Bir kadının libidosunun yükseldiğini beden dili ve davranışlarından anlayabiliriz örneğin daha fazla ilgi göstermesi dokunmaya açık olması daha sık ve derin bakışlar atması ve flörtöz davranışlarda bulunması libidosunun arttığını gösterir ancak herkes farklıdır açık iletişim en güvenilir yoldur.
Sade Kek Tarifi İçin Malzemeler 3 adet yumurta 1 su bardağı şeker Yarım su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı süt 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya Un ( yaklaşık 2,5 su bardağı kadar) Faydalı bilgi ekledim buraya konuyla alakalı olarak, libidosu yükselen kadını napcaksın? Kadında yükselen yok. Ama yükselen burcunu sorman iyi olur. Yükseldiğin sürece alçalırsın da. Kadına iyi bakmak lazım
Kızlar Ne Diyor
Bir kadının libidosunun yükseldiğini beden dili ve davranışlarından anlayabiliriz örneğin daha fazla ilgi göstermesi dokunmaya açık olması daha sık ve derin bakışlar atması ve flörtöz davranışlarda bulunması libidosunun arttığını gösterir ancak herkes farklıdır açık iletişim en güvenilir yoldur.
Sade Kek Tarifi İçin Malzemeler
3 adet yumurta
1 su bardağı şeker
Yarım su bardağı sıvı yağ
1 su bardağı süt
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
Un ( yaklaşık 2,5 su bardağı kadar)
Faydalı bilgi ekledim buraya konuyla alakalı olarak, libidosu yükselen kadını napcaksın? Kadında yükselen yok. Ama yükselen burcunu sorman iyi olur.
Yükseldiğin sürece alçalırsın da.
Kadına iyi bakmak lazım
Şiir gribisin
Estağfurullah ben sadece forumvirüsüm
Önemli bişey sordum ama
Fiziksel tepkiyle anlarsın reis. Bakışları değişir. Başka tüyo veremem
Dudak ısırması olur mı
Olur
Sağol kanka
Rica kankam her şey gönlünce olsun arada makara yaparım ben böyle görüş yazarak. Alay ettiğim için değil yanlış anlama
Şeninde tarzın böyle demek ki😂
Öyle kdkdkd