dur yeter. Gerisi artık vücuduna kalmış. Yaş aldıkça her yer oturur.
Detaylı konuştuk. Sorun kalkar birazdan. Haberin olsun
Soran9 ayNeden ki
- 9 ay
Özel konuşmalar. KS bu kelimeleri denetliyor. Detay vermek yasak gibi bir şey. Son dakikalar olabilir bunlar. Başka sormak istediğin varsa buradayım
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
9 aySen takıntı yapmışsın anlattığın kadar kötü oldugunu sanmıyorum
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Uzman olduğum konular, önce bir görmek lazım ona göre yorum yapabilirim
00 Yorumla
9 ayAnlattığına göre şekilsiz bir şey mastt yaparken tahriş etmekten kaynaklanıyor sarkması
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
9 aySaçmalama antisimetrik vajina çok seksi görünüyor.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
9 aydert etme bu kadar erkekler bulduğuna şükretsin.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sanki surekli gizgozesin vajinanla abartma
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı. Bu saydıklarınız gayet doğal ve rengi çok iyi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 830 cevap paylaştı.
9 ayGörmeden bilemeyiz belki güzel yani
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı.
9 aygörek söyleriz erkek gözü ile kötümü
00 Yorumla Sorun etme bence duzelir
00 YorumlaYapacak bir şey yok, genetik
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Biri büyük biri küçük olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
9 ayAman boş ver karablikta gorunmez
00 Yorumla
9 aySaçmalama bu nedenle evlenmemek mi olur yavrum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ay:) :) sorun etme onun bile hastası var
00 Yorumla
9 aySaçmalaama istersen daha iyi değil mi
02 Yorumla
Soran9 ayBilmiyorum
- 9 ay
Dudaklı olması güzel
9 ayTedavisi var düzeltiyorlar canını sıkma