Parmaklama elleme yapıyorum bi kaç video izleyerek sesten etkileniyorum ve kasılıyorum ıslanıyorum ama bi yerde görmüştim kadın su fışkırtıyor bende olmuyor yani yaptığım şey orgazm mı sadece boşalmanın zevki çok başka mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
9 ayBoşalma orgazm aynı şey ama kadınlarda iki türlüdür
Klitoral orgazm vajinal orgazm farklılıkları vardır kadınların çoğu vajinal orgazmı pek yaşamamışlardır daha çok Klitoral olanı yaşarlar bunda da suç erkeğindir çünkü onun için uğraşmamıştır çünkü vajinal orgazma götürmek için kadının vücudunu tatmin bölgelerini bulması lazım
18 Yorumla
Soran9 ayAy çok güzel acıkladın erkek arkadaşımla elleşiyoruz tatmin bölgemi yeni yeni keşfediyorum bende onunda bulup yakınlaşmasını bekliyorum dediğini daha derin araştiracagim
- 9 ay
O biraz zor ama ya erkeklerin çoğu düşünmez bunu içine girmeyi yalamayı zevk veriyor sanırlar bunu bilmek için bunun gerçekten eğitimini alması lazım insanın bende bilmiyormuşum eskiden öğrenince neler bilmediğimi anlamış oldum
Soran9 ayAslında iğrenç ve kötü bir bakış ile bakmamamız gerekiyor öğrenmemiz lazım haklısınız
- 9 ay
Dünyanın en çok istenilen olayı cinsellik ve biraz uzmanları takip etse insanlar bu konular için ne kadar hatalar olduğunu görecekler
Soran9 ayAma insanlar ve bize aklımıza soktukları saçma sapan şeyler yüzünden ne uzmanlara bakabiliyoruz nede açıkça belirtebiliyorux
- 9 ay
Zaten bizim ülkemiz dışında bu konuda geri kalmış bi ülke yok bizde hep ayıp günah yapma etme ona bakma buna bakma diye diye baskıyla biyüttükleri bizi bu konuda hep gerideyiz bilmiyoruz bilmiyorlar hala ayıp diyorlar ama burdan da aslan kesiliyorlar insanlar aç ama ekmeğe paraya değil sekse aç
Soran9 ayAç ve ortalık ana baba günü olmuş
- 9 ay
Yani öyle kim kime denk getirirse yapıyor
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)9 ayorgazm ve boşalma aynı şey değildir. orgazm boşalmaya giden sürecin içindeki hissettin zevklerdir ve evre evre boşalmaya götürür. boşalma da orgazmın en son noktasında yaşadığın şeydir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
22Cevap
İc orgazm o fışkırtarak bosabilirsin partner icindeyken özellikle
331 Yorumla
Soran9 aySonunda bacımm cinsellik deneyimimi evlenınce içimdeyken hissedeceğim şu an yeniyim
- 9 ay
Bunu bakire iken yaşayan var mıdır gerçekten? Biri yaşadım dedi bana
Soran9 ayBakire iken partner nasıl içerde olacak
- 9 ay
Olayı burada ayrıntılı anlatsam sorun olur mu
Soran9 ayAnlat ne oldu
- 9 ay
Bakire bir arkadaşım vardı 22 yaşlarında mastürbasyon yeni başlıyor orgasm olamıyordu ama saatlerce yapmasına rağmen sonra bir gün bana foto attı yatağının ortası islakti yarım gün boyunca oksamis ve bir şeyler akmış baya islakti çiş değil dedi yemin filan da etti
Soran9 ayHikayen güzelmiş la yarım gün nedir
- 9 ay
Ya hikaye değil kız bana öyle söyledi foto attı bende gerçek mi bakire kızlar da olur mu diye soruyorum
Soran9 ayBrn bilemem ama bence olmaz başka bişi dr olabilşr
- 9 ay
@BurCuuu02 sence?
- 9 ay
Bir şey daha dicem kesik dalga geçersin onu demicem o zaman
Soran9 aySöyle gecmem ya
- 9 ay
Ben hiç erkeklerden duymadım ama bir kaç defa mastürbasyon yaparken bosalmadan önce ufak çaplı bir fiskirma oldu ama döl filan değil çiş de değil bildiğin zevk suyunu ufak bir şekilde fiskirdi squirt olayı aceba erkeklerde de mi var
Soran9 ayValla erkrk olan sensin bak yorumlarda bir sürü erkek var delirmiş hele sor
- 9 ay
Yok işte kimsede duymadım türünün tek örneği olabilirim 😅😅
- 9 ay
Yani gerçekten fiskirma yaşamış olabilir mi yani
Soran9 ayAy sen niye böyle metak ettin arkadasının fışkırtmasını napcaksın yaaa
- 9 ay
Aklıma düştü işte oysaki o arkadaşımla 5 yıldır konuşmuyoruz da djjdjd
Soran9 aySana bir soru bugun baya bi yakınlaştık baya baya sevişme oldu ben ıslandım o elledikçe ve baskı yaptğı için eliyle falan bende zorlanma oldu qcıdı işte ama zevk suyu geldi evde olduğum gibi orgazm olmadım neden?
- 9 ay
Kadınlar erkekler gibi değil stres ve baskı altında olduğunda orgasm olamıyorlar ki kendini akışına bırakman gerekiyor
Soran9 ayOff çok kötü asla bırakamam o zaman
- 9 ay
Yeterli psikolojik rahatlığa ulaşmadan çok zor evli çiftler de bile ilk 6 ay erkek de erken boşalmak kadında ise bosalmama sorunları oluyor ve doktorlar bunu normal bir akış olarak görüyorlar
Soran9 ayBu bilgileri nerden biliyosunuz abi valla sağol
Soran9 ayYani gerilirsem asla orgazm olmayacağım
- 9 ay
Evet ama o kadar da korkma tamamen kafa da bitiyor sizde daha ilk kez biri dokunuyor sana gayet normal böyle hissetmen
- 9 ay
Bu konuyu müsait olduğun bir zamanda bana yaz detaylı konuşalım olur mu
Soran9 ayDetaylı konuşamayız maalesef herkesin zevk anlayışı farklı ben biraz katı biriyim bana galiba çok sey zevk vermiyor
- 9 ay
Sen bilirsin hiç bir ağaç meyvesini zorla yediremez
- Cinsel Yaşam konusunda 633 cevap paylaştı.
9 ayAynı şey. O dediğin seyirci ile alay etmek. 😂 Yok öyle bişey.
02 Yorumla
Soran9 ayKorkmuştum sağol
- 9 ay
Keyfine bak tadını çıkar 😉
Gizli Üye(25-29)9 ayHer kadında olmaz o ayrıca p*rno özellikle eklenen bi efekt gibi düşün kadının içine su zerk ediyorlar öyle fışkırtıyor gibi oluyor ama doğal olarak öyle boşalan hatunlar da var nadir de olsa
026 Yorumla
Soran9 ayAnladım teşekkürler
Cevap sahibi9 ayAma denemeye devam et zevki doruklarda yaşadığın bir an öyle patlarsın belki
Soran9 ayYok olunca bitiyor hemen devam etmek istiyorum bedenimi yeni keşfediyorum denerim olur
Cevap sahibi9 ayKeşfetmeye devam et güzel olur senin için küçük müsün kaç yaşındasın
Soran9 ay25 oldum kücük değilim
Cevap sahibi9 ayGeç kalmışsın bakire misin
Soran9 ayNiye gec kalayım bakireyim ilgimi çekmiyordu önceden
Cevap sahibi9 ayAnladım yok senin tercihin ayrıca en güzeli
Soran9 ayKimine göre güzel. Kimine değil tercih meselesi bilmiyorum böyle seyleri. Merak ettim etmez olaydım
Cevap sahibi9 ayBağımlısı mı oldun bırakamıyor musun
Soran9 ayYok sevgilimi özleyince bazen oluyor bağımlı değilim
Cevap sahibi9 ayKızlar sevgilisini özleyince azıyor mu ya
Soran9 ayUzaktadır niye azmayayım özlüyorum sesini herseyini siz erkekler ne anlarsınız aklınız fikriniz oynaşta
Cevap sahibi9 ayUzak mesafe ilişki mi Allah korusun be
Soran9 ayYapacak bişi yok kavuşmaya son 2 gün hadi iyi geceler
Cevap sahibi9 ayVermeye mi kavuşmaya mı. d
Soran9 ayKavuşmaya ve öpmeye vermiyoruz evlenınce olacak:))
Cevap sahibi9 ayElleşme bari olsun yazıktır öpüşmek yetmez hahaha
Soran9 aySus sus ayıp bee 😂
Cevap sahibi9 ayAyıp mevzusuna girersen dünya nüfusu azalır şimdi o iş ayrı 😂
Soran9 ayEe tabi öpecez sadece maalesef
Cevap sahibi9 ayBoyun kilon ne etli butlu musun
Soran9 ay175 boy 56 kilo etli de değilim butlu da
Cevap sahibi9 ayOlmaz çok zayıfsın tamam ellemesin seni et yok zaten nereni elleyecek
Soran9 ayEt yoksa ben varım merak etme fiziğimi de begeniyor ete buda gerek yok herkes de kilo almak zorunda değil
Cevap sahibi9 ay😂😂😂😂😂kızma sakin
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
9 ayOrgazm ve boşalma aynı şey senin bahsettiğim squirtting oluyor o çoğu kadında olmayan bir şey zaten
02 Yorumla
Soran9 ayAnladım şimdi teşekkürler
- 9 ay
Rica ederim
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kadınlar boşalmaz.. boşaldığını gördüğün fışkırttığını gördüğün ise istemsiz şekilde idrar yapması
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. boşalma fiziksel rahatlamadır
orgazm boşalmayı da içine alan hem ruhen hem fiziken rahatlamadır00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 754 cevap paylaştı.
9 ayevet ama biri kadin da biri erkkte olur orgazim kadin da boslama erkkte
00 Yorumla
9 ayFışkırtma diye bişey yok o işiyor şiddetli bi şekilde
06 Yorumla
Soran9 ayHahahha çok kötüsün
- 9 ay
Gerçekten öyle ama
Soran9 aymaalesef üzgünümmm🥺🥲
Soran9 ayLa sevgilim var sana nie şans vereyim
Soran9 ayKendinr gel Crayzzzz
Soran9 ayBaşka kapılara insan ol ya soru sordum. Merak da edemiyoruz bişeyi azmadık soru sordukkkkk heee
ikisi aynı şey. o izlediklerin idrar.. gayette boşalıyosun/orgazm oluyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 829 cevap paylaştı.
9 ayFiskirma çok az kadın da olur
00 Yorumla Bende merak ediyorum bunu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayFışkıra bildim mi acaba merak ettim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Idrar fiskirmis olmasin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı.
9 ayEvet aynı şey
00 Yorumla Anlatm sana
00 Yorumla
9 ayAy ı şey
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
9 ayAynı şey
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
9 ayAynı değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayKadınlar başlamaz işerlee
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayYanlış tapıyon ondan xanm
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 350 cevap paylaştı. İşiyor onlar canım
00 Yorumla
9 ayDeğildir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayO işeme
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında