Sevişmenin en çekici anı başlarken yükselen adrenalini hissetmek mi, yoksa zirvesinde hazzı nirvanada yaşadığın an mı?

Sevişmenin en çekici anı başlarken yükselen adrenalini hissetmek mi, yoksa zirvesinde hazzı nirvanada yaşadığın an mı?
Bu sorunun kesin bir cevabı yoktur, çünkü aşktan alınan haz özneldir ve kişiden kişiye değişir. Bir ilişkinin başlangıcı genellikle yüksek duygusal yoğunluk ve yoğun tutkuyla başlar; ilişki ne kadar uzun sürerse, o kadar derin bir bağ ve uzun süreli bir yakınlık elde edilebilir. bence elbette
Başlangıcında o dokunuşların yavaş yavaş bedenimi sarması, nefeslerimizin birbirine karışması… Zirvede ise içimi yakan şehvetin ve tutkunun ateşinde tamamen kendimi kaybetmem… İkisini de ayırmak imkansız, biri diğerinin zevkini katlıyor.
Cevap
16Cevap
Benim için ikisi de ama sonuçtan ziyade sonuca gittiğim o yolda ki zevk daha önemlidir. birde sevdiğim kadının mutlu olması.
Hepsinin yeri ayrı 😂 ama başlangıcı daha ruha hitap ediyor 🖤
Başlangıcı
Yani başlamadan önceki gelen o heyecan..
Seks Kitap gibidir başlangıç giriş ve sonuç heyecanla çevire çevire okursun her bir anı çok zevklidir
başı ve ilk içeriye giriş anı o sıcaklığı ilk hissettiğim ann 🔥🔥👅👅
Bence karşı tarafı kıvrandırmak ön sevisme azdirma
En sonunda aynı anda boşalmak üzereyken. Kadının belinde tutarak kendine çekiyorsun ki, işte o an...
Bence sonu en zevkli kısmı
Hepsinin ayrı zevki var
Bu çok sapıkça bi foto
Zirvesidir probability
Su ayak yanimda olsa zabaaa kadar yalarim durursam srfszm
Bence o andan ve sevdiğinle olduğun andan keyif aldığın anlardır.
Ilk opuşme anindaki yukseliş
Seçim yapmadım her anı
Zirve
Hiçbiri
Zirvesi
İkisi de
Zirvesinde olmak
Başlangıcı galiba ya
hepsi
evet nolmus?
Yok ben burdan cinsel ilişki yapabileceğini sanan sapkın eziklerle yapmıyorum
Birleşme anı ve oral seks yapıldığı andır