Flörtleşme deli eder, ilişki ise teslim eder ikisi bir arada olunca her dokunuşun anlamı değişir her sevişme daha derin daha vahşi olur.

İkisininde tadı başka
Rica ederim
Flörtleşirken konuşulanların ardından gelen ilk buluşma.
o ilk buluşmada konuşulan her şeyi beden diliyle tamamlamak işte asıl heyecan orada başlıyor.
Kesinlikle 👌
Cevap
15Cevap
Tanışıp kaynaştıktan sonra o ilk birleşme tutku, haz, heyecan , yeni bir ten insanın iştahını iyice kabartır
Kesinlikle o ilk birleşmede bedenlerin birbirini keşfetmesi her dokunuşun yeni bir zevk olması insanın aklını başından alıyor
Ve o teni ilk hissediş bedende muhteşem
Kesinlikle cinsellikle ilgili yorumların bu işi bildiğini ve kadın gibi kadın oldugunu hissettiriyor bana
Hepsinin kendine göre ayrı bir heyecanı var...
Tatli flortlesmedeki ufak dokunuşlar ve zamanlar o dokunuslarin kıyafetlerin altına ilerlemesi asagilara iclere dogru ilerlemesi dur diye gelen inlemeyle karisik fısıldaşmalar...
Hepsinin kendine özgü hisleri var
Kesinlikle her anın kendine ait bir büyüsü var, bazen dokunuşlar yavaş ve nazik, bazen de tutku fırtınası gibi.
Önemli olan, o anların doğru kişiyle olması. Daha doğrusu değecek biriyle olması
vahşi sevıyorum sayende :D
Vahşi olmayı seviyorum kii sevdirmişim de bunu ama dengeyi de unutma ateşi yavaş yavaş körüklemek lazım😊😊
bazen yorumlarını okuyorum özellıkle bugun sordugun bır soruda atesımı sen körukledın :D
Aaa hiç yapmam öyle şeyler:))
yapmazmısın öncekı sorunu unuttun sanırım yazdıgın yorumlarıda :D
Kız sen benim cevaplarımımı okuyon:)
yok önume geldı sorun merak ettım neler konusulmus dıye :) 🔥
gerçekten ilişkiye başladığın o derin bağ
Aynen derin bağ olduğunda her sevişme sadece fiziksel değil ruhunu da titreten bir haz oluyor.
Hep haklıyım;)
İlk günler daha heyecanlı.
Tatlı tatlı flortlesme
İkisinin yeride ayrı
Bence flörtleşme daha keyifli
Gerçekten ilişkiye başladığın andan itibaren
Flört ne olm gerçek ilişki varken
Derin bağ
derin bağ olunca sadece ten değil ruh da birleşiyor o zaman her şey daha ateşli oluyor.
Kesinlikle
İkiside iyi
Her anı ayrı güzel
Derin bağ
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?