- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
10 ayDoğada , açık alan kan dolaşımıni hızlandırır , heyecanli olur çokta güzel olur lakin , şimdi artık teknoloji ile birlikte görülme video çekilme vss endişesi duyulacağı için rahat ve güvenli olmaz , odaklanma sorunu ve endişesi taşırsın , oyuzden kapalı ve güvenli bir ortamda olmasını tercih ederdim
11 Yorumla- 10 ay
Doğada milletin işi gücü yok da bizi videoya çekmek için tetikte mi bekliyo apla yaaa
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)10 ayÇoğu kişi soruyu yanlış anlamış; doğada demek halka açık alanda demek değildir. Baş başa bir bağ evinin bahçesi, ıssız bi yerde yakılan ateşin başında veya insanların olmadığı ormanlık bi alanda olabilir. Zevk meselesine gelince kapalı alanlarda seks yapmak klasik zaten sıradışı olan doğada yapmak olduğu için daha fazla zevk verir.
24 Yorumla- 10 ay
Doğru söze ne denir? Şapka çıkarıp önümüz iliklenir 👏👏👏👏
Cevap sahibi10 ayEstağfurullah ☺️
- 10 ay
Önümü çözüp şapkamı giyebilir miyim artık 🤣🤣🤣🤣
Cevap sahibi10 ayÇok tatlı oldu bu😌😍
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Doğada seks özgürlük hissi manzara ve adrenalinin etkisiyle çok heyecan verici olabilir ama gizlilik riski hava koşulları gibi etkenler dezavantajdır kapalı alanda ise mahremiyet rahatlık ve kontrol daha fazladır hangisinin daha zevkli olduğu tamamen kişilerin ruh haline ve anın enerjisine bağlıdır.
10 Yorumla
10 ayKapalı alan alışılagelmiş bir yer sonuçta. Ama doğada seks fanteziye girer o yüzden ben onu seçiyorum
15 Yorumla- 10 ay
Güzel bir seçim yaptığınızı söyleyebilirim 😊
- 10 ay
Teşekkür ediyorum
- 10 ay
Seni daha önce sorularımda gördüğümü hiç hatırlamıyorum. Yanılıyor muyum?
- 10 ay
Evet yeni üye oldum zaten
- 10 ay
Hmmm. Memnun oldum. Her zaman beklerim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 854 cevap paylaştı.
10 ayDoğada, açık havada zevk verir. O hissi verilen, acıyla karışık tutku ortaya çıkar. Bu, kadını ve erkeği daha çok azdırır. Kapalı alanda ise dezavantajdır. Telefonda, kamerada daha kolay videolar çekilebilir.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 365 cevap paylaştı. Kapalı alan herzaman en guvenılır ve rahatyerdir
ama bunu fantezi halıne getırmeden kimsenin görmiycegıne emin olunucak ıssız bir alanda orman vs olabılır tadı o heyecanla zaten farklı bır boyuta çıkarıyor
10 Yorumla
10 ayHep evde ve kapalı yerlerde seks yaptım. Eximle en büyük hayalimiz kamp yapıp çadırda yıldızların altında seks yapmaktı. Deneyiminden ayrıldık.
00 Yorumla
10 ayDoğada olan her şey güzel 🤣
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 aydoğada tabiki
23 Yorumla- 10 ay
Doğada seks güzeldir ama her zaman değil
Cevap sahibi10 ayniye ki. Doğa dediğimiz şey insanların görebileceği yer değil. Mesela kampa gittiniz. Kampta yapmak. Veya dağ başında kulübeniz var. Orada ateşi yak gece yap muhteşem olur. Hep kapalı ortam bunaltıyor
- 10 ay
Elbette bunların hepsi güzel. Ama uzun süreli veya sürekli denemedim hiç
10 ayDoğada olanı cesaret ister
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayDoğada yapılan cidden çok iyi
00 Yorumla
10 ayKapalı alan candır kesinlikle
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayHayvan değilseniz kapalı alanda yapın
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Her ikiside
00 Yorumla
10 ayÇok p*rno filmi izliyorsunuz