Cinsel Yaşam Çeyizinize prezervatif aldınız mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Çeyizinize prezervatif aldınız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. evlenmiyorum 0 0 Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Prezervatif saçma bence gereksiz bişey erken boşalan boşaldıgini anlamayanlar için 2 1 Yorumla Sanal_Adam 9 ay Bir de hastalıktan koruyor da hastalıklı biri ile evlenmez zaten kimse.Tek avantajı hamilelik riskini minimize edip içeri boşalmayı sağlıyor. Yorumla
blacklines Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. bu aralar sürekli bir çeyiz ve prezervatif sorusu sorup duruluyor sen mi soruyorsun onları hep? olayı nedir bunun esprisi ne tam olarak? 0 1 Yorumla Soran 9 ay okey yeni ürün çıkartmış çeyiz paketi diye olay o Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Bunu alan da akıl yoktur 1 0 Yorumla
HelenBusezex Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% 9 ay Lan bu muydu paket 🤣🤣 1 1 Yorumla Soran 9 ay djdjdjkd sen ne sandın Yorumla
birrrüyyeeeee Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 462 cevap paylaştı. Evlenmiyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
evlenmiyorum
Prezervatif saçma bence gereksiz bişey erken boşalan boşaldıgini anlamayanlar için
Bir de hastalıktan koruyor da hastalıklı biri ile evlenmez zaten kimse.
Tek avantajı hamilelik riskini minimize edip içeri boşalmayı sağlıyor.
bu aralar sürekli bir çeyiz ve prezervatif sorusu sorup duruluyor sen mi soruyorsun onları hep? olayı nedir bunun esprisi ne tam olarak?
okey yeni ürün çıkartmış çeyiz paketi diye olay o
Bunu alan da akıl yoktur
Lan bu muydu paket 🤣🤣
djdjdjkd sen ne sandın
ben kullanmam bunlari hap alsin
Onuda erkekler alsın bir zahmet
Strapon bile alanlar var
Saçmalamayın ya
Evlenmiyorum
Hiç kullanmadım ihtiyacimda yok
evet aldım
Hayir