Normalde cinsellige hiç aç biri değilim. Kendi kendime bir şeyler yapmıyorum canım da çekmiyor. 24 yaşındayım. Sevgilimle bir ara bir şeyler yaşadık. O ful bana çalıştı o gün. Harbiden hayatımın en iyi günüydü sanırım. Ben ama çok pişman oldum, ağladım günlerce. O da 2 aydır bana bidaha hiç dokunmadı. Simdi canım onu acayip çekiyor. Başka hiçbir erkeğe hiçbir zaman böyle bir çekim hissetmedim. Boyu posu her şeyi zaten çok cezbedici. Ben sürekli seni istiyorum diye çocuğu zorluyorum, O gülüp geçiyor. Ben de ciddi olduğumdan değil yine pişman olurum ama harbiden çok çok istiyorum. Bu isteği nasıl bastirabilirim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. bastırmaya gerek yok ki bir daha bu günleri yaşamayacaksın. kızların cinselliği 20 sene sonra bitecek zaten regl dogum lohusa moral bozujklugu derken zaman gececek fırsatını zamanını bulmuşsun , Tutku duymak güzel. arayacaksın bu günleri.
12 Yorumla
Soran9 ayBilmiyorum evli arkadaşlarım hep bıktığını falan söylüyor ama ben bu kafayla ömür boyu ondan hiç sıkılmam gibi geliyor. O kadar arzuluyorum onu. Geçeceğini çok sanmıyorum
- 9 ay
bir daha genç olamuıycaksın bir daha bu hisleri korku pişmanlıkları duyamayackasın. Bir kız için bunlar kıymeti dakikalar. Belki evlenirsin ya da evlenmezssin ama anını yaşa. Şu an bunları yaşayamayan kızlar çok. Onlar sana orgazm olmanın keyif almanın kötü oldugunu yaptıgının kötü oldugunu söyleyecekelrdir. Bunlar senin hikayen hep kötü şeyler olmaz sadece aşırı ileri gitme tadında bırakırsın. yani doyurursan bıktırma hep bir gizem kalsın. Pişmanlık hissi toplumsal zaten cocukken aşılanmış bize bu.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
14Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
9 ayBu isteğin gayet normal niye bastircanki mutlu olmaktan zevk almaktan haz almaktan kaçıp kendine bunlardan mahrum edip cezamı vercen anlamiyorum
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Bastırılmaz bastırmamalısın zaten bu daha kötü yapıyor
04 Yorumla
Soran9 ayEvlenmeye şunun şurasında 1 sene falan kaldı. Bunca yıl bekleyip şimdi her şeyi yaşamak istemiyorum gerek yok
Soran9 ayZaten seks yapmadik ki. Onun haricinde olan şeyleri yaptık. Daha doğrusu o bana yapti ben de ogrene ogrene yaptim. Ben bu olaydan da rahatsız oldum bilmiyorum. Çünkü bir günde 6 7 saatten fazlası böyle yaşamak mantıklı gelmedi ne diyim. Sevgilimle daha tatlı anılar biriktirmek istiyorum şimdilik
- Cinsel Yaşam konusunda 16,4b cevap paylaştı.
9 ayBastırma... Neden bastırman gerektiğini düşünüyorsun?
00 Yorumla
9 ayTürk kızları neden böyle ya
013 Yorumla- 9 ay
Ağlamışmış hey allahım 😂😂 komik
Soran9 ayYa kardeşim sanane alan memnun veren memnun. Eğer sevgilim bundan rahatsız olan diğer Türk erkekleri gibi olsa bırakır giderdi zaten
- 9 ay
Ağlamayı kes o zaman
Soran9 ayBunu balık erkegi diyo he puhahajahaj
- 9 ay
En azından mantıklı şeyler için ağlıyoruz, sen libidolusun diye ağlıyorsun
Soran9 ayYa bırak git nickini de bakın ben ağlıyorum duygusalim kızlar diye dikkat çekmek için mi yaptın fksbfmsbdjcbwj
- 9 ay
Sus libidoş 😂😂
Soran9 ayBen sadece hayatımın aşkına olan libidomdan hiç utanmıyorum. Sen bana yükselen bi libido niue yok diye anlayabilirsin gecelerii haydeeee
Soran9 ayAğlayabilirsin*
- 9 ay
Tamam git ve seviş 👍🏻 ağladığını görmeyeceğim ona göre
Soran9 aySana dert olduysa bu kadar hemen evlenip güle oynaya sevişirim dertlenme
- 9 ay
Ağlamana gönlüm el vermez
Soran9 ayNe boş yaptın be kimle birlikte olup ağlattiysan belli ki yaran var kabullenemiyosun. Kültürden böyle gelmişiz ilkte de bu pişmanlığı bütün kızlar hissediyoruz sen de bunu kabullen
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Sağlam bi çaksa gecer
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı.
9 ayYok abla Sen yapsanda bikarsin
00 Yorumla
9 aySeni istemeyen birini hayal etme
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayUtangaç birimi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayMastürbasyon yapıyor musun isteğini bastırmak için
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 aysanırım bastıramazsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
9 ayyaşayarak ;)
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 473 cevap paylaştı.
9 ayÇokmu istek oluyor bazen
00 Yorumla
9 ayTakil sen oyle
00 Yorumla
9 aySeks
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayyala sende
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi