Daha sert olunca daha çok ya da daha soft olunca daha az gibi mi🤔?

Daha sert olunca daha çok ya da daha soft olunca daha az gibi mi🤔?
Baileyscream sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Sebepler farklı, aşağıda oldukça anlatmaya çalışmışlar 😉. Bildiğim şu ki , şiddeti farklı farklı olan bu kasılmalar vb. Sana çok zevk veriyor ve çok mutlu ediyor diye düşünüyorum. Peki sen orgazmlar yaşayabiliyor musun?
Aynı performans olmazda ondan, Bazen aşırı kasılma olur bazen de normal kasılmadan boşalır.
Kadınlarda öyle bazen tamamen gerilirler neredeyse kopacaklar, bazen ise duruma göre hiç bir ey olmamış gibi yaparlar.
Bunu birden fazla sebebi olabilir. Mesela uzun süre boşalmamıştır. Çok tahrik olmuş olabilir. Anın heyecanı fazladır. Bunlar orgazmın ve boşalmanın şiddetini de değiştirir.
Klitoris ne kadar doğru uyarılırsa orgazm o kadar şiddetli olur
Aksinden tam olarak öyle değil mesela erkek testisler doldukça daha fazla kasılır vücudu.
Sert olması daha çok temastan ötürü daha fazla uyarı sağlar. O nedenle farklılık gösterir.
tahrik edilmelisiyle doğru orantılı. arada stres, yorgunluk, önceki ilişki süreleri gibi etkenler var ancak kadının onu ne kadar yoldan çıkardığı en büyük etken.
Biz değil ki siz kasılıyorsunuz... sen söyle sebebini
Ben 3 günden fazla olmuşsa fiskirmasi katılması daha uzun sürüyor. Sert soft alakası yok
Aynı erkekle mi farklı şiddette oluyor
Tabi ki aynı erkekle farklı şiddette hatta aynı erkekle aynı gün ayrı sekslerde farklı şiddette😂😂
O zaman senin erkeğinin hakkını vermek lazım
Hahaha sadece erkeğin mi 😂
burada en büyük maharet erkeğin. Doğru anda doğru şiddeti yakalayabiliyor
Ona o şiddeti yakalattıran kadının bi rolü yok mu diyosun:)
Kadın doğru pozisyonu alsın yeter
Aaaa neden sadece doğru pozisyonu alıyor ki kadın bu tek taraflı bir işlem değil ki ikisi de aynı yoğunlukta davranmalı bence yoksa hiç hoş olmaz
Asıl darbeyi ve şiddeti uygulayan erkektir çünkü. Yeterki kadın hem kendisine hem erkeğe doğru pozisyon bulabilsin
o an için değil mi bunca çaba ve alın teri :D
Sert olunca kadın delirir zevki zirveye taşır
Pozisyon ve şehvet değişikliği nedeniyle
Bilmem olabilir hiç fark etmedim
Pozisyona göre değişir o
Ben ne kadar uzun süre boşalmassam o kadar zevk alıyom ve fışkırıyor
bu ritim ile ilgili ritmi tuturan kazanır
Kişinin aldığı hazza göre değişir bu durum
Çok zevk alma durumları vs
Nasıl yani
Çok zevk alındıysa eğer çok yoğun olur
Kim bu erkek