Hiç bir erkek bir kadının vajinasını kadının incelediği gibi inceleyip kusur arayıp derin düşünmez. Önemli olan şekli değil işlevidir diyelim biz de...
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Evet önemli ben açıkçası kara olanlar yerine beyaz olanı seviyorum birde daha düz olacak çok büyük olanlar vs görüntüde hoşuma gitmeyenler çok oldu zaten bakmıyorum öylelerine bile. sen neden hoşlanmıyorsun birde neye göre değerlendirdin şekil kötülüğünü? Diğeride sadece evlilik için o etken olmuyor yani evlilikte birinci öncelik samimiyet karakter ve dürsütlüktür sonra diğerleri gelir.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılya bir kız şişman olur takar anlarım güzel olmaz takar anlarım göğüsleri küçük olur takar anlarım ama artık kızlar şunu anlayın bizim için vajinanın bir önemi yok oranın amacı belli zaten vede bir ondan her türlü faydalanıyoruz zaten dolayısı ile vajinanızı hiç ama hiç dert etmeyin :)
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. 6 çeşit vajina çeşiti vardır, bu erkeğin zevklerine göre de değişio tabi
00 Yorumla
+1 yılÇoğu erkek vajinanın şekline takılmaz, önemli olan kadının arzulu ve istekli oluşudur. Bir de vajinanın dar ve sulu olmasıdır.
30 Yorumla
+1 yılVajina şekli olduğu kadar penis şekli de önemli ne boktan penislileri gördüm kusuruz vajina istiyorlar. Hahaha reziller
53 Yorumla
Soran+1 yılNasillarini gordun mesela
- +1 yıl
Kaç tane gördün
+1 yılvajina sekli değişik olan yoktur heralde :D var mı öyle bişi ya kalpli falanmı
45 Yorumla
Soran+1 yılCok cesit vajina sekli var herkesinki ayni degil ki
- +1 yıl
neresi değişikki
Soran+1 yılYa mesela ic dudak disari da olanlari var cok degisik iste arastir simdi yanlis bir bilgi vermeyim canim
- +1 yıl
pki
Genellikle o zevke geldiğin zaman farketmiyor ama görsel olarak sanki çok hırpalanmış gibi duran vajinalar var biraz dağınık duruyor sanki ama dediğim gibi seks sırasında sıkıntı olmaz.
00 YorumlaHiç birbirinin aynısı olan 2 vajina görmedim hepsi farklı ama hepsi ayrı zevk veriyor yalnız ben seçmek isterim tabi ki
00 Yorumla
+1 yılÖnemli degil çoğunluk varlıgıyla ilgileniyo nasıl oldugunu umursayan çok çıkmaz boşver takılma rahat ol
00 Yorumla
+1 yılErkeklerin penis şekli kadınlara göre daha değişken ve daha çok insanda bu sıkıntıyı çektiğinden sizinkinin şekli bozukmuş çokta önemli değil 😊
00 Yorumla
+1 yılÖnemli tabi mesela dikdörtgen olmazsa olmaz. Ya de git aaq 😀
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılElbette önemlidir, vajinanında estetik özellikleri var ama sandığın kadar da önemli değil.
Bu arada iç dudakları dolgun olan vajinalar erkeklere çekici geliyor çoğu zaman00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılvajina şekli hoş dursun isterim elbette ama sırf hoş değil diye de soğumam sevdiğim kişiyse hiç fark etmez benim için rencide etmem çirkin de olsa benim sevdiğimin çirkinliği
00 Yorumla
+1 yılneden önemli olsun ki böyle ufak şeyler ile canını sıkmaya bile değmez
00 YorumlaTakınılacak bir konu değil bu evlenen senin vajinanla evlenmeyecek merak etme
00 Yorumla
+1 yılİç dudaklar çok sarkık veya vajina fazla kararmışsa ilişki istemem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayatimda ilk defa birinin vajinasini merak ettim öyle bir sordun ki :D
41 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence önemli değil. Allah başka dert vermesin. Bu durum özgüvenini çok etkiliyorsa estetik yaptırt.
