Ne zaman bir erkekle sohbet etsem konu dönüp dolaşıp anal sekse geliyor. Erkeklerin bu anal seks merakını anlamıyorum. Erkekler neden anal seksi daha çok seviyor?
Erkekler neden anal seksi daha çok seviyor?
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Sevgili kardeşim anal seks muhabbetinin her tanıştığın adam ile açılması enteresan bir durum sen konu açmadan bu muhabbete erkekler genelde girmez bak ben 40 yaşındayım delikanlılık dönemimde bakire sevgilerim ile çok fazla kez anal yaptım ve çeşitli kızlar ile daha çok onların sırf ilişki oldun diye istemelerinden kaynaklandı he benimde cinsel isteğim bastırılmış oldu anal biliyorsun bekaret korumak için bakire kızlar tarafından genelde tercih ediliyor ve gebe kalma riskide yok erkek için çok zevkli olan anal kuzlar için aslında hiçte zevkli değil ben aman anan çok zevk aldım diyen kız hiç görmedim nerdeyse bizler açısından zevkli olmasını en büyük nedeni dışarı boşalma derdi yok biliyorsun dışarı boşalmak zevksiz bir durum birde şöyle bir konu var defalarca anal yapmış bir bayan düşün normal ilişkiye girdikten ve orgazm olayını anlayıp keşf ettikten sonra bir daha asla anal yapmak istemez çünkü gerçek zevki öğrenmiştir artık karşısında hiç anal yapmamış kocası bile olsa adam çok merak ediyorum beni kırma dese bile yapmaz birde anal isteyen adam karşısındaki kız bakire olduğu için istemeye bilir bağlanmaktan korkar bazen istemediği bir kızdır anal olsun yeter bende keyfime bakıyım derdinde olabilir.
Anal sıkar ama ben sıcak bakmiyirum sonuçta karşılıklı bir olay seks kadın nadiren zevk alır kadının zevk alması organa bağlıdır kalınsa kadın zevk almaz acı duyar hasar oluşur küçük olursa zevk alır
1. sebep kadınların çoğunluğunun karşı olmasından kaynaklı. bu durum "merak" uyandırıyo. 2. sebep ise oranın daha sıkı (dar) olması ve erkeğe daha çok zevk vermesi.