Cinsel Yaşam 21 yaşındaki biriyle seks yapmak zevk verir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 112 21 yaş küçük mü 21 yaşındaki biriyle seks yapmak zevk verir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Hayır zevk vermez. ben olgun büyük kadın severim. 35-40 0 0 Yorumla
NikkiBoy Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 10 ay Sekste 21 yas gayet makul. Resit bir yaş ancak gencler biraz seks konusunda tecrubesiz o durumlar da daha olgun bir erkek guzel bir sekilde kizi yonlendirebilir ama yok iki ergen buna kalkisirsa biraz yorucu olabiliyor 0 0 Yorumla
HelenBusezex Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% 10 ay Şurda seks yaşı 14 e düşmüş sen ne diyorsun 3 2 Yorumla pomak3545 10 ay Yok artık daha neler 🤦♂️ Yorumla EmrexyZ10 10 ay Alo 112 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Yaşa neden takiliyorsunuz ki seksin iyisi kotusu yaş ile degil sekteki uyum istek arzu ve seksteki performansla alakalidir. 0 0 Yorumla
Savaşçı-Türk Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 376 cevap paylaştı. Çok zevk verir tabiki birde sert bir şekilde dibine dibine vurdukça kendinden geçerdi zevkten 4 köşe olurdu. 0 0 Yorumla
didakdik Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 10 ay Merhaba, bu doğrudan yaşla ilgili değil aslında, çocuk yaşta olmadığı sürece, cinselliği biliyorsa her yaşta zevkli olur 0 0 Yorumla
olgunerkek37 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Neden vermesin ki ve karşındaki kaç yaşında olacak büyük mü yani 0 0 Yorumla
Baydiyeceksiniz Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 646 cevap paylaştı. İstekliyse yaş çok önemli değil 21 yaşında olup isteksizsen olmaz 0 0 Yorumla
Serkozican34 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 96% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 363 cevap paylaştı. Kadınlığın en çıtır hem seksi yaşları bundan öte zevk yok tabii becermesini bilene 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 10 ay Fazla zevk vermez sadece dar olabileceği için boşalırsın.Biraz tecrübeli olursa daha iyi olabilir. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 10 ay Kisisine gore degisir benim erkek arkadasim 21 yasinda ama genelde bosaldiktan sonra devam etmez beni tatmin etmez kisine gore degisir o acikcasi 5 1 Yorumla Baydiyeceksiniz 10 ay Öyle birisini bulman senin için kötü olmuş Yorumla
caansukilic Takip Et Xper 3 Yaş: 21 10 ay yaşla alakası yok bunun bence ten uyumunu yakalamak gerek 4 0 Yorumla
mantıklıterminator Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Küçük tabi ne bok yaşadı ne biliyor 0 0 Yorumla
PaperCat Takip Et Xper 7 Yaş: 50 , eic 98% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Ne zaman böyle rezil bir hale geldiniz ya! 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Zevk verir tabi, küçük değil 0 0 Yorumla
pomak3545 Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Yaş değil yaşanmışlık ve bilgi önemlidir 0 0 Yorumla
BadonunBabasi Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 98% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı. Sen kac yasindasin ki 0 0 Yorumla
Skol85 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Küçük değil doğru kişiyle yapıyorsan 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Gayet iyi aslında zevkleri bu yaşta öğrenirsin 0 0 Yorumla
bluefintuna Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 836 cevap paylaştı. Bana zevk verir çıtır seviyorum 0 0 Yorumla
Emre_22- Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tam yaşı, erkek mi, kadın mı 21 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Yaş iyi. Sorun yok 0 0 Yorumla
sapkalic Takip Et Master Yaş: 32 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Tam istediğim Aralık'ta 0 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Zevk verir 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Evet verir amasyada 0 0 Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. veriyor evet 0 0 Yorumla
3Valhalla4 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. veriyor evet 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. küçük değil 0 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Yparsin 0 1 Yorumla Aslanboğ 10 ay Sence yapmalı mo Yorumla
Aslanboğ Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sen denemek gerekir 0 0 Yorumla
meraklıbirpandaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yaşlar kaç 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı. bilmem yaşamadım 0 0 Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. O an ki durum ile 0 0 Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. verır bkıremı 0 0 Yorumla
ahmet1202 Takip Et Yoda Yaş: 21 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sen kaç yaşındasın 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
Hayır zevk vermez. ben olgun büyük kadın severim. 35-40
Sekste 21 yas gayet makul. Resit bir yaş ancak gencler biraz seks konusunda tecrubesiz o durumlar da daha olgun bir erkek guzel bir sekilde kizi yonlendirebilir ama yok iki ergen buna kalkisirsa biraz yorucu olabiliyor
Şurda seks yaşı 14 e düşmüş sen ne diyorsun
Yok artık daha neler 🤦♂️
Alo 112
Yaşa neden takiliyorsunuz ki seksin iyisi kotusu yaş ile degil sekteki uyum istek arzu ve seksteki performansla alakalidir.
Çok zevk verir tabiki birde sert bir şekilde dibine dibine vurdukça kendinden geçerdi zevkten 4 köşe olurdu.
Merhaba, bu doğrudan yaşla ilgili değil aslında, çocuk yaşta olmadığı sürece, cinselliği biliyorsa her yaşta zevkli olur
Neden vermesin ki ve karşındaki kaç yaşında olacak büyük mü yani
İstekliyse yaş çok önemli değil 21 yaşında olup isteksizsen olmaz
Kadınlığın en çıtır hem seksi yaşları bundan öte zevk yok tabii becermesini bilene
Fazla zevk vermez sadece dar olabileceği için boşalırsın.
Biraz tecrübeli olursa daha iyi olabilir.
Kisisine gore degisir benim erkek arkadasim 21 yasinda ama genelde bosaldiktan sonra devam etmez beni tatmin etmez kisine gore degisir o acikcasi
Öyle birisini bulman senin için kötü olmuş
yaşla alakası yok bunun bence ten uyumunu yakalamak gerek
Küçük tabi ne bok yaşadı ne biliyor
Ne zaman böyle rezil bir hale geldiniz ya!
Zevk verir tabi, küçük değil
Yaş değil yaşanmışlık ve bilgi önemlidir
Sen kac yasindasin ki
Küçük değil doğru kişiyle yapıyorsan
Gayet iyi aslında zevkleri bu yaşta öğrenirsin
Bana zevk verir çıtır seviyorum
Hemde ne İrveye çıkarır insanı
Tabiki verir.. yaş ile alakası yok
Tam yaşı, erkek mi, kadın mı 21
Hayır küçük değil çok zevk verir
Yaş iyi. Sorun yok
Yasina gore kucuk vermez