20 YorumlaŞanslısın. Türkiye de hiçbir erkek şekline bakmaz. Olması yeterli.
00 Yorumla
+1 yılBuradaki çoğu erkek delik var mı yok mu ona bakar şekline bakmaz. Ama benim için önemli her detayina kadar. Sonuçta erkeğin penisi küçük olunca kadın nasıl sıcak bakmiyorsa bizde göğüs kalça şekil bunlara bakariz.
00 YorumlaErkekler çok fazla vajina şekli görmez rahat ol oldugu gibi kabul edecektir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenmki gzl ama tenime göre biraz koyu dudak kısmı
108 Yorumla
Soran+1 yılIc dudak cikik mi?
Cevap sahibi+1 yılYok dümdüz
Cevap sahibi+1 yılHatta arkadaşlarım da diyo niye bu kadar düz duruyo diye😍
- +1 yıl
Arkadaşların nasıl görüyor vajinanı
Cevap sahibi+1 yılPant tayt
- +1 yıl
O ne oluyor ki
vajinanın şekli aşırı bozuksa 7-8 bin gibi bir fiyata ameliyat olabilirsin büyük para değil 3 asgari ücret
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılŞekli nasıl o önemli artı çözümde var bu konularda.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇirkin vajina diye bir şey var gerçekten. Lakin istisna bir durum, çoğu kadınınki aynı sayılır.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDar olsun bizim olsun dudaklari yamuk çıkıntı li ve siyah olmasın yalamam valla
00 YorumlaBen dün birinin kine baktım. O sorunlu dedi ama pek sorun yoktu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılBenim için kötü kokmayan ıslak ve hijyenik olması önemli
00 Yorumla Seven insan oraya bakmaz seni sevince herşeyini sever önemli olan seni sevmesi sevince herşeyin hoş gelir
00 YorumlaNasil sekil olarak yani ne yönden farklı
75 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde vajiman com tuhag dudaklarin biri buyuk biri kucuk esim bunu bir gun olsun yuzume vurmadi ask olsunda gerisi hic muhim degil
11 Yorumla- +1 yıl
adamsın mahmut abı
+1 yılKomedi günlükleri başlıyor
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılTakılma böyle şeylere
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılyan olanlar muhtesem onun disinda hepsi ayni zaten
00 Yorumla
+1 yılÇok çirkin olmadığı sürece hepsi aynı
00 Yorumla
+1 yılBenim için önemli değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYorumları okumaye geldim
30 Yorumla
+1 yılEvet önemli. Rengi mi dudakları mı sıkıntı
00 YorumlaÖnemli bence
41 Yorumla- +1 yıl
Niye önemli olsun
+1 yılBenim için önemli değil
01 Yorumla- +1 yıl
Seninki nasil ki?
+1 yılŞekli önemli değil istekli olsun yeter
00 YorumlaEvet küçük ve kılsız olmalı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Önemli erkek orada yatıp uykuya dalmak ister
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO kadar takılacak bir konu değil bu gerçekten
10 Yorumla
+1 yılseninki çokmu büyük dudakları?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yılönemli değil çoğu insan için sende ki sorun ne
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı. Baskalarini bilmem benim icin onemli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılvulva estetiği denen bişey var
00 YorumlaÇok şekilsizse estetik yaptır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Kokusu ve bakımlı olması önemli.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılÖnemli değil diyenler varya hepsi palavra
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. ya temizse iyiolur da şeklide iğrenç olmasın tabi
00 Yorumla
+1 yılÇok önemli benim için
00 Yorumla
+1 yılYok ya yeeter ki sulansin😉
10 YorumlaHayır delik olsun yeter
00 Yorumla
+1 yılBence değil dar olması iyidir
00 Yorumla
+1 yılPek değil ama kara olması itici
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeyil bence ne gibi sorun var
10 Yorumla
+1 yılNe önemi var. hepsi ayni
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 414 cevap paylaştı.
+1 yılHayır değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGormek gerek ama yalamadığım aurece onemsiz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden. evlenmeyi dusunmuyosun ya saçmalama
00 Yorumla- Devamını Gör (25)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım