Gözü cinsellikte olmayan erkekle evlenirsen ebeninkini görürsün... Nolur beni fikkk diye yalvarırsın, kocan da o sırada GTA, LOL veya Valorant oynuyor olur.
Cinsellik hayatın bir parçasıdır. Ben her ne kadar hiç yaşamamış olsam da, ve ilişkilerimde konusunu dahi açmamış olsam da, bu anormal bir durum değil.
Ama sırf cinsellik için yaklaşanları kastediyorsanız, o konuda size hak veriyorum.
0
2 Yorumla
Soran
9 ay
Aynen sırf cinsellik için yaklaşanlari dedim yanlış geliyor bana
Tabii ki de yanlış. Zaten arada kimya olduğunda cinsellik yaşanacak. Sadece cinsellik isteyenler genellikle bir ilişkinin sorumluluğunu kaldıramayan insanlar. En azından iyiyi kötüden ayırt etmek için güzel bir yöntem siz kızlar için.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Gözü cinsellikte olmayan erkekle evlenirsen ebeninkini görürsün... Nolur beni fikkk diye yalvarırsın, kocan da o sırada GTA, LOL veya Valorant oynuyor olur.
Ne yani illaki bir yerde cinsellik olacak hiç gözü olmayanın yönelimi farklıdır
Seni seviyorsa gözü cinsellikte olmaz zaten. Ama amacı seninle ilişkiye girmek ve biraz da takılmaksa gözü cinsellikte olabilir
Sen nasıl birisin ortaya çık bakalım görelim
Çıktım
Cinsellik hayatın bir parçasıdır. Ben her ne kadar hiç yaşamamış olsam da, ve ilişkilerimde konusunu dahi açmamış olsam da, bu anormal bir durum değil.
Ama sırf cinsellik için yaklaşanları kastediyorsanız, o konuda size hak veriyorum.
Aynen sırf cinsellik için yaklaşanlari dedim yanlış geliyor bana
Tabii ki de yanlış. Zaten arada kimya olduğunda cinsellik yaşanacak. Sadece cinsellik isteyenler genellikle bir ilişkinin sorumluluğunu kaldıramayan insanlar. En azından iyiyi kötüden ayırt etmek için güzel bir yöntem siz kızlar için.
Yani bakirim evliliği bekliyorum da elbette istek merak var ama oncesinde yasarmiyim orası hayır işte
Olması gereken bu değil mi zaten bende öyle tercihimdir
Yani bencede tabi ama değişti baya
Sen nasıl birisin peki Yani olması gerektiği gibi biri misin neden gizlisini ortaya çıksana
Sende gizlisin ama skdj
Ben cinsellik bakmadım da bana da bakan olmadı
Kalmadı arkadaşım, cinsellik doğamızda var. Asıl inkar eden kızlar kadınlar bizden uzak dursun
evet var tabi. ama önce kızların gözünün cinsellikden uzak durması gerekiyor.
Var sevmek birine dokınmal ona zarar vermek değildir
Gözü cinsellikte olmayan kadın da kalmadı, ihtiyaç sonuçta
Aseksuel erkekler vardır
Cinsellük olmayacaksa kadını ne yapalım
Yok diyen yalan söyler.
Yoktur ama hemen belli etmesi saçma oluyor
İmkansiz. Dogaya aykiri
yok hepimizin gözü orada
Ilgi duyan seven erkek arzular
Öyle erkek mi olur 😂
Bırakın şu fanteziyi öyle erkek mi olur
Vardır, mesela benim için 3. planda