Görüşleriniz için teşekkürler soruyu da beğenebilir misiniz?
Cinsel ilişki sırasında partneriniz olması gerekenden fazla ses çıkarıyorsa ne düşünürsünüz?
Görüşleriniz için teşekkürler soruyu da beğenebilir misiniz?

Cinsel ilişki sırasında partnerim olması gerekenden daha fazla ses çıkartır ise bunda bir yapmacılıklık, oyunculuk, kandırıkçılık ararım. Bu noktada gerçeği yansıtmayan bir şeylerin vuku bulduğu kanısına varır ve ardından partnerim ile bu konuyu konuşurum zira olduğundan fazla ses çıkarması iyi olmaz. Ha hep böyle ses çıkarıyor ise onda sorun olmaz ama en başlarda böyle ses dozu düşük iken ardından hiç alışılagelmiş sesin dışında farklı ses dalgaları yayarsa iyi olmaz. Umarım böyle şeyler yaşamayız. Çok kötü bir his barındırır.
Yok var öyle kendin geçen bayanlar , birkere basıma geldi cok inliyor yapma yapppppmaaa acıyoooo yavaş diye bagırdı , benim cobra asırı büyük falan degil kız deli , neyse komsu dinlemiş ahh yapma ahhhhhhh yapma diyince kızı öldürüyor sanmış polise aramış , zil caldı dal başşak cıktım , rezil oldum la kaldım , daha eve kız atmıyorum o sondu
Komşulara rahatsızlık vermemek lazım. Hadi ıssız yerde müstakil ev olsa neyse de apt. olsa sıkıntı. Rezil oluruz valla.
Teşekkür ederim ☺️
Konsantrasyonumu bozar çünkü inandırıcı gelmez. Özellikle bazı kadınlar rol yapacam diye çok abartıyor bence aşırı komik 🤦♀️
Sessiz olmasın ama çokta gürültü yapmasın
Cevap
87Cevap
Fazla zevk alıyordur muhtemelen.
Zevk aldığını duymak beni delirtir off sesler beni çok tahrik eder ama yapmacıksa olmaz soğuurm
Partnerim olması gerekenden sert olsun ayol sesi ben çıkarırım :D
Benden keyif aldığını hissederim. Ama bu haddinden fazla ise Bi an düşünür acaba abartıyor mu diye. 😊
Fazla abartılı ise rahatsız olurum.. normal ise hoşuma gider..
Ya aşırı sesler çıkartıyorsa zaten belli ediyor o kendisini itici oluyor ama doğalsa hoşuma gider.
Bööğ çok itici lan ne çekiyoruz orada kendine gelmesini söylerim 🤦♀️
normal ses ayarını nereden bileceğiz. desibel tablosu varda biz mi bilmiyoruz
Olağan dışı, doğallıktan uzak, abartılı bir ses ise rahatsız olurum..
Öteki türlü haykırabilir..
Yalandan zevk alıyor numarası yaptığını anlarım. Ama eğer gerçekten zevk aldığı için çok ses çıkarıyorsa, sesini kısarim ve aldığı zevki 4 e kutlarım. 😘
Eyerki gercekten zevkten inleyip bagırıyorsa sorun deyil, dahada bagırtmak için çok sert davranır ve yaparım, onun o zevkten inleyip bagırması beni dahada delirtir ve zevke getirir
Benle olnda haykıra haykıra uçtuğu içinn buyuk sıkntı bizimkiler yazlıkta kızı eve attım sabahta altakı yeni evli abla kıza naptınki okadar haykırtın kızı beni kocam oyle hıc yapamıyor dedi 😏😏😏
Yani bunu ilişki sırasında konuşamayız. Bence sorun yok. Zevk alıyor sonuçta. Ben kadınım keyif alıyor mu ona bakarım. Onu orgazm edebilmem önemli. 😎
abarttığını düşünürdüm bir şeyleri kanıtlamaya çalışıyor demek ki
Hepsi masal hikaye 5 dk lık zevke neye inliyo neye zevk sesi çıkarıyor ossyeuk sesi çıkarır en fazla
Gayet normal ve sakin kiskirtici sesler yeterli... Elalemin dinlemesine ne gerek var madalyami takacaklar...😄
Dogal sesler ise aldırış etmem, ama bilinçli bir abartı varsa sinirlenirim ve hatta birakabilirim o an seksi
Eve polis gelinceye kadar bir şey düşünmem sen soru sor perso komşularla ilgili şikayet etseler falan gibi 🤣
Teşekküre gerek yok lafı olur mu be
Noluyor acaba ona mi bana mi giriyor diye bir şüphe duyardım 😂😂
Çıkardığı seslere bağlı zevk sesleriyse daha çok haz duyar saldırının. ona
Gayet normal, biraz daha fazla inlemesini, ses çıkarması gerektiğini düşünerek ona göre yüklenirim..
Daha çok zevk alırım
Zaten bende çok ses çıkarıyorlar
Ben 😬iş seyahati gereği otellerde kalırken çektirdiklerimi çekiyorum 😬
Aynı tempoda olduğumuzdan ilişkinin bilmemesini isterim
numara yapma ihtimalini de göz önünde bulundururum.
Kadını nekadar bağırtırsam okadar hoşuma gider. Rahatsız olmam ve aksine keyif alırım.
Muhtemelen yapmacık tır ve bu beni soğutur şahsen 😊
sessiz film oynamıyoruzda , ortamda onemlı sıkıntı cıkmasın .
Bir kere öyle bişey de tepki verdim, ama toparladık hemen.
Fazla bağırırlar genelde kadınlar bu normal aldığın zevkle orantılı ya da acıyla
Ah ahhhh ohhhhh gibi hafif hafif olabilir ama asiri ses itici
Ugrasmaya gerek yok bagim bagim bagiriyorsa kizin agzina kilotu sokarim 😂😂
Orgazm esnasında ayar olmayabilir. Ancak normal durumdayken rahatsız olmaya başlarsam söylerim 💆♂️
İki seçenek akla gelir. Ya ben işimi çok iyi yapıyorumdur ya da o abartıyordur 🤭
O partneri in kendi zevk alma şekli umursamam benim için önemli olan hareketler ve mimikler
zevk doruklarda onu anlarim ve hizli pompalarsam bosaltirim
Hoşuma gider daha fazla tahrik eder ama yapmacık olmamalı.
Bu kadar detayı duyabiliyorsanız siz buna seks mi diyorsunu? o yatakta size gerek yok bence...
Anın tadını çıkarmak isterim doğrusu seks yaparken düşünmek istemem
Ne güçlü bi erkekmisim yav resmen inletiyorum karıyı.. 🔥🔥🔥
fazlasıyla zevk alıyor ya da zevk alıyormuş gibi göstermeye çalışıyor diye düşünürüm
Zevk aldıkça çığlık atarsa daha sert ve daha hızlı pompalandığını anlar zaten :) hatun zevkten kasıl kasıla inledikçe ben de onu daha fazla inletmek için herşeyi yaparım :) zaten en sonunda rasgele kasılmalarla kendinden geçer :)
Ya show yapıyor ya canı yanıyor ya da gerçekten doruklarda
Çıkarsın demekki zevk alıyor özgürce bağırsın ben çok gaza gelirim
Yazık bunu da kaybettik
Yalandan o sesleri çıkardığını düşünürüm çünkü bir insan aşırı zevk alsa bile bu kadar sesi çıkaramaz. Böyle durumlar zevk vermemesinin yanı sıra itici oluyor bence.
Cok azmis
Hakkını veriyoruz demek ki.
Ben rahatsız olurum ya
Sus la bi derim appla
Fazla zevk alıyordur muhtemelen.
Kişiden kisye değişir ses çıkarma olabilir
Abartı ses konsantremi bozar
ozaman hos zevk aliyor demek degilmi🤔
İnleme sesleri keyif verir
Daha güzel seks yaptığımı düşünürüm
inanılmaz hoşuma gider ve daha sert olurum
Cok mutlu olurum ve aksine daha atesli olurum