Cinsel Yaşam Seks yapmayan erkek kaldı mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 09 Dengimi bulamıyorum daa Kaldı Yok yaptım ben Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Seks yapmayan erkek kaldı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bu devirde yapamayanlar alette imalat hatası vardır şüphesi dogar 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Edepli insan kalmış düşüncesi doğar Yorumla
MastrClass Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl her erkeği aynı değil kendine saygısı olan yapmaz yani 0 0 Yorumla
moon1811 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kondomlu seks seks değil bnce, ben yarım bakirim et ete değmedi 0 0 Yorumla
hatıce191919 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl benim esim benle yapti bakirdik 2 3 Yorumla MastrClass 1 yıl eşini takdir ediyorum cidden böyle insan azaldı sadece sana saklamış... güzel yani Yorumla hatıce191919 1 yıl @MastrClass sagol Yorumla MastrClass 1 yıl rica ederim.. Yorumla
Board-Tennis Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kaldı kaldı merak etme sizlerde sabredin y 0 9 Yorumla Soran 1 yıl Sende mi yapmadın ohaa Yorumla Board-Tennis 1 yıl maalesef 🫠😅 Yorumla Board-Tennis 1 yıl Senin eşin de çok şanslı olcak belli ki Yorumla Soran 1 yıl Nedenn ay şımardım 🫠😁🤭 Yorumla Board-Tennis 1 yıl Belli ki kimseyle birlikte olmadın bir şekilde kendini tutuyorsun umarım istediğin gibi birini bulursun bu arada merak ettiklerimi sorma şansım var mıdır Yorumla Soran 1 yıl Yok olmadım. Tabii ki buyrunuz efendim jdjsjs Yorumla Board-Tennis 1 yıl Şahane ama burdan değil Yorumla Soran 1 yıl Istk attım Yorumla Board-Tennis 1 yıl Tşkler Yorumla
Ssnane2 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 93% 1 yıl Bulsan evlenecek misin 0 12 Yorumla Soran 1 yıl Hayır sevdiğim var. Sadece kalmaması üzücü artık. Yorumla Ssnane2 1 yıl Senin kalman guzelmis ama kaç yaşındasın Yorumla Soran 1 yıl 18 djhdhd Yorumla Ssnane2 1 yıl Sen de daha cok kucukmussun 🙂 gerci gunumuzde o yasta bile bakir azaldi Yorumla Soran 1 yıl Erkek eline bile dokunmadım. Sevgilim de olmadı Yorumla MastrClass 1 yıl @soran kişi : ama yine vardı yani sonuçta herkes aynı değil de asıl kızlar azalma var yani Yorumla Ssnane2 1 yıl Firsat mi olmadi istemedin mj Yorumla Soran 1 yıl Sevgili için olmadı yani hoşlanan eden yok.. 🙂 Yorumla Ssnane2 1 yıl Peki sevdigin biri olsa yasar miydin her seyi🤔🙂 Yorumla Soran 1 yıl Hayır evlenmeyi beklerdim Yorumla Ssnane2 1 yıl Güzel umarim hep böyle devam edersin🙂 Yorumla Soran 1 yıl İnşallah Yorumla
FakBadi48 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 95% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yaptım neden soruyorsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kaldım ve evlenene kadar da kalacağım 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Helal olsun be Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sağol Yorumla
Borsa_Kaplanıı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. yapmadım 0 0 Yorumla
Musty_Gregor Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Ben yapmadım 0 0 Yorumla
Mühendis0109 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Elbet vardır 0 0 Yorumla
Ay_ışığındasaklıdır Takip Et Master Yaş: 30 , eic 65% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Dengin nedir 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Sende mi yapmadın 0 0 Yorumla
aku14 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 947 cevap paylaştı. Sanmıyorum ya 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. kaldı, ben :) 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Yalan abu Yorumla dreamliner61 1 yıl Yalan değil.Yapmadım.Niye yalan söyleyeyim anlamadım Yorumla Soran 1 yıl Abi bu yaşına kadar nasıl dayandın Yorumla dreamliner61 1 yıl şu an yaptığım gibi, masturbasyonla. Yorumla Soran 1 yıl Olmaz ki öyle ama be Yorumla dreamliner61 1 yıl Mecbur ne yapayım Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı. Yaptık şükür 🤣 0 0 Yorumla
murathanbey Takip Et Bilge Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 389 cevap paylaştı. Neymiş senin dengin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Bu devirde yapamayanlar alette imalat hatası vardır şüphesi dogar
Edepli insan kalmış düşüncesi doğar
her erkeği aynı değil kendine saygısı olan yapmaz yani
Kondomlu seks seks değil bnce, ben yarım bakirim et ete değmedi
benim esim benle yapti bakirdik
eşini takdir ediyorum cidden böyle insan azaldı sadece sana saklamış... güzel yani
@MastrClass sagol
rica ederim..
Kaldı kaldı merak etme sizlerde sabredin y
Sende mi yapmadın ohaa
maalesef 🫠😅
Senin eşin de çok şanslı olcak belli ki
Nedenn ay şımardım 🫠😁🤭
Belli ki kimseyle birlikte olmadın bir şekilde kendini tutuyorsun umarım istediğin gibi birini bulursun bu arada merak ettiklerimi sorma şansım var mıdır
Yok olmadım. Tabii ki buyrunuz efendim jdjsjs
Şahane ama burdan değil
Istk attım
Tşkler
Bulsan evlenecek misin
Hayır sevdiğim var. Sadece kalmaması üzücü artık.
Senin kalman guzelmis ama kaç yaşındasın
18 djhdhd
Sen de daha cok kucukmussun 🙂 gerci gunumuzde o yasta bile bakir azaldi
Erkek eline bile dokunmadım. Sevgilim de olmadı
@soran kişi : ama yine vardı yani sonuçta herkes aynı değil de asıl kızlar azalma var yani
Firsat mi olmadi istemedin mj
Sevgili için olmadı yani hoşlanan eden yok.. 🙂
Peki sevdigin biri olsa yasar miydin her seyi🤔🙂
Hayır evlenmeyi beklerdim
Güzel umarim hep böyle devam edersin🙂
İnşallah
Yaptım neden soruyorsun
Elim kadın eline değmedi.
Dünyanın yarısından fazlası
Kaldım ve evlenene kadar da kalacağım
Helal olsun be
Sağol