daha fazlası da gelecek !
www.kizlarsoruyor.com/.../a71177-bosalmak-orgasm-arasindaki-farklar
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şöyle başlayalım. Erkeklerde penis tamamen dışarıda. Ama kadınlarda klitoris Aysberg misali sadece başı gözüküyor, arkası G Noktası ve vajinayla devam ediyor. Kadınlarda orgazım şöyle gerçekleşe bilir:
1. Klitorise mastrb. la. O zaman orgazım olunur ve ve orgazım sonucu Şeffaf rengde boşalma olur. Ama G Noktası ve vajina boyu doymamış kalır. Şöyle Düşünelim Aysbergin başından sallıyorsun. Ama suyun altındakı yerleri kalır.
2. Kadın erkekle cinsel iletişimde olduğu zaman önce ıslaklık olur ve vajina islanarak salgı yapar ve kendisini ilişkiye hazırlar. Erkek kadının klitorisine dokunmadan vajina boyuna git gel yapsa sadece salgı fazlalanır, uyanış olur, ama orgazım tam olmaz. Boşalma dediğimiz şeyde salgı olur.
Ama önce klitorisi uyandırıp tam orgazım olmadan boşalmadan bırakıp penisle vajina boyuna devam etse, kadın orgazım olur ve Yüksek hazz oluşur. Yani hem salgılanan, hem orgazım sonrası çıkan maye kadının Boşalmasını Sağlar. Hatta cinsel birleşim sırasında klitorisi iki defa uyarsanız daha çok hazz alır. Yani uyarıp, cinsel birleşime devam etmek, bir müddet sonra yeniden uyarıp devam etmek. 7-8 dakika sürmeden kadın orgazım olup boşalır.
3. Cinsel birleşim zamanı partinerinizin nasıl boşala bileceğini onunla birlikte keşf edip öyle davranın. Her kadın farklı ola biliyor. Yani geç erken boşalan ve s.
Umarım açıklaya bildim :)
Açıklamaların için teşekkürler.. Gayet hoş ve güzel... ama yeterli mi? İşte onu yakında göreceğiz : )
Kelime anlamı aynı ama ikisi aynı şey değil ya da biz böyle biliyoruz. İkisi aynı anda da olabilir sadece biride olabilir.
Orgazm zevk ise boşalmak zevkin akmasıdır.
Doğru tesbit.. ama birde orgasm+ var?
Teşekkürler efendim,, yorumlarınızı benceme de beklerim
Ayni aga bir pembelinin yazdigi gibi bosalmak Turkce, orgazm yabanci.. Bizimkiler yabanci kelimelere pek bir merakli
boşalmak 2-3 şiddetinde bir sarsıntıyken, orgazm 8-9 şiddetinde uğultulu bir depremdir..
Cevap
6Cevap
Boşalmak da içinden sıcak bir şeyler seni terk eder, orgasm da titrersin. Aynı şey değil. Diye düşünüyorum.
Davete icap etmek gerekir derler :/
Aynı şey olduğunu düşünmüyorum
kadın orgazmında olusan vajinadaki ritmik kas kasılmaları sırasında kayganlastırıcı vajinal sıvının dısarı atılması hali. boşalma çok hissi olarak hissedersin, ..
Ya beni bu soruya kim davet etti başlıcam artık 😂 bilmiyorum aynı mı farklı mı öf ya 😂 😂 😂
Aynen kuzum ya bu davet işi hiç iyi olmadı 😂😂😂😂
@nisanyağmuru-88 aynen nisannn oofff 😂😂😂
Arkadaş adamı pişman etmeyin,, yorumlarınızı değerli bildik, renk katmanız için davet ettik. Bu iki ismi bir daha davet etmeyeceğim. Sorun kaldı mı?
Soran ben de şakasına takılıyorum zaten sorun yok. Davet edersen cevaplarız 😂😂😭
Şaka diye öldürdünüz be,,, site de yorumlarını en çok sevdiğim kullanıcısın,,, geldin en kötüsünü bende kullandın :(
Yok yok şaka yaptım rahatsız olsam cevap vermezdim kusura bakma abarttım sanırım 😂
Orgazm öpme okşama oral sonucu zevk almaktır boşalma ise bütün bunların sonucunda nefesi sıklaşarak kasılarak kendinden geçmek boşalma olur
Kadın anatomisi farklı fakat erkeklerde ikiside aynı şey diye düşünüyorum
evet ayni sey orgazm yabanci bir dil oldugu icin bizimkiler bosalmak diyip gecistirmis.
Pekii : )
Bu benimde merak ettiğim bişey aydınlatırsanız sevinirim
Çok yakında...
Bu davet işini sevmedim. Nerde ilgimi çekmeyen konu varsa onlara davet ediliyorum.
Pekii :(
Davet edildigim soruya bak. Davetini reddediyorum. Daha da gelmem 😄
Pekiii :(
şu saçma sorulara etiketlemezseniz sevinirim!
evet aynı şey tabikide
Diyorsun?
dedim bile
Aynı şey diyenler şimdilik bu bence'ye baksınlar
bakalım
Beğenelim : )
Niye davet ediyon arkadaş
Aynı şey isteğin artıyor sonuçta
Beni niye davet ettin bu soruya D: :D
aynı şey değildir
Farkı ne olabilir?
Elbette biliyorum :) Sadece sizin görüşlerinizi de ilmek istdim
evet ayni sey
dedin : )
Aynı şey olsa gerek.
Hayır değil.
Soruya davet mi?
Benceye bakicam.
Hangisini istersen :D
Gönlün hangisinden yanaysa :D
Ben o benceye bakicam 8)
Tamam , Buyurun efendim. Sizi bence'me davet ediyorum. Teşriflerinizle şereflendirir misiniz?
Şereflendirdim bile bayim 8)😂😂😂
Teşekkür ederim bayan,, çok incesiniz
Rica ederim ^^
Aynı şey
olum nasıl davet ediyorsunuz lann
2 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar