Sevişme ve ilişki esnasında baskın ve yöneten taraf sence kim olmalı, bu kime daha çok yakışıyor? Keyifli geceler.. 🍻🤘

Sevişme ve ilişki esnasında baskın ve yöneten taraf sence kim olmalı, bu kime daha çok yakışıyor? Keyifli geceler.. 🍻🤘

Öncelikle merhaba güzel bir soru sormuşsun (:
Açıklayayım; paylaştığın fotoğraflar da bile kadın altta kendinden geçmiş bir vaziyette duruyor genel olarak ve bilimsel olarak da bilindiği gibi kadınlar zevk alırken erkekten çok çok daha haz alırlar ve bilinç kaybı yaşarlar erkekte böyle bir şey söz konusu değildir çünkü erkeğe zaten asıl hazzı veren şey sahip olmaktır güzel bir kadına sahip olmak hazzı artırır onun dışında kiminle yatarsan yat zevk aynıdır arada haz ve iç güdüsel olarak tatmin olmak vardır. Erkek, güzel bir kadına sahip oluyorsa kendini daha hakim hisseder bunu erkekte sağlayan şey yalnızca testosteron hormonudur. Aynı şekilde kadında da ait olma hissi yaratan östrojen hormonu vardır bu da teslimiyetten haz alınmasını sağlar. Yani kısaca zaten erkeğe doğal olarak doğduğu anda egemen olma içgüdüsü taşıyan bir hormon verilmiştir zaten. Ama insanlar aralarında fantezi olarak rol değişimi yapabiliyor ayrı konudur. Teşekkürler
Canlılarda birleşme öncesi dişi erkeğini gücüne göre, sağlığına göre seçer. Soyunun devamı için.. Yani güç erkeğindir, egemenlik erkeğindir. Bu insanoğlunun dişiliğindede böyledir. Erkek baskın olmalıdır. O baskınlığı sonuna kadar hissettirmelidir. Mesela kızların bir çoğu uzun boylu erkek tercih eder. Bu içgüdüsel bir şeydir. Bunun kılıfını hoşlantı olarak biçimlendiriyoruz o ayrı.
Ben egemen olmayı severim gerisini bilmem
Egemenlik savaşını tercih ederim 😅
Cevap
70Cevap
Yatakta erkek baskın olmalı, erkeğe baskın olmak hem saha çok yakışıyor. Fakat arada değişiklik yapmak heyecanı arttırmak için kadında baskın ve egemen olmalı. Cinselikte fantezileri sinirlamamak gerek. Her şeyden biraz olmali...
Selam gadası 🙃
Eğer ki tek taraf baskın olursa ortada bencillik daha fazla olabilir.
Mrhb
Yatakta baskın olmak hiçbir zaman tek tarafa yakışmaz ve tabiki tek taraflı Egemenlik olmamalı,
Erkeğin aldıgı zevk kadar kurduğu hakimiyet kadar kadında o nirvanaya ulaşabilmeli ruhu sekste özgür ve istediğini çekinmeden yaşayabilmeli 🔥
Uzun bir ön seviş ve seks esnasında 🔥 partnerler ruhlarındaki Seksi hissetmek istedikleri Seksi özgürce yaşayabilmeli her iki tarafta,
bu sebepten birbirine üstünlük Egemen hakim dominant olmaya calışmalı fakat arada rollerin degişebilmesi için birbirlerini özgür bırakmalı 🔥
Not : ipi çok sıkı tutun fakat ara ara boşluk bırakıp ucun , ✌
Yatakta baskın olmak erkeğe daha çok yakışıyor fakat pozisyona göre aktiflik değişmeli, kontrol hep erkekte olunca tek taraflı bir hal alıyor durum
Ben yöneten olmasına karşıyım..
Bırakın ilişki özgürlük demektir, tutku, sevgi, heyecan , keşfe değer bir hazine demektir.. Ve sınırları belirsizdir , neden sınır koyup plan yapalım ki.. bırak bir o bir öbürü ustte olsun.. işte o zaman se*KS sek*s olur...
Kimse şuna daha çok yakışıyor diyemez , çünkü öbürüne yakıştığı anları da görüyor yaşıyoruz..
Bana. Ben egemen olmalıyım. Bu bana çoknyskışıyor. Bu konuda savaşa hazırım. 🚀🥰♥️😎
Bence bu durum planlı ya da bi beklenti içerisinde olacak bir şey değil. Her şey doğaçlama olmalı. Bazen erkek bazen kadın. O an akış neyi gerektiriyorsa o yaşanmalı diyorum ben. Ki evet, erkek bi tık daha baskın olmalı
Her zaman bir taraf istekli olmuyor , dengelemek lazım
Yönetme konusu da isteğe göre değişir
Erkek egemen olmalı kadın çaresizliğiyle tahrik edip ateşi yüksek tutmalı.
Kesinlikle
Bence erkek ama kadın da üstüne düşeli yapmalı
Neden bir egemenlik olsun ki. Herhangi bir birliktelikte 1 kişi egemen olursa diğeri partner değil köle olur. Yatak odası bir ülke olsun herkes eşit olsun.
Bence iki tarafta egemenligini göstermeli diye düşünüyorum kadinin da erkeginde neler yapabilecegini gormesi lazim ciftlerin daha kışkırtıcı ve daha zevkli oluyor.
Erkek olsun bir zahmet yönetilmek güzel, yöneten güzelse😉
Kadınin seks tecrübesi varsa bazı pozisyonlarda hakimiyet almalı. Örneğin cow girl. Onu dışında vermeyiniz
Kadın itaatkar olmalı ve sertliye acıya dayanikli olmali, arada birde deyişiklik olsun diye kadin kontrolu ele gecirebilir
İki tarafta olabilir fanteziye duygu durumuna göre değişir ama ben genelde egemen olmayı seviyorum
Egemenlik kayıtsız şartsız yatakta işini en iyi yapanindir muhtaç olunan organzm vücudun titremesiyle son bulacaktır
Egemenlik kontrol illa bir kişide olacak diye bir şey yok. Aksine kontrol belli aralıklarla yer değiştirmeli o zaman işin zevki ortaya çıkıyor.
Kim üstte ise kontrol onda olmalı, bir ilişkide belirli sürelerde ikiside aktif olursa bu işin tadı çikar
Her iki tarafa da iş düşüyor. Ama elbette işini bilen erkek egemenliği her iki tarafa da ciddi anlamda zevk verir.
Erkek genel olarak ama bazen kadına kontrol bırakmak iyidir
Pozisyona göre değişir ama iki tarafta istekli arzulu ve hareketli olmalı
Hem kadının hem erkeğin doğası gereği erkek baskın olmalı. Ki yaygın olan da budur zaten.
Yıllarca ben oldum şimdi de partnerim olsun istiyorum
O sekste kim daha çok istekliyse o egemen olur
Hep ben egemenim tek başıma yattığım için hiç sıkıntı olmuyor aramızda :D
Erkeğe yakışır baskınlık bence. Baskınlıktan kastım sert davranmak değil aktiflik, partnerini mutlu etme çabası. Tabi iki tarafta da olmalı ama erkek daha fazla olsa hoşuma gider
Hükmeden benim ama bazen hükmedilmek istiyorum. Onunda tadı bir başka bence
Cinsel ilişkide egemenlik kayıtsız şartsız erkeğindir 😉
Benim açımdan sıkıntı yok ikimizde nirvanaya çıkalım yeterli
Haksız mıyım
Yatakta zaman zaman erkek zaman zaman kadın dişiliğini göstermeli
Erkek egemen olduğunu sanır halbuki kadındır egemen
Kapıcı egemen olmalı 🤣
Ben tabi ya, partnerim olmaz. Onu varyaaa... 😄😅🤣 tövbe tövbe yaa, adamın aklına neler getiriyorsunuz.
yatakta egemenlik paylaşımcı olmalı kanka sen ne kadar zevk alıp tatmin oluyorsan karşı tarafı da tatmin edip zevk aldırmalısın
Kavga etmeden sırayla o ne öyle egoist olmamak lazım.😉
Kısıtlamaya ne gerek var sırayla olsun işte ikisi de..
Eşitlikten yanayım, verdikçe al aldıkça ver ✌😀
Erkek baskın olmalı ama kadında aktıf olmalı herşeyi erkekten beklememeli
Pozisyonuna göre değişir. Doggy pozisyonunda kadin egemen olamaz. Kucakta da kontrol kadinda olur.
Genelde ben egemen olmayı severim ama bazende o olsa hayır demem.
Ama her zaman sert severim
Sahne değiştikçe roller değişmeli, değişmeliki iki tarafta hünerlerini sergiliyebilsin
erkek yonlendırmelı kadında istedigiini kıvrak hareketlerıyle bellı etmelı pozısyonlarda
Erkek erkek egemen olmalı kadının üstte olduğu pozisyonlsrda dahi
Erkek
egemenlik: ben ne alaka qpqkdkfk
Bence iki taraf da Egemen olmalı
dış gucler egemen olmasın da.
Pozisyona göre
En tecrübeli olan buda genelde ben oluyom
Tek düze bir cinsel yaşam ölmeye mahkumdur
Erkek yönlendirmeli
Başkasını bilmem ben ipleri elimde tutarım
Çifte göre değişkenlik gösterir bu durum
dom olarak slave iyidir derim.