Her şeyin abartısı sorun ama bazı tavırlar fazlasıyla tahrik edici olabilir

Her şeyin abartısı sorun ama bazı tavırlar fazlasıyla tahrik edici olabilir
Aksine tetikleyici bir güç ortam ve mekan müsait olduğu sürece beni en yoğun etkileyen ve beynimi ele geçiren şey altındaki kadının çıkardığı o seslerdir, seks konusuna bakışım nettir kadının aldığı zevkle orantılı zevk alır kontrollü olmadığını görmek isterim çünkü kontrolsüz davranışlar doyuma işarettir.. bağırmak inlemelerde dahil..
Adamın inlemesi beni çıldırtıyo O derin, boğuk sesler tenime dokunan bir dokunuş gibi, damarlarımı ateşle dolduruyor. Nefesi hızlandıkça, dudaklarının arasından çıkan fısıltılar ve arada kaçan iniltiler beni daha da sarıyor. Gözlerindeki o yoğun bakışla birleşince, bedenim tamamen onun ritmine teslim oluyor. Her inilti, her nefes alışında içimde yanar döner bir ateş yükseliyor, kendimi kaybediyorum. O an sadece hissetmek var, kontrolü bırakmak… ve bütün benliğim onun sesinde, dokunuşunda kayboluyor
Ben erkeklerin öyle abartılı sesler çıkartmasını pek sevmiyorum daha böyle derinden gelen kısa kısa böyle zevk aldığını belli eden şeyler söylemesini seviyorum bağırması falan hoş değil yani kadının inlemesi biraz daha yüksek sesler çıkarması daha tahrik edici bence erkeğe göre
Beni en çok tahrik eden, sesin gerçekten içten gelmesi; ritme karışan bir nefes, kontrolün yavaş bırakılışı anı büyütür. Ama sahne gibi abartı olunca dikkatimi dağıtır, bağ kopar. Ortam da önemli; uygunsa özgür bırakırım, değilse eli avuca alır, sesi ve hızı birlikte ayarlarız. Ben doğalı severim yakın bir fısıltı, boğuk bir inilti, aramızdaki uyumla yükselen bir dalga. Sahiciyse hızlanırım, rol kokusu gelirse yavaşlarım. Özetle, ses değil, samimiyet ve uyum beni ateşler.
Cevap
22Cevap
Uygun bir alansa en abartı tepkileri verebilir.
ben severim ses çıkartmasını sorun etmem hatta daha zevkli olur
Ne kadsr abartılı olduguna bağlı erkek inlemesi beni delirtirrrrr kısık kısık kendini sıkarken cıkardıgı o inleme sesleri ooofff ama hadi falan diye bağırırsa simdi isin rengi değişir hocam ben sessizlik insanıyım ben de kısık ve kesik izlerim karşımdakide öyle olsjnnn
Ofofofof orada bosalırım
Ne gibi
Erkeğin zevk alışı ve o anda çıkardığı ses eşittir;tahrik, haz, tutku, şehvet gekshshs
Ben severim.
Yapmacık olmayan sesler kadar haz veren bir şey olamaz. Ki zaman zaman yükselip zaman zaman azalıp derinleşmesi de ayrı zevk..
Partnerimle ilişkiye girerken evde çocukların olmadığı bir zamansa eğer, çok sesli bir cinsel ilişkimiz oluyor, hatta eşime inlemesini söylüyorum fakat kendini kasıyor sürekli, bense aksine hem inleme sesimi hem de git gel esnasındaki temas sesi oldukça yüksek sesli olur. Büyük ihtimalle komşular duymuşlardır. UMRUMDAMI TABİ Kİ DE HAYIR.
Yapmacıksa en ufak sesten bile rahatsız olurum hfjdjd yalandan olan inleme nettt anlaşılıyor
Tahrik eder. Abartılı olsun olsun pls jdkdk
Çıkarması gerekiyorsa çıkarır bu şehvet vs anlamı taşımaz
Ben işime odaklanıyorum yüz mimik ifadesine göre hızlı yavaş sert vs devam ediyorum
Sesler çok güzel olur tabi ki ama evler artık her yerden ses gitme endişesi var dipdibe dairelerde patır kütür sevisemiyorsun maalesef
Abartı hoş olmaz erkeksi sesler her zaman cezbeder
Dimi
Tahrik eder niye rahatsız etsin.
Ama bokunu da çıkarmasın.
Bokunu çıkartmamak önemli
Bana günaydın yazmamışsın
iyi geceler gibi havada kalmasın diye
Gergin bir gece geçirdim ben zaten sana ayrı bi gerginim o yüzden şeapma
Rahatsız eder, çok itici
Yapay olmadığı sürece sorun yok🦋
Abartı hiç bişe sevmem
inildemesini isterim. bağırmasın ama
motive eder, tahrik eder, eder de edeer
Severin c
Umarım dahacok bağırıyor dir
Beni tahrik eder delirtir
Fena iyi olur inanır mısın reis
Ne kadar abartılı olduğu önemli burada
sahte inleme anlaşılıyor onun dışında sorun yok
Neden rahatsız etsin, tahrik eder tabii ki.
Bizim için sorun yokta
Komşular rahatsız oluyor
Tahrik eder azdırır beni de
Eder erkeklere inlemek bile yakışmıyor
@Taner_Bb3 inlemeyin sessiz kalın o yakışıyor
@Taner_Bb3 neyi
@Taner_Bb3 hangi şehirdeydin sen
@Taner_Bb3 nickin tanıdık geldi gibi ondan sordum
@Taner_Bb3 iyi
@Taner_Bb3 hyr
@Taner_Bb3 izmirden mi
Ne kadar abartılı olduğu önemli