Eşi veya erkek arkadaşı yanında ise nasıl yaklaşır? Ne gibi hareketler yapar
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılkadınlar , özellikle bizim ülkemizin bayanları bi iş bilmezler. oyüzden ben yabancıyla evlenmek istiyorum. sadece ben değil bütün türk erkekleri yabancı uyruklu kız istiyor. :D :D
türk kızları libidosu artsa bile kocasına gel aşkım demez kucagına oturmaz kendisi davet etmez kendini parmaklar anca.. şu türk kızlarıyla sevgili bile olmamak lazım ama mecburuz işte neyse.. almanyada yaşasaydım türkle çıkmazdım zaten ordaki erkekler türklerle çıkmıyorki zaten :D :D :D delimi çıksın. kendimi de gizliyim kimse görmesin :D04 Yorumla- +1 yıl
Bence yanılıyosun. Yani daha doğrusu genelleme yaparak. Evet coğu türk kadını kendimi salmış durumda ama hepsini aynı kefeye koydurtmam :D Ayritetten Almanyadaki türkler emin ol türklerle cıkıp Türklerle evleniyorlar daha çok. Almanuada doğmuş büyümüş biri olarak söylüyorum bunu. Libidom sürekli tavan ve karşımdakinin hamle yapmasını bekleyemem 😉
Cevap sahibi+1 yılSevgiline de sen mi hamle yapıyorsun. Türk kızları çok nazlı ben nazlı kız istemediğimden böyle diyorum
Cevap sahibi+1 yıl@mero1903 iyi bakalım. Azgın ol çılgın ol. Sevgilinin sikini vajinandan çıkartma 🥰
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
4Cevap
Ben direkt gider hazırlanırım bir güzel fantazi camaşırımk giyer sonrada yatak odasına cağırır ayaktayken öper sonra yatağa iter üzerine cıkarım
11 Yorumla- +1 yıl
güzel taktik
+1 yıleski seevgili arayıp işi düzeltmesi isterim "gel çabuk buraya" derim öyle o da geliyo
11 Yorumla- +1 yıl
güzelmiş
Onlar canavar mı? Sen ne yapıyorsan onlar da onu yapıyorlar.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 633 cevap paylaştı.
+1 yılYani gözleriyle süzer bence en bariz şekilde. Belki samimi yaklaşır öper vs. Her kadında farklıdır.
00 Yorumla Kucağına oturup öperim dudaklarını
05 YorumlaElliyor benimki
00 Yorumla
+1 yılMiyavlar
02 Yorumla- +1 yıl
@Emrahhh85 Ne oldu mk evli fantezin mi var
+1 yılErkeği yer yutar
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi