Evet gizlemiyorum ben bir lezbiyenim ve öyle de kalacağım, peki siz lezbiyenler hakkında ne düşünüyorsunuz? Hiç etrafınızda lezbiyen bir arkadaşınız varmı? Bu konuda ki düşüncelerinizi merak ettim sadece, iyi veya kötü saygı duyuyorum düşüncelerinize...
Cevabın nedir?
+1 yılNeden bu kadar itiraz ediyorum.Çünkü lezbiyenim diyen kızla bizzat ben ilişkiye girdim.Neresi lezbiyenlik bunun?Hatta onu ve arkadaşını karşımda ilişkiye girmesini istedim.Ama sadece içki içtikten sonra sarhoşken birlikte olduğunu itiraf etti bana. Hani iğreniyorlardı erkeklerden?Sebeplerini söylemeye çalışırsam.
-En önemlisi doğuştan itibaren hangi duygularla yaşayıp ne şartlarda büyüdüğü önemlidir.
-Askerde erkeklerin arasında da hemcinslerinden hoşlanan erkeklerin olması gibi.Kaldı ki erkekler birbirlerinin vücutlarını özellikle cinsel organlarını banyoda dahi görmezler.
-Farkılık arayışları,erkek vücudundan korkma,daha önce görmediği için önyargılar.
-Bir de kadının halinden kadın anlar diyerek en büyük hatayı yapıyorsunuz. O zaman türk kızları oral seks yapamıyor,biz de hemcinslerimiz anlar diyerek onlarla mı yapalım?
Herşeyden bağımsız olarak aşağıdaki cümlelerin neden yazıldığını düşün.İçgüdülerin hemcinse kayma ihtimali olmasa neden yazılsın?Erkekler de güzel vücutlu bir erkeği kıskanır hoşlanır ama cinsel manada ilgi duymaz.Çünkü ilgi duyduğu şeylerin aynısı kendisinde zaten vardır.
Bir kadın diğer bir kadına çıplak vücudunu değdirmesin.
Erkek erkeğin cinsel organına kadın da kadının cinsel organına bakmasın. Bir erkek ile bir erkek tek yatakta birlikte, bir kadın da bir kadınla aynı yatakta beraber yatmasınlar.
Kadınlar kadınlarla, erkeklerde erkeklerle yetininceye kadar kıyamet kopmayacaktır.
Onaylamasamda lezbiyenleri izlemek hoşuma gidiyor.Çoğu erkeğin de fikri bu şekildedir.Umarım bu yanlış yönelimlerinizden kurtulursunuz. Ebedi dünyaya inanıyorsak saçmalıklarla dolu bu dünyayı kişisel zevklerimiz için bu kadar gözümüzde büyütmeyelim.50 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılöncelıkle medenı cesaretınden dolayı senı tebrık ederım evet lezbıyen arkadasım var ve bukonuyla alakalı kendısıyle yakınen görustugumde erkeklerle ılıskısıyle bayanlarla olan ılıskısının cok farklı oldugunu ve burda ıkı bayanın bırbırıne yaklasımı hassasıyetı davranısının onu bu tercıhe surukledıgını belırttıgınde ona cok hak vermıstım kadının dılınden kadın anlar mısalı olaya bakıyorum ve senı gercekten tebrık edıyorum
216 Yorumla- +1 yıl
tesekkurler
- +1 yıl
sadece sunu söylemek ıstıyorum stayhartd penısın lez ılıskılerde cokta önemı yok tensel dokunuslar organzmı tetıklıyor
- +1 yıl
evet de ozaman tam bir organzm yaşanmıyorki tensel bir yaklaşım . gerci kadın yapısında . sevişmelerin tensel degimlerin ön plnda oldu aşikar . sizin yanıtınıza görede ben şu kanıya varmış oldum penis cok önemli degil , önce ruhum organzm olmalı... sonra bedenim... derken !ruh organzmı anladıgım kadar ,yaşanılan teşekkürr ler
- +1 yıl
bu dusuncenı bence gayler ıcın soylesen daha mantıklı olur unutmakı allahın en buyuk lanetı erkek erkege ılıskı yuzunden gerceklesmıstır vede bu lut kavmıdır
- +1 yıl
Erkek erkeğe olduğu için lanet olduysa ? Gerisini de sen düşün yani :)
- +1 yıl
egerkı ortada bır gunah lanet arıyorsak buna nıkahsız bırlıktelık zına masturbasyon cenabet gezmek bunlarıda eklemek gerekır dıycegım sukı aslında masum degılız hıç bırımız
- +1 yıl
Tabiki de değiliz.Bu arkadaş lezbiyen ise, bir başka erkek gay ise başka birileri de zina yapıyorsa herkes bir şekilde aynı günahı işliyor.Burda bizim en azından benim, söylemeye veya yapmaya çalıştığım şey ben üzerime düşeni yapıp bunun günah ve yanlış birşey olduğunu söylemek.Belki yapmaya çalıştığım şey, bu arkadaşa fayda vermez ama başkasına faydalı olabilir.Yoksa kimseye sen öl sen şöylesin böylesin yaşamaman lazım demiyoruz tabi.
- +1 yıl
Ben mi küfür etmişim ? :) İstediğin biçimde şikayet edebilirsin, sadece fikir beyan ediyorum küfür göremiyorum.
- +1 yıl
Ayy çok tırsıyorum, sağol uyardığın için :D
- +1 yıl
Çok umrumdaydı birilerinin benden sıkılması, bak şimdi kötü oldum tüh tüh tüh :((
+1 yılwooooow işte ben bu cesarete bravooo derim... bende lezbiyenim ve hiç ama hiç utanmıyorum bu durumdan.. önemli olan seni ne mutlu ediyorsa öyle olman tatlım..
birçok arkadaşım var lezbiyen hiçbirinin de öyle kulaktan dolma sözlerdeki gibi sapık yanları yok.. gayet karakterli kişiler hepside..813 Yorumla- +1 yıl
sanada +100 yıldız canııııımm ;)
- +1 yıl
@Jacob ooofff nasıl güldüüüm.. :D
- +1 yıl
@Jacob evet yaaa zaten tam orda koptum.. :D
bence gayet iyi bişi bu:) erkek erkeğe takılan varsa kız kıza takılan da olur:) ayrıca bi kızı bi kızdan başkası daha iyi anlayamaz zaten . sonuna kadar destekliyorum:)
64 Yorumla- +1 yıl
hıııım harikaa.. ;)
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
74Cevap
ben saygı duyuyorum insanların kendi tercihi sonuçta istedikleri gibi yaşamalıdırda zorlama olmamalı çünki içinden öyle hissediyor ki yapıyor oda sonuçta normal biri gibi hissetmek ister ama olmuyorki böyle düşünmüş destekliyorum seni insanların kötü yorumları seni üzmesine izin vermemelisin de
22 Yorumla- +1 yıl
işte bu beh.. benim arkadaşım böyle anlayışlı..
+1 yılerkek milleti lezbiyenleri sever, lezbiyen filmlerini izler, lezbiyenlerden tahrik olur. yani normal karşılar fakat söz konusu "gay" olunca afedersiniz sözüm ona hayvandan farksız görürler. yani çoğu konuda olduğu gibi bu tür konularda da Türk erkeği çuvaldızı kendisine batırmak yerine başkasına batırdığı gibi kendisine iğnenin ucunu bile değdirmez. benim görüşüm saygılıyımdır. yani herhangi bir terbiyesizlik ya da aşağılama yapmam. kişilerin bireysel özgürlükleri (özgürlük diyoruz) şahıslarını ilgilendirir. bir başkasını değil. Fakat günümüzde yaşadığımız toplum kişisel özgürlükten daha çok toplumsal baskıyı öne sürmektedir. bu sebeple toplum içinde empoze olursunuz. toplum aslında sizi dışlar. siz topluma karışmak istersiniz. velhasıl uzun mevzu. hormonal dengelerle alakalı bir durum olduğu için insanın çok ta fazla bir seçim hakkı bulunmuyor. bizler de gayet tabi "gay" ya da "lezbiyen" olabilirdik (!)
10 YorumlaLezbiyenler erkekleri tahrik ediyor, bence salt lezbiyen de azdır. Daha çok biseksüller haberleri yok. Önceden erkek arkadaşları oluyor, sonrasında kadınlardan hoşlanmaya başlıyorlar. İki kadın arasında olmak gibi bir fantezi çoğu erkekte vardır :) Gaylere, travestilere karşıyım ama lezbiyenlere sempatim var, Tatu grubu iyi malzeme yapmışlardı lezbiyeniz diye, sonra patladılar...
10 Yorumla
+1 yılsaygı duyarım.lezbiyen değilim aslada olmam.tercih meselesi.sanırım kadınlar erkekler onları yeterınce tatmın edemedıklerınde,birbirlerinin dilinden ıyı anladıkları ıcın zevklerını cok ıyı bıldıklerı ıcın lezbıyenlıgı secerler.ama herseyın yolu yordamı vardır bence.hiç bana göre değil..
40 Yorumla
+1 yılBen lezbiyen değilim. tercihim erkeklerden yana. ama bir kadın olarak şunu da biliyorum ki aslında biz kadınların erkeklerin penislerine ihtiyacımız yok. o yüzden lezbiyen ilişkileri bir erkek mantığı anlayamaz.
30 YorumlaDinime göreharam olduğuna inandığımdan hoş karşılamam ama sonuçta kul hakkına girmiyorsa bir insan kimseye bi zararı yoksa sırf lezbiyen diye nefret etmem.Allah her günahı affedebilir ama affetmeyeceği tek günah vardır o da kul hakkı(kul hakkı da bazı cahillerin sandığı gibi sadece para değildir)
10 Yorumla
+1 yılBana arkadaşlık teklifi göndermiştin.Kabul ettim sonra sildim herhalde. Lezbiyenler erkeklerle ilgilenmiyor bildiğim kadarıyla.
Doğuştan bayanlara ilgin varsa cinsiyetini değiştirebilirsin.Dinen bile caiz diye biliyorum. Emin değilim.
Bunun dışındakiler keyfi kabul edilir ya da duygusal rahatsızlık belkidir.
Benim daha önce arkadaşım da vardı lezbiyen . O yüzden sorun yok.110 Yorumla- +1 yıl
Lezbiyenler erkekle ilişkiye girmezler ama bana çoğusu keyfi geliyor. Kaldı ki erkek kadın için kadın erkek için yaratılmış. Hayvanlarda bile bu böyle. Her zaman eksik şeylerin olacak hayatta. Evlilik,sevgi,mutluluk,çocuk ve daha bir sürü şey. Sadece sen öyle sanıyorsun öyle de inanıyorsun bana göre. Binlerce vidyo izledim. Canlı tanıdıklarım da oldu . Hiçbiri bana mantıklı bir açıklama yapamadı. Ben gay olmak istiyorum. Beni de ikna edebilir misin?
- +1 yıl
doğustan ilgin varsa erkek ol demişssin , iyide ben zaten fiziken kendimi bir dişi gibi hisediyorum, konusmam giyinişim, tavırlarım davranıslarım, narinlğim, makyaj yapmam , gülüşüm, vs vs hepsi bir kadın gibi bedenimi ve vucudumu cok seviyorum ve bu bedenimle bir kadına ait olmak istiyorum senin bahsettiğin olay transseksüellik, gider adam cinsiyet değiştirir kadın olur ve olay biter, önce lezbiyenlik ve transseksüellik arasındaki farkı bill
- +1 yıl
Kendini nasıl tatmin ediyorsun? Sana doğal yaratılış gerçeklerinden bahsediyorum. Sen okuduklarını yazıyorsun,ben onları canlı yaşamış görmüş birisiyim.Kavram karmaşasına girmene gerek yok. Bence farklılık arıyorsun, ya da erkekle hiçbir ilişkin olmamış daha önce onlara önyargılısın.Hemcinsleriyle uyuyan,erkek de kadın da olsa hemcinsini sürekli çıplak gören de bu duygulara şeytana uyup kapılabilir. Kadın erkeğe göre daha yumuşaktır. Şu an aklıma başka neden gelmiyor. Annen ne düşünüyor?
- +1 yıl
Avut kendini "Bizi böyle yaratmış" diyerek ;)
- +1 yıl
Daha ağzı bozuk biçimde de cevap verebilirdim ama hiç gerek yok sanırım :)
Değilim, yalnızca karşı cinse ilgi duyuyorum her anlamda. - +1 yıl
Soruyu soran arkadaş. Seni yargılamıyorum. Eleştirilmeyi sen istiyorsun. Allah hiçbir zaman böyle bir sınamadan bahsetmemiştir. Eskiden beri lezbiyenler gaylar vardı. Allah Resulu buyuruyor:
'Kadınların sürtüşmesi onlar arasında zinadır.'
'Bir kadın diğer bir kadına çıplak vücudunu değdirmesin...'
'Erkek erkeğin avretine, kadın da kadının avretine bakmasın. Bir erkek ile bir erkek tek yatakta birlikte, bir kadın da bir kadınla aynı yatakta beraber yatmasınlar.
' Bunlar niye söylendi?
+1 yılCevaplara bak ya, neymiş efendim "Kadınlar kadınları daha iyi anlar, normaldir." nasıl kör nasıl da aptal bir toplum haline gelmişiz.
100 Yorumlaöteden beri lezbiyenligin zevk ve keyifinin nerde kim kime yada kim ne rol alarak organzm oldugu hep aklımı kurcalar durur . bakın tesadüf oldu ve burada rahatlıkla sorabilecegim ve gercek cinsel tercihini inkar etmiyen bir kızdan ögrenebilecegim içinde mutlu olacagım . evet yakın cevremde 2 bayan iş arkadaşım var . biliyorum saygı duyuyorum . lakin soramadım ..acıklayıcı bilgileriniz beklerim
01 Yorumla- +1 yıl
yaşam hakkının vermiş oldugu duygu kullanımı :? kimsenin kimseye yanlış ,günah deme hakkı yok öncelikle bunu iyi bilin . kendi yaşamı ve bedeni hakkında insanlar tercihi en saglıklı kararı kenileri verir.Türkiye'de eşcinsellik, Türkiye sınırları içerisindeki eşcinsel bireylerin yaşam biçimidir. 2011'de yapılan "Türkiye’de Demokrasi Algısı" adlı bir araştırmaya göre Türkiye'de yaşayanların %50,2'si eşcinsellerle yan yana yaşamak istememektedir.. istemesen ne olur .
+1 yılErkekler boyle devam ederse daha cok lezbiyen cikar.
43 Yorumla- +1 yıl
herkesi bilemem ama bence erkekler ne yaparsa yapsın benim fikrim yine değişmezdi. çünkü bu farklı birşey aslında onlarla hiçbir alakası yok..
- +1 yıl
Olmasin canim zaten. Bi halt olmaz onlardan. Lezbiyenlige devam :)
bütün kadınların içinde lezbiyenlik var sadece çoğu bayan kendilerini dizginliyor ve belli etmiyor sadece ilişki için kendi cinsel ilişkiye giriyorsan (bana göre ilişki olmaz sadece mastürbasyon olur ) sorun yok ama lezbiyen değilsin ama bir kadını aşık olup onla evlenmek istiyorsan sıkıntı olabilir ama senin terciğin başkalarının istediği kalıba girmek zorunda değilsin hayattan keyif almaya calış
00 Yorumla
+1 yılBen bir erkek olarak rahatca soyleyebilirim ki kizlarin penisten nefret etmesi cok normal. Erkeklerin bir cogu hijyen konusunda maalesef cok kotu ve seksi sadece gel-git olarak goruyor. Yani uzun lafin kisasi erkekler kadinlara kadin oldugunu hissettiremedikce her gecen gun lezbiyen sayisi artacak...
02 Yorumla- +1 yıl
@Jumponit tamam
Ben yadırgamam lakin.öbür tarafta affı yok sonsuza kadar cehennemde yanmak.
94 Yorumla- +1 yıl
Sen daha ateşli kazığa oturtana geleceksin :)
- +1 yıl
Ateşlerini söndürürler kendi kendilerine dostum, yala yala bitirmeye çalışırlar :)
+1 yılsaygı duyarım
eğer hoşlandığım birisiyse yıkılırdım.
bi başkasını seviyorum demesinden daha yıkıcı gelirdi.30 Yorumla- Cinsellik konusunda 669 cevap paylaştı.
+1 yılLezzo deyip biraz sevimli hale getirmeye çalışıyorum. Erkeklerler rekabet az geliyor birde kızlarla rekabet edeceğimizden olumlu karşılayamıyoruz.
40 Yorumla
+1 yılLezbiyen tanıdığım bildiğim yok tercihler Hakkı'nda düşünecek hiç bişeyim yok bakış açısı tercihi kişiye kalmıştır beni ve benim özgürlüğümü kısıtlamadığını sürece sorun yok saygı duyarım olması gerekende bu
00 Yorumla
+1 yılBen size dememişmiydim geçenlerde sitede lezbiyen olanda var gay olanda var diye.
Yalnız cesaretinden dolayı kutlarım seni.
Düşünce olarak da doğru yolu bulmanı umuyorum.20 Yorumlacesaretinden dolayı tebrik ediyorum,tercih meselesi kimse kimsenin tercihine karışamaz yalnız kızarkadaşıma yan gözle bakarsanız işler değişir :D
32 Yorumlalut kavmi boşuna helak olmadı. kadınların kadınla erkeklerin erkeklerle munasebete girmesi haramdır. bence sen evlen ve bu hastalıktan kurtul.
149 Yorumla- +1 yıl
Hastalık değilse bile aptallık, boşuna mı iki cins var.
- +1 yıl
Bu arada Alp abi çok güzel açıklamışsın ;)
- +1 yıl
sende bu zihniyetten kurtul . senin demenle . mi olacak .gizli saklı yaşanılan duygulara sen mi kural yada yasa koyacaksın :)) insanların bir takım yaşantıları ve yönelişleri de genel hayatın parçasıdır. ... Bazı ülkelerde eşcinsellerin evlenebilmeleri için kanunlar yapılıyor. ... Gay'leri, lezbiyenleri ya da travestileri başka Tanrı mı yarattı? ... Türkiye'de özgür gurupların üzerinde çok ciddi baskılar var.insanların sevap yada günah işleme özgürlükleri kendilerine ait degilmi ?
- +1 yıl
Kendilerine ait, fakat zaten burda kimse bir dışlama da bulunmuyor.Sadece aşırı bir uyarma ve yanlış yolda olduğunu söyleme isteği var burda.Buda bizim üstümüze görev olarak gördüğümüz birşey.Burda 3-4 kişi bir lezbiyen olduğunu söyleyen birine gerekli uyarılarda bulunuyor birşeyler söylüyor şöyle yapmalısın böyle yapabilirsin diyor, gerisi o kişiye kalmış devam ederse kendi bilir etmezse kendi bilir.
lezbiyenlikte haram gaylıkte haram kesinlikle saygı duymuyorum kınıyorum hatta cinsel sapkınlıktır hayvanalr bile daha şerefli ilişki yaşıyor onlarda böyle bir durum yok allah ıslah etsin yaaa ne diyim
1032 Yorumla- +1 yıl
amen! seni kutsuyorum.. yiine dini inançlara geldi konu..
- +1 yıl
Şraya bak ya haram alkışlanıyor da hak olan hor görülüyor ne yazık ne yazık
Hz. Mehdi, bütün haramların helal sayıldığı büyük bir fitneden sonra çıkacaktır. (El-Kavlu’l Muhtasar Fi Alamatil Mehdiyy-il Muntazar, s. 23)
Bir fitne görülür, bunu diğer fitneler takip eder. bundan sonra bütün haramların helal sayılacağı bir fitne gelir. (Kitab-ül Burhan Fi Alameti-il Mehdiyy-il Ahir Zaman, s. 26) - +1 yıl
Lez yada Gay olmak bilgili olmak ise, bunları red etmek cahil olmak ise bizler cahil insanlarız.
Kendi dünyanda mutlu ol yüce lez tanrıça, lez arkadaşların seni kutsasın ;) - +1 yıl
olay burda ne? din mi? ok dinse ben müslüman değilim zaten beni bağlamaz ama her konuyu dine vurmayın karşınızdaki insanı tanımadan. dünyada milyonlarca insan var bunlar standart bir şekilde yaşasa, herkes aynı tipte aynı şekilde aynı ırktan olması şart mı? yaradan yaratmış ve bu yanlış olsaydı bu kadar farklılıkları yaratmazdı.. yapmayın böyle her konuda din din din.. global olun biraz.. ha ben bu konuda tepki göreceksem göreyim yinede karşımdakine saygı duyarım geçerim..
- +1 yıl
Unknown uğraşma dostum, sen üzerine düşeni yaptın uyardın bilgi verdin.Onlar bunu kendilerine amaç zevk olarak belirlemişler, kıyamet diye birşey boşuna olmamış zaten.Kopacağını gösteren şeyler yazıyor, ve bunlar gördüğümüz gibi ağır ağır gerçekleşiyor :)
- +1 yıl
Aptalca konuşmana gerek yok bence, sen cesaretinle durumu yazmışsın sorunu sormuşsun.Bende eleştirimi çıkışımı yapıyorum, burdan da anlayabilirsin sanırım böyle şeylere açıkça karşı olduğumu.Her türlü düşünceye saygı duyacağını belirtmişsin, bende ona göre yazıyorum.Sana saygı duymam dersen yazmam olur biter ;)
- +1 yıl
Bizim için üç şey varsa onlar da din din dindir.
Sizlerin ne halt yedikleri umurumuzda değil bunca insana kötü örnek oluyosunuz tepkimiz ona.
yarın bi gün benim bacımın akrabam olan bi kızın elini tutup yan gözle bakarsan ne olacak peki ?
kızdığım nokta bu.
yoksa sana gelince ne diyecem al buyur ayetiniz bile var - +1 yıl
8. Biz, onların boyunlarına halkalar geçirdik. O halkalar çenelere kadar dayanmaktadır. Bu yüzden kafaları yukarı kalkıktır.
9. Önlerinden bir set ve arkalarından bir set çektik de onları kapattık, artık göremezler.
10. Onları uyarsan da uyarmasan da onlar için birdir, inanmazlar.
11. Sen ancak zikre (Kur'an'a) uyan ve görmeden Rahm?n'dan korkan kimseyi uyarabilirsin. İşte böylesini, bir mağfiret - +1 yıl
Ha sanaldan söylemiş ha karşına geçip söylemiş, söylediği şeyin içeriğine bakmadıktan sonra sana yazması bile zahmet, söylemesi bile zahmet olur.En azından elindeki imkanı seni uyarmakla ve üstüne düşeni yapmakla kullanıyor.Gerisi sen ve senin gibi olan arkadaşlara kalmış, kurallar yasaklar açık ve net ortada yazıyor zaten yapmak size, yapmamak yine size ;)
- +1 yıl
Ha sakın sadece lezbiyen olan bayanlar için böyle söylediğimi düşünmeyin, aynı şey gay olan erkekler içinde geçerli.Fark yok arada.
- +1 yıl
Abicim ağzımı açtırma benim ben sizin gibi gösteriş yapmıyorum ben de müslümanım Elhamdulillah ama sizde biraz beyin olsa ne demek istediğimi anlarsınız ;) ben ibadetimle övünen biri değilim namazımı kılarım kuranımı okur dua da ederim oldu mu ;) içkim yok sigaram yok zinam yok terbiyesizliğim yok oldu mu imam efendi beni cennete sokar mısın şimdi ;)
- +1 yıl
Sakin ol sakin sakin konuşuyoruz tartışıyoruz şurda :) Burda "Ben namaz kılıyorum, sen kılmıyorsun şöyle yapıyorsun böyle yapıyorsun yanacaksın dinsiz kafir" şeklinde konuşmuyor ki kimse.Bu iş dine dayandığı için dini konular üzerinden gerekli uyarıları veya bilgilendirmeleri yapıyoruz ki bunu kendimize görev gibi görüyoruz şahsen ben öyle görüyorum.Yani şöyle düşün bir arkadaşım gidp yarın "Şu bakkalı soyucam" diyor benim ona söyleyeceğim şey
- +1 yıl
Samimi olduğunuzu sanmıyorum
Bütün ibadetlerini yapan bi insan burada lezbiyenliği bana savunamaz.
kur'an ve lezbiyenlik...
namaz ve lez?
Yine söylüyorum bu ne çelişki ?
ben burada ibadetimi övmedim ki ?
dinimi saptıran insanlara karşı dinimi savunuyorum.
sen de beyin olsaydı ibadet edip te .mcık yalamazdınız
zorla söyletirsiniz insanı.
ayrıca imamlar cennet müjdecisimidir ? kur'an okuyan lezbiyen.
sen okuduğunu anla önce - +1 yıl
"Yapma günaha girme, vebali büyük olur kul hakkına girme" demek olur.Burda da bunun gibi birşey yapıyoruz ha o insan gider onu yapar veya yapmaz ona kalmış birşey.Yoksa yani bende namazını kılan kuranını okuyan bi insan değilim, en azından bazı şeylerin bilincinde olduğumu düşünüp buna göre hareket ediyorum.Yani en azından bunun yanlış olduğunu islam da böyle birşeyin kesin kes yasak olduğunu biliyorum ki bu bilinçle uyarımı yapma gereği duyuyorum.
- +1 yıl
Tamam Allah razı olsun senden bunun sevabı sana geri döner inşaallah :) ama dediğim gibi sizin kullandığınız hitap şekli kimseyi kendine çekmiyor :) bir konuşmak vardır bir de konuşmayı bilmek vardır siz saygı duymasını öğretmiyorsunuz siz direk korkutuyorsunuz işte böyle yapmayın diyorum oyy iğrenç diyerek aşağılıyorsunuz işte bunu yapmayın gerçekten bir yararı yok sizin bu yazdıklarınız içten anlatılan bir şey değil o cümleler sizin cümleleriniz değil. O yazdıklarınız sizi anlatan şeyler değil
- +1 yıl
İşe geç kalmak istemiyorum, hayırlı geceler herkese :)
- +1 yıl
Sen,Allah'ın emrine karşı çıkıp lez olmuşsun.
O'nun lafına değil de benim lafıma geleceksen GELME be kadın ( mı desem lez mi desem bilemedim)
bunlar benim ta kendi sözlerimdir.
hiç kimseden akıl alacak değilim.
Akla sizin ihtiyacınız var bence.
Ninass'ın söylediği; ıyy iğrenç gibi şeylere de alınmanız neden ?
Düşüncesini dile getirmiş.o da öyle bakıyor sizin olayınıza.her yorum hoşunuza gidecek zornlluğu yok.
Hayırlı geceler Vandetta kardeşim. Allah'a emanet ol.
+1 yılHerkes kendine hiç bir şey düşünmüyorum beni ilgilendirmez Ama mümkünce onlardan da uzak tutuyorum kendimi çünkü yılışıyorlar falan rahatsız oluyorum tuhaf hissediyorum
00 Yorumla
+1 yılya kadınların lezbiyen olması bana normal geliyo ama erkelerin gay olması midemi bulandırıyo bende senin tarzına saygı duyuyorum.
10 Yorumla
+1 yılSaldırın abazancanlar belki makas değiştirirsiniz hatuna
30 YorumlaSaygı duyuyoruz tabi ama aslında bindikleri dalı kesiyorlar, üzgünüm..
30 Yorumlacinsel görüşlere saygı duyarım , ama benim görüşüm açık , size sıradan gelen bir kadın ve bir erkeğin birlikde olmasıdır...
00 YorumlaErkeğin i*nesi neyse bayanında lezbiyeni odur varmı sözü olan.
40 Yorumlaşimdi benim anlamadığım, lezbiyenler erkeklere ilgi duymuyormu, hiç bir erkeğin senin ilgini çekme ihtimali yokmu
18 Yorumla- +1 yıl
Yok dostum bize bakmıyor :)
- +1 yıl
yok yok kralı gelse bir lez asla erkeğe bakmaz bile nerde kalmış ilgi duyması ;)
- +1 yıl
Yav al gayları vur lezolara tövbe tövbe :D
- +1 yıl
Erkeklikle alakası yok bence, canı sıkılıyor kaşıntı oluyor canında.Böyle yollara başvuruyor, değişiklik yapıyor.
+1 yılDört tane meme.
( . )( . ) ( . )( . )82 Yorumla- +1 yıl
Memelere sahip çıkalım.
Lezbiyen yok ama gay arkadaşlarım var.Özel bir bakış açım da yok.Herkesin cinsel hayatı kendine.
20 Yorumla
+1 yılİnsanların başkalarının cinsel tercihlerini yargılaması sapıklıktır.
Herkes saygı duymak zorunda10 Yorumlailerde evlenirken ikinizi birden alması gerekicek :)
20 Yorumlapeki lezbiyensin ve ailen bu durumu biliyo mu? ilerde hadi evlen dediklerinde ne diyeceksin? bende bu sorunun cevabını hep merak etmişimdir.
31 Yorumla- +1 yıl
Bunlar kendine lezbiyen dostum ailece lezoş olsalar anlarım :D
Saygı duyarım ama çocuk evlat edinme gibi huyları olmasa daha güzel olur lezbiyen ilişkisi olan bir yerdeki çocuğun psikolojisini düşünemiyorum ilerde
00 Yorumlagaylerden daha estetik ve sexy duruyorlar ayrıca hayat tercihlerinede saygı duyulmalı...
10 YorumlaBen ona erkek arkaşımı anlatıcam o bana yan gözle bakıcak .Nasıl ? dur söylemeyin çok acıklı dimi :(
16 YorumlaBen hormonlar la ilgili olduğunu düşünüyorum tedavi ile düzeleceği düşüncesinde yim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılinancıma göre doğru değil, bu yüzden helak edilen halklar olduğu için sempati bile duymak korkutucu geliyor.
01 Yorumlaherkesin cinsel tercihi kendisini ilgilendirır bunada saygı duymak gerek
10 Yorumla
+1 yılSeviyorrrrum😂😂ama hic lgbt arkadasim olmaddidii😣
00 Yorumla
+1 yıllezbiyenleri de gayları da sapık olarak görüyorum.
ve gözümde bir hayvan kadar değerleri yok00 YorumlaLez candir lez ariadasim da vardi ama dolandirici cikti
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılProfil resimdeki siz iseniz, karsi cins açısından kayıp, lezbiyenlige gelecek olursak , iyi veya kötü diyemicem ama , neden kadın kadına, erkeklere bir tepki mıdır cinsel bir durtumudur?
00 Yorumla
+1 yılHerkesin tercihidir. Sadece tatlarına bakamadığım için üzgünüm.
00 YorumlaHemcins ile olan iliskilere karşıyım. Toplumun ahlaki yapısına zarar veriyor.
00 Yorumla
+1 yılLezbiyenler iyi cok da severim. Hic arkadasim olmadi o gruptannolsa sevinirim
00 Yorumlasevgilime yan gözle bakmada :D
50 YorumlaKendi tercih in saygı duyuyorum nekadar tasvip etmesemde
00 YorumlaTek hayalim guzel bir lezbiyenle ilikiye girmek 😍😍😍😛😛😛
00 YorumlaÇok saygı duyarım ve cinsel olarak da hoşuma gider. Benim gibi insanlar işte... :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAcik casi igrenc buluyorum Ve bizim okulda lezbiyen arkadslar ögretmenin gozu onunde...
01 Yorumlaben lezbiyenleri severim
10 Yorumla
+1 yılçükten korkan hatun olarak biliyorum :(
51 Yorumlasaygı duyarım ama saçma geliyor eş cinsellik bana
00 Yorumla
+1 yılçok çekici geliyorlar bana
00 Yorumlayok ama saygı duyuyorum
20 Yorumla
+1 yılMerak ettiğim şu şimdi siz vejeteryensiniz dimi..
00 Yorumlalezbiyenlik..normal..
10 Yorumlaçok tatlılar
20 Yorumla
+1 yılAykiri kişilikleri olduğunu düşünüyorum
00 Yorumlalezlik degilde bisekslik en ideali
00 Yorumla- Devamını Gör (32)
Devamını Gör(77)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi