Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Açık alanda çabuk kuruyor bunu dikkate alın lütfen. Açık ya da kapalı alandan daha çok kimseciklerin olmadığı her yerde zevk alıyorum ben. Yeter ki o da istedin. 😎
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMahremiyet açısından kapalı alanda daha makul tabii. Kim baktı, biri mi gördü falan diye kaygılanıp dikkatini veremeden yaşamaktansa, tüm konsantrasyonunu verip yaşamak daha güzel olur diye düşünüyorum.
10 Yorumla
+1 yılAcik yaziyorum😅😅
Abazalar uzak
Tabi ki.. sessiz sakin olan yer bence. Yani açık kapalı değil de insan olmayan yer sanirim 🤫72 Yorumla- +1 yıl
Hahaah yazsa da geri donmuyorum yaaa😂😂
Gizli Üye(18-24)+1 yılOrmanda yapmıştım çok zevkliydi. Kamp yapıyorduk.
101 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Libodusorunu sevgilimle kampa gitmiştik. Ama çadır kampı değil karavan kampı. O gün çok güzel dolunay vardı. Karavanın tepesine mat sermiştik. Orada yıldızları izlerken bişey oldu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
75Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bir orman manzarasında olacak kimsecikler olmayacak fena sevişilir
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılAçık alanda denizde veya doğada yapılan seksin lezzeti daha başkadır her zaman.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yıl
Yatak odasının konforu ders susarım30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBence açık alanda
10 Yorumla
+1 yılAnlık heyecanlarla değisir.. Arzuladığın biriyle her yerde zevklidir. Modumuza göre degisir nerde yapmak istedigimiz. Hepsi keyifli :))
10 Yorumla
+1 yılAcik alanda umuma acik parti seklinde olmali bundan dogal ne var sanki kimse yapmiyor kapali kapilar ardinda neler oluyor bu sanatlari sergilemek lazim millet bilinclensin
12 Yorumla- +1 yıl
Ironiiii
Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı. Bebek olayı geldi aklıma mmmkkkk kapalı alan iyidir ya şaşırmaya gerek yok 😂😂
11 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂
+1 yılAçık alanlarıda denemek lazım parkta falan olabilir yani 😂
16 Yorumla- +1 yıl
:)
- +1 yıl
Komik bişey mi var 🙄
- +1 yıl
Hayaldi gerçek oldu 😀
Kapali alanda ve basbasa yuzyuze olani en guzeli bence. Daha rahat ve stressiz. Vaktiyle arabada etrafi kontrol etmekten olaya odaklanamadigim cok oldu 😄
20 Yorumla
+1 yılHer alanda zevki başkadır seksin. :) Bana farketmiyor.. Hatta dur bakayım, kapalı alan iyi ya. Tüm ortam sana ait, etrafta kimseler yok. Sadece iki sevgili bir arada.
10 YorumlaRahat bir ilişki için yatağı olan bir ev konforlu dikiş yapılır, öyle yer yoksa arabada açık alanda, kapalı alanda tenha olan her yerde yapılabilir, bu işin en rahatı ev, otel ve araba olabilir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ağaçlık sakin bir yerde çadır kurup gece ufak bir ateş yakıp karşılıklı bir iki kadeh viskimizi yudumladıktan sonra sevişmek güzel olurdu 😉
20 Yorumla
+1 yılseks in alanı mı olur dndkdkd canın nerede isterse orada. Bazen daracık bir arabada çok zevk alırsın bazen denize karşı açık bir alanda.
21 Yorumla
+1 yılAçık alanda seks yapan mı varmış mk evleri yokmuymuş
30 YorumlaHayvanlar çiftleşir sokakta insanlar değil!
81 Yorumla
+1 yılEvde olmalı, yatak odasında, banyo da ve mutfakta 😊 Disarda yaptıktan sonra içimde hep bir şey kalır, anlamsiz gelir ama dışarıda sevişilir 🙈
10 YorumlaHer alanda daha zevkli kimsenin olmadığını ve kimsenin göremeyeceği yerlerde outdoor seks yapmayı severim
10 Yorumlaİkisinin yeri de ayrı. Ama monotonlaşan bir cinsellikte açık alan her zaman adrenalini arttırır ve keyifli hale gelir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖzelimiz olan şeyin herkesin görmesini niye tercih ediyim ki tabi kanıtlayacak bir şeyim yoksa. ya da biriyle yarışa girmiyorsam.
10 Yorumla
+1 yılİkisininde tadı başka açık alanda tek sorun pozisyon rahatlığı yok ve birilerinin görme riski var o yüzden genelde kapalı alanı tercih ediyorum.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılBalkonda, terasta, görülme ihtimali olan yerlerde heyecan verici... Belki birisi izleyip mastürbasyon yapar, harika olur...
11 Yorumla- +1 yıl
@27esmerim buna like bırakmışsın 😉
Her yeri demek lazım
Açık alanın adrenali fazla olur yakalanmamak için çaba gösterdiğin için
Farklı bir deneyim ve haz fazla olur10 Yorumla
+1 yılAçık alanda çok eğlenceli ve heyecanlı oluyor. Otelin balkonunda jakuzi vardı gece deneyimledim ve çok eğlendim
10 YorumlaKapalı alanda tabiki. Halka açık konser vermiyoruz sonuçta.
21 Yorumla- +1 yıl
Konser mi 😀
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Anlık arzular belli eder bunu eğer bir fantezi kaçamak vs varsa açık alan değişik olur ama zaman varsa evde boş aktivite yapılır heyecan mı rahatlık mı kişi karar verir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılKapalı alan daha iyi. Açık alanda röntgenlenme dışında haşereler çok rahatsız ediyor.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı.
+1 yılAçık alanda, özellikle de yakalanma tehlikesi varsa 😇
10 Yorumla Şimdi seks için mahremiyet Önemli nerde olursa olsun açık havada denemedim 🤭
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Her yerde zevkli olur ama baskasının oldugu yerde olmaz
10 Yorumla
+1 yılOtel odasının yatak odasının konforu rahatlığı çok iyi ama açık alanın da verdiği heyecan ayrı tabi
10 Yorumla
+1 yılGenelde kapalı alanda, ancak mekan ve zaman uygunsa, açık alanda sevişmenin hazzi başkadır
10 YorumlaBana hiç farketmez bu önemli olan o anın zevkini yaşamak
10 Yorumla
+1 yılAçık kapalı her yerde yaptım ama denize nazır ormanlık alan en güzeli
10 YorumlaSeks her alanda keyifli olur yeter ki bunu sevdiğin ve arzuladığın insanla yap.
10 YorumlaAçık alanda biraz tedirginlik oluyor 😂 kapalı alanda rahatsın. İkisi de güzel ya
10 Yorumlayani açık alanda risk olması zevkide tavan yaptırır
10 Yorumla
+1 yılbir iki gündür açık alan olsun herkes yapsın diyende çoğaldı ya sonumuz hayır olsun be bebiş :d
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadece evimizde kapalı bir yerde yaparız hijyen de önemli
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılOfff beeee Sende de ne fanteziler var 👀🤫 benim icin fark etmiyor dag taş dere bayir acik alan boylesi kacamaklar cok zevk verir insana pozisyon zenginligi yaşarsin acik havada azina vermek veya yalamak kalp atislari buraya geldi sanki
10 Yorumla
+1 yılsoruyu şu şekilde olmalı seks yaparken birileri seni görmeli mi görmemeli mi
12 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. ikisininde zewki başkadır ama farklı ortamlar denemekte fayda war
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYaşamadım hiç ama kapalı alan bence
31 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSen zevki aldıktan sonra nerde. oldugunun bana göre bir önemi yok önemli olan Nirvana ve haz 😃
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılAraba ve ormanda ysptım yakalanma tehlikesi çok müthiş azdırıyor beni
10 Yorumla
+1 yılBunu görünce aklıma bebekte yapılan şey geldi 😂
11 Yorumla
+1 yılKapalı alanda zevkli olur
60 Yorumla
+1 yılHer yerde olur aslında.
50 Yorumlaherikisinin de zevki farklı. açık alanda yakalanma korkusuyla beraber daha heyecanlı
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılArabada çok güzel oluyor
13 Yorumla- +1 yıl
Denedin mi hiç arabada
- +1 yıl
Eee öyle 😅😅
+1 yılaçık alanda
90 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılNiye açık alanda zevkli olsun ki?
20 Yorumla Kiminle yaptığına bağlı
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEn güzel seks kendi Odamda...
50 Yorumla
+1 yılZevke ve isteğe göre değişır derim
10 YorumlaAçık alanda yaşamadım bilmiyorum
10 Yorumla
+1 yılSuriler gibi bebek sahilde yapın
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı. Kimse görmediği müddetçe deniz kenarı güzeldir 😄
10 Yorumla
+1 yılSeksmi ıyy çok iğrenç 🤣
10 Yorumla
+1 yılAçık alanda orman deniz gibi yerlerde
10 YorumlaGörünmez olsam ormanda açık alanda dikişirim
10 Yorumla- Devamını Gör (42)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım