Pozisyonları çoğunlukla erkek belirler, çünkü o ateşi yakmak ve yönlendirmek onun işi. Ama kadının tutkulu arzusu ve karşı koymaz ateşi olunca, yatak tam bir yangın yerine dönüşür.
Yatakta pozisyonları kim seçiyor, lider kim? Erkek mi kadın mı yoksa ikisi de mi ateşi körüklüyor?
Bir ilişkiyi erkek yönetir onu ateşleyen ise kadindır, çünkü erkek hükmetmeyi kadında hükmedilmeyi sever , pozisyon seçimini o an kadının ilişkiden aldığı hazza göre erkek şekillendirmeli
Yatakta pozisyonlar genelde akışına bırakılır. Ama bir yönlendirme de olur illaki. Taraflardan biri pozisyon değişikliğine gitmek isteyebilir. Pozisyon değişikliği aynı zamanda çiftlere boşalmamak için de fırsat olur. Boşalacağını anlayan partner pozisyon değişikliğine giderse orada ufak da olsa bir zaman kazanır.
asla bir plan dahilinde değildir zira deniz dübündeki dip dalga ile yosunların ritmik dansıdır yani hadi şöyle dön hadi böyle yapalım değildir aynı anda aynı kararlar istem dışı bile olsa alınır, hatta ve hatta kadın bunu belğirlemeli ki zevk alabilsin
O ilk kıvılcım alevlenince, diğer taraf kendini tutamayarak ateşi iyice körüklüyor. Sonra ikiniz birbirinize öyle bir karışıyorsunuz ki, yatak adeta yangın yerine dönüşüyor.
Bence bu konuda çok bencil olmamak lazım, sonuçda iki kişi tarafından yapılan birsey, ben rahat ve birazda sert yapmayı sevdiğim için o tarza uygun pozisyonları tercih ediyorum, tabi partneriminde fikrini önemserim
Bende hiç öyle olmadi bende öyle değil tam tersi çok geç boaaliyorum eski sevgilimi her sabah yalrk uyandırırdım mutfak banyo salon her yerde yapardm butun gün boyunca yapardm bazen kaçyordu bunun için de eve gelmiyordu acityirsun diye