9 ayİğrenç fetişler dışında her şeye okeyim.
Bdsm seviyorum. Bağlama fantezim var. Kelepçe, göz bandı, ağız topu ile çaresiz bırakmayı seviyorum.
Sadistim can yakmayı seviyorum. Saç çekme, boğaz sıkma, meme ve kalça tokatlama, oralda kafaya bastırma vs
Tabi bunların hepsini kabul edecek kişinin mazoşist ve köle ruhlu olması lazım.
12 Yorumla- 9 ay
Buradaki kadınların çoğu bdsm deyince biraz kelepçeyle biraz kırbaçla süslenmiş hafif sert seks zannediyor. Bilgisizlik ve bilinçsizlik had safhada.
- 9 ay
Yönetim kaldırmasın diye törpüleyerek yazmak zorunda kaldım.
Bizim kadınlarımız her erkek aynıdır diye düşündüğü için ilginç şeyler duyunca kesin yalandır diye bakıyorlar
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
9 ayBenim çok uç noktalarda fantazim ya da fetişizmim yoktur , daha klasik şeylerdir mesela fantezi olarak en sevdiğim , seks sırasında kendimizi videoya çekmek ve sonrasında izlemek , partnerimin yüz ifadesini aynadan izlemek, birlikte p*rno izleyip bunu denemek vss
Fetîş olarak : bunu itiraf etmenin vakti geldi 🤣 büyük damarlı el ve kol fetişizmim var , özellikle arabada direksiyonu çevirirken o eli izlemek çok hoşuma gidiyor 🙈🤗
22 Yorumla- 9 ay
EİG için teşekkür ederim 🙏,💞
- 9 ay
😘
Gizli Üye(18-24)9 ayBakışım güzell. Öncelikle fetiş, aslında fantezi ama o fantezinin sekste şart tutulması, yaşanamadığı takdirde zevk alınamaması oluyor yanlış bilmiyorsam. Doğru mu?
220 Yorumla- 9 ay
Evet. Zorunluluk olarak görülüyorsa fetiştir. Yapılmasından zevk alınan şey fantezidir.
Cevap sahibi9 ayO zaman ben fetişçi değilim ama fantezilerim var. Bond ve ddlg. İlkinden azıcık korkum olsa da zevk alacağımı düşünüyorum.
- 9 ay
Şartlı bakmadığın herşeyden zevk ve keyif alırsın. 😉
Cevap sahibi9 ayHaklısın zaten zevk almak için yaşanıyor bunlar değil mi?
- 9 ay
Kesinlikle👍😘
Cevap sahibi9 aySenin bakışın nedir fetiş veya fantezilere?
Cevap sahibi9 ayUuu çok değişik, sekste her yol mübahtır mı diyosun 😋
- 9 ay
Sekste fantezi çoktur diyorum. Her yok dediğimizde insani ve etik açıdan kırmızı çizgilerimizi kaldırmış oluruz bence.
Cevap sahibi9 ayEvet zevk almanın binbir türlü yolu var, denenmezse ayıp asıl 😌
- 9 ay
Çoooğ ayıp çooğğ 🤪
Cevap sahibi9 ayAyıp yatakta olur muydu o söz 😁
- 9 ay
Öule dediklerine bakma. Asıl yatakta ayıp değildir. 😉
Cevap sahibi9 ayHımm bak bu daha hoş geliyor kulağa ☺️
- 9 ay
Daha kulağa hoş gelecek neler var neler 😈
Cevap sahibi9 ayAh ne kadar duymak istiyorum onları bi bilsen, nefesini tenimde hissederek söylemeni..
- 9 ay
Bakacağız. Seni şu benceme bekliyoeum
Blindfold: Gözlerinizi Kapatın, Yeni Bir Dünyaya Adım Atın ↗
Cevap sahibi9 ayGeniş bi vakitte bakcam buna biraz uzun olduğu için üstünkörü okumak istemem
- 9 ay
Hmm
O zaman sorularımdan devam edelim 😘
Cevap sahibi9 ayTabii ✨ lakin şimdi çıkmak zorundayım hazırlanıcaz sonrasını biliyosun siteye girersem hemen hissettiririm sana bunu 😌
- 9 ay
Öğretmenim
Birden bire kayboldun. Sıkıntılı bir şey yoktur inşallah.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
9 ay3. kişilerin dahil olmadığı ve insanlıktan çıkılmadığı sürece ben herşeye okeyim. İnsan gibi şertsinler yeter
22 Yorumla- 9 ay
Ahahahahahaha :>
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 9 ayfantezi tada fetiş sevmem
10 Yorumla
s 9 ayFetiş bana inanılmaz saçma geliyor. Fantezi de çok uç şeyler olmadığı sürece "olması gereken, renk katan" bir şey olduğunu düşünüyorum.
31 Yorumla- 9 ay
Fetiş deyince bizim millet bir tek ayak fetişini algılıyor ama birçok fetiş vardır. Mesela kadının iç çamaşırlarını hiç çıkarmadan seks yapmayı sevmesi de bir fetiştir, kadına rahibe kıyafeti giydirerek seks yapmak da bir fetiştir, mutfakta seks yapmak da bir fetiştir. Sana saçma gelenler de olabilir ama fetiş tamamen saçma değildir.
Gizli Üye(36-45)9 ayPartnerle Baba - kız gibi olmak , Abi - kızkardes gibi olmak , Daddy kink , bdsm ve yoğun şefkatli sevgi biraz bunlar fantezilerim.. fetisim dilde piecing , kırmızı oje , jartiyer , duygusal temas
10 Yorumla
9 ayİki taraf da onaylıyorsa normaldir
11 Yorumla- 9 ay
Benim birkaç konuda sınırım vardır. Pedofili, zoofili, ensest, gangbang, peging, gay-biseks, scat gibi konulara kapalıyım. Onun dışındaki her şey konuşulabilir, karşılıklı anlaşma söz konusuysa yaşanabilir.
9 ayFantezi olmazsa olmaz değilmidir kişiler için
10 Yorumla
9 ayShajajs zaten bi tek bu azma konusunda dusuncelere saygi var hahahaha
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Çok seviyorum, vajinal duygu anlamsız, tatsız bile geliyor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 309 cevap paylaştı.
9 ayBaharat gibi, bence olması gerekir monotonluktan kurtarır. Kendime göre var tabiki bende kalsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayValla kişiye göre değişir ben cok uzun yıllar farklı bir sey yaşadım
11 Yorumla- 9 ay
Ne gibi
9 ayiğrenç olmadığı sürece herşeye varım. iğrenç herhangi birşeyi denemem, asla yapmam ve yaptırmam
20 YorumlaFetişi sevenin beyni çürümüştür iğrençlik diz boyu **k
00 YorumlaBence çok güzel ve renkli bir konu. Olabilir yani
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
9 aybayılırım fanteziye 🤭😂
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Fantezi severim ama fetişler biraz saçma değil mi?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 853 cevap paylaştı.
9 ayBenim fantezim yok
00 Yorumla
9 ayBenimde var fetisim.. ve normal bakıyorum
00 Yorumlaacigim tabiki fantezilere
00 Yorumla
9 ayİki tarafta zevk alıyorsa güzel
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Severiz renk katar monotonluktan kurtarır
00 Yorumla
9 ayRenk katıyor monotonluktan çıkarıyor
51 Yorumla- 9 ay
Mesajlarına bakmiyorsun
Gizli Üye(25-29)9 ayİşsizlik gibi geliyor bana
00 YorumlaFetişleri saçma buluyorum
19 Yorumla- 9 ay
Sana göre saçma olan nedir veya nelerdir açabilir misin?
Mesela kadının iç çamaşırlarını hiç çıkarmadan seks yapmayı sevmesi de bir fetiştir, kadına rahibe kıyafeti giydirerek seks yapmak da bir fetiştir, mutfakta seks yapmak da bir fetiştir. Sana saçma gelenler de olabilir ama her fetiş tamamen saçma değildir. - 9 ay
Zaman zaman yapıyorsan fantezi, hep onu istiyorsan ve yapmayınca kendini kötü hissediyorsan fetiştir.
- 9 ay
Peki. Katılmayabilirsin. Sen karşı olduğun veya saçma bulduğun fetişleri örneklendirebilir misin?
9 ayEn sevdigim fan bende SINIRSIZ
10 Yorumla
9 aySınırı aşmadıkça hepsine varım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 987 cevap paylaştı.
9 ayBazıları iğrenç ya
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yani fetiş değilde fanteziler iyi
00 Yorumla
9 ayHiç yapmadım bilmiyom neyin ne olduğunu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 615 cevap paylaştı. Severim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 aySevmiyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayİğrenç bence 🤢
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem