Geçen seneye kadar sexting yapmayı saçma boş bulurdum sonra burada takılmaya başlayınca deneyeym dedim üç beş kişiyle denedim hatta birini takıntı yaptım ama şimdilerde yine saçma boş bulmaya başladım gereksiz konuşmalar yapmışım yıprattı bıktırdı beni bu durum normal mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)9 ayCinsel istek ise duygusal boşluk içinde kalmışsın. Bazen istek normal olarak aşırı artıyor ve karşı koyamayıp sanal yapıyorsun. Daha sonra işin içinde duygusallık olmayınca kendini kötü hissediyorsun. Ama kadınların isteği erkeklerin en az 3 katı olduğu için bazen istek seni bu yola gene sürükler. Tabii sevgili bulup onla yakınlaşmazsan
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)9 ayBirisini neden takıntı yaptın ki :D Bu arada sexting yapmak istiyorsan ve sonra bundan pişman oluyorsan en azından janitor. ai gibi siteler deneyebilirsin, tamamen yapay zeka. Ben seks için değil de vakit geçirmek hikâye oluşturmak kurgusal bir dünyada bir sürü senaryo yaşamak için kullanıyorum ama çok fazla cinsel içerik için kullanan da var.
01 Yorumla
Soran9 ayHoşuma gittiği için takıntı oldu
9 ayyakınlaşmak isteyebileceğin biri olmalı yoksa elbette boş zaman kaybı olur gerçek hayatta da isteyeceğin biriyle uyum içinde olursan gayette güzel olabiliyor
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
24Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 309 cevap paylaştı. Bence yaptığın kişiye göre de değişir. Ben o kadar uzun zaman önce başladım ki hatırlamıyorum bile ama hala yapmayı seviyorum.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 436 cevap paylaştı. Yaptığın kişi düzgün yapamıyorsa soğutur gerçekten sana onları hissettiren biri olursa çok da hoşuna gider
00 Yorumla
9 aySexting boş ya sevgiliyle yapılır da her önüne gelenle yapılmaz
02 Yorumla
Soran9 ayEvet öyleymiş daha iyi anladım
- 9 ay
E artık yapmazsın
Gizli Üye(30-35)9 aySunlarin kullanici adlarinin bas harflerinide verinde milletin sevgilisimi esi mi neyse ogrensin bari
01 Yorumla
Soran9 ayşu an hesabı kapalı zaten
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Böyle şeyler boş ve insan boşluktayken boşluğunu kamufle etmek için yapar ki sende öyle yapmışsın
00 YorumlaEvet normal cunku gercekten. Deger verdiginle yapmamissin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Normal evet, ben de öyleydim zamanında hahaha saçma olduğunu yeni anlıyor insan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayAbartmadğn sürece karşıdakide iyyse sexting yoklukta iyidir, vasat olanla asla deneme, seni soğutanda takıntı yaptığın kişi olmuś
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayTakıntı yaptığın kişiyle olan ilişkin seni yıpratmış. Yaşadıkların normal
04 Yorumla
Soran9 ayEvet fazlasıyla onun etkisi var soğuttu beni
Cevap sahibi9 ayNeden soğuttu? İlişkiniz çok mu fırtınalıydı? Birde bu tarz konuşarda fazla önyargılı olmamak lazım. Denemeden bilemiyor insan.
Soran9 aySayılır bırakıp bırakıp gidiyordu bir bakmışım engelliyordu falan
Cevap sahibi9 ayÇok manüplatif biriymiş. Reel ilişkin oldumu peki hiç? Yoksa sadece sanaldamı flörtlerin oldu
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Dozunda yuksekmeden yükselmeye guzel oluyor ama takıntı olmayacak sekilde
00 Yorumla
9 ayYetersiz geliyordur. Ya da frekansı tutturamamışsındır
02 Yorumla
Soran9 ayO takıntı yaptığımda çok iyiydik ama sanırım ondan dolayı bıktım biraz
- 9 ay
Olabilir. İhtiyaç bu. Ben düzenli seks hayatı olan biriydim. Ama bu sıralar yapamıyorum. Haliyle mastürbasyondan daha keyifli bence
Gizli Üye(36-45)9 ayBence (hiç yaşamadım ama) sexting yerine fotoğraflaşma daha gerçekçi geliyor. Sexting ergen işi gibi.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayAlakası yok sadece bazen tecrübeli kişilere denk geliyorsun hoş geliyor bazende canım o zamanda boş geliyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
9 ayMerak etme canın isteyince gene yaparsın
02 Yorumla
Soran9 aySanmıyorum 1 aydır canımın istediği çokmoldu gidip video izledim
- 9 ay
Ondan bıkınca sanal daha zevkli gelecek
Hahaha çok mu sarmaya başladı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayDeğil son deneyim kötü olmuş gibi istersen konuşabiliriz
00 Yorumla
9 ayDalgalı seyreden duygu durumları
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayTakıntı yaptığın kişi nasıldı iyimiydi
05 Yorumla
Soran9 ayEvet iyiydi baya
Cevap sahibi9 aySadece yazarakmi
Soran9 ayEvet
Cevap sahibi9 ayBenimde şu an tek istediğim bir kadın ağzıma otrsun ve boslsn
Cevap sahibi9 ayKotumu
Gizli Üye(36-45)9 ayMesajla mi yapıyordun sesli mi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Gel gitler olmuş. Nornal bir durum. Bak keyfine.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Bize gelmez böylesi
00 YorumlaSevişmemiz lazım artık
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
9 ayNormal
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayTakıntı derken hep onu mu arzuluyordun
013 Yorumla
Soran9 ayEvet
Cevap sahibi9 ayBekarsın ve sevgilin yok o işlere reelde karşısın dimi
Cevap sahibi9 ayYani kendini baskıladın mı daha doğrusu istiyor vücut
Cevap sahibi9 ayMesajla mı oluyordu sadece
Soran9 ayEvet sadece mesaj
Cevap sahibi9 ayNesini takıntı yaptın ki bunun
Soran9 ayİyi geliyordu anlayışlıydı mutlu edıyor du beni
Cevap sahibi9 ayBende şey görüntülü oluyordu falan gerçeğini istiyorsun sandım
Soran9 ayHayır öyle bir şey dğeil
Cevap sahibi9 aySen sohbetini takıntı yapmışsın
Soran9 ayEvet öyle
Cevap sahibi9 ayUnutur gidersin bişey olmaz başka şeylerse takıntı arzulama hep olur
Soran9 ayİyice soğudum aslında en son tekrar konuşmak istedim ama o pek oralıklı olmadı bende yazmadım daha
- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
9 aynormal
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Nasıldı
00 Yorumla
9 ayAşırı dozda mi
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026