Sevgilimin hem normalde hem ilişki esnasında yüzüme tükürmesinin beni tahrik etmesi normal mi... ciddi soruyorum alakasız cevapları kaldırıyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMesela saçlarından tutup sana oral yaptırırken ağzından çıkarıp yüzüne tükürmesi seni çok iyi bir o* olarak görmesi demektir. Bu da yatakta kendini o* gibi hisseden kadınların çok hoşuna gidiyor. Aşağılanmaktan hoşlanıyorsan sadist erkek çok iyi hakkından gelir
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbu hoşuna gidiyorsa sorun nedir? cinsellikte normal-anormal üzerinde fikir birliği olan bir konu değil. yüzüne tükürülmesinin seni tahrik etmesi için köle ruhlu ya da bdsm'ci falan olman gibi bir zorunluluk da yok. bunlar hep önyargılar. çünkü illa ki herşeyi bir kalıba sokmamız ve üzerine bir etiket yapıştırmamız icap ediyor. muhtemelen seninle aynı şeyden hoşlanan milyonlarca kadın vardır.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBunu yapmaktan ben de keyif alıyorum, fakat ilişki esnasında. Ayrıca partnerimin benim ağzıma tükürmesi de hoşuma gidiyor. Fakat son zamanlarda bunu yaptıracak biriyle birlikte olamadım, genelde deli olduğumu düşünüyor son dönemlerde birlikte olduklarım.
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYaptın mı hiç?
Soran+1 yılYaptım ama uzun zamandır bulamıyorum
Cevap sahibi+1 yılBen de öyle, ne bana yapacak birini ne de benim yapabileceğim birini… Çok fazla yadırgayan olmuş ama kendilerinin fantezilerine baksan eminim daha iğrençleri çıkar ya da tuvaletten çıkınca bile elini yıkamayan tiplerdir bunlar… Bence çok güzel bir fetişin var.
Cevap sahibi+1 yılYapılan yorumlara, çıkan tartışmalara bak abi ne kadar aptal insanlar var ya. Hiç mi öpüşmüyor bu insanlar anlamıyorum. Sıvı değişiminden daha iğrenç şeyler var ki bu iğrenç bile değil, müthiş tahrik edici bir şey.
Soran+1 yılSinirim bozuldu zaten moralim yerlerde
Cevap sahibi+1 yılNeden moralin bozuk? Sen takma onları, ben seni zevklerini çok iyi anlıyorum…
Cevap sahibi+1 yılKonuşmak ister misin, gizliden çıksam?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
24Cevap
+1 yılyani köle ruhlu insanlarda bu tarz şeyler olabiliyor. yani normal mi dersen, meşrebine göre normal hani genel olarak biraz sıradışı tabi.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sadece o degildir sende dovulmek acimasizca yapilmasi falanda hosuna gider
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Fantezi bu. Saçlardan tutup yüze tükürdükten sonra tokatlamayı ben de seviyorum mesela ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence normal değil ama sevgilim böyle bişey istese kabul etmem
02 Yorumla
Soran+1 yılTerk edecek olsa bile mi?
Cevap sahibi+1 yılYüzüne tükürmediğim için terk edecekse etsin umrumda olmaz. Sürekli öpmek istediğim bi yüze fantezi de olsa tükürmem
Gizli Üye(36-45)+1 yılÜffff bir de üstüne tokat atacaksın, küfür edeceksin.
00 Yorumla
+1 yılYuzune bosalmasindan da zevk alirain heralde
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Öyle seviyorsan normal yani
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEn sevdiğim şey hatta penisle yüzüne vurmak falan da
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılGayet normal.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİstersen bunları yasayabiliriz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNormal bende severim bunu yapmayı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBdsm seviyorsun demekki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEdebilir değişik bir fantezi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Sapkinsin sen
01 Yorumla
Soran+1 yılHerkes sizinle aynı şeyleri sevmek zorunda değil arkadaşım
+1 yılyaptırdın mı
02 Yorumla
Soran+1 yılYaptırdım ama son zamanlarda bulamıyorum
- +1 yıl
yardımcı olmak ısterım cok
farklı fantezi var senden onun ağzına işe
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNormal Tabikide
00 Yorumlaİlginç
00 Yorumla
+1 yılSenin raporun var mı
09 Yorumla
Soran+1 yılSana ne arkadaşım herkes sizin sevdiğiniz şeyleri sevmek mi zorunda
- +1 yıl
ablacım sevgilinin senin yüzüne tükürmesi normal bir şey değil , bi de sen bundan zevk alıyorsun aq😂
Soran+1 yılAnal, ayak fetişi, facesitting, bdsm, kırbaç, g*te tokat vb şeyleri sevmediğim için özür dilerim!!!
- +1 yıl
tamam hanimefendi akıl hastenise başvurunuzu yaptım
Soran+1 yılSen git sen ve senin gibiler gitsin
Soran+1 yılKeşke nesliniz tükense
- +1 yıl
Lan hahahahahahaha saçma sqlak fantezisi olan sensin asıl senin gibilerin nesli tükense aq , bi bana laf atıyorsun hahahahahaha
Soran+1 yılBenim saydıklarım kadar saçma s4lak olamaz, boş yapma embesil
- +1 yıl
neyse ablacım sen böyle yaşama devam , belki bir gün sevgilinin yüzüne tükürmesinden sıkılırsın
+1 yılOf bende yapaym sna
00 Yorumla
+1 yılGaripler çoğaldı
00 Yorumla
+1 yılAaaa manyak mısın
00 Yorumla
+1 yılTabii ki
01 Yorumla- +1 yıl
Detaylı anlatt
Gizli Üye(25-29)+1 yılSadece o mu
03 Yorumla
Soran+1 yılBeğenemedin mi paşam?
Cevap sahibi+1 yılYok be yavrum yüzüne tükürüp sert becerip boğazından tutacaksın o an
Cevap sahibi+1 yılTükürülme zamanın gelmiş gibi
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler