Sert, kontrolsüz tabir-i caizse hayvan gibi seks yapmak, daha mı cezbedici ve şehvetlidir?

Sert, kontrolsüz tabir-i caizse hayvan gibi seks yapmak, daha mı cezbedici ve şehvetlidir?

Yatakta düşman olmak, yani iki kişi arasında gerilim, rekabet veya çatışma hissinin varlığı, bazı durumlarda cinsel deneyimi daha şehvetli ve tutkulu hale getirebilir. Bu durum, özellikle ilişkide duygusal bir tansiyonun, bastırılmış arzuların ya da güç dengesinin oyun haline geldiği zamanlarda ortaya çıkar. Zıtlıklar arasındaki çekim, uzun süredir edebiyatta, sinemada ve psikolojide işlenen bir temadır. Gerilim, duygusal olarak uyarıcı bir ortam yaratabilir; bu da adrenalini artırarak bedensel arzuları harekete geçirebilir. Kimi insanlar için bu tür bir gerilim, cinsel deneyimi sıradanlıktan çıkararak daha yoğun ve heyecan verici bir hale getirir. Ancak bu, herkes için geçerli değildir. Bu tür bir dinamiğin şehvetli olabilmesi için taraflar arasında güvenin, rızanın ve duygusal sınırların net bir şekilde belirlenmiş olması gerekir. Gerçek düşmanlık ya da çözümlenmemiş öfke, cinsel yakınlığı güçlendirmek yerine zarar da verebilir. Sonuç olarak, "yatakta düşman olmak" mecazi anlamda, arzu ve güç oyunlarının yaşandığı, gerilimin şehvete dönüştüğü bir durum olabilir. Bu da bazı ilişkilerde cinselliğe ekstra bir tutku ve derinlik katabilir.
Ne demişler kadını yatakda düşmanını siler gibi sileceksin ki bir daha seni unutmayacak bigazindan tutup nefessiz bırakacaksın kalc@l@rini tokatlayip her oturduğun da açısından seni düşünecek ah ah anlatırdım da yorumu sistem kaldıracağı için yazamıyorum
Yatakta düşman olmak bence seksi çok daha ateşli yapıyor, çünkü aradaki o gerilim, kontrol savaşına dönüşüyor; dudaklar biraz daha sert bastırılıyor, eller daha sıkı kavrıyor, nefesler hızlanıyor ama kimse ilk bırakmak istemiyor, tam anlamıyla bir “zevk savaşı” başlıyor. Göz göze geldiğimizde bile o inatlaşma hissi içimdeki arzuyu katlıyor, içime girerken bedenim hem teslim oluyor hem de direniyor gibi… her hareket daha tutkulu, daha sahiplenici oluyor. Çünkü düşmanlık gibi görünen o şey aslında içgüdüsel bir çekim, bir meydan okuma; ve o anlarda tenin tenime değdiği her saniye bir iddia gibi geliyor. Zevk artık sadece hazla ilgili değil, güçle, istekle ve tutkuyla karışıyor; işte o anlarda sevişmek değil, yanmak gibi hissediyorum.
Cevap
22Cevap
Hayır ne düşmanı.. saçma işler
Evet sırf bu yüzden kavga sonrası barışma seksi çok daha ateşli ve tutkulu geçiyor.
Evet düşman gibi olunca inanılmaz deneyince anlaşılıyor
görseli sevmedim ne bu aga savışıyormuuz sevişiyormuyuz yahu hafif şaplak vs tamam da bu ne bu?
Kesinlikle evet ama Türk kızları lafta sert istiyor icraate geldimi "yavaş canımı yakıyorsun" "bak hiç hoşuma gitmiyor zevk almıyorum" gibi gibi şeylrr diyorsunuz
Kavgadan sonra o hınçla evet ama düşmannn bilmiyorum
hayvandan tek bi farkımız var zaten altı ustu
hep bi hayvanlasma ıstegı
Güzel degildir bence hiç hoşuma gitmezdi diye düşünüyorum
Doktorlar bile "insan gibi sev hayvan gibi seviş" diyor :)
Sekste romantizm, kibarlık olmaz. Seks hayvani bir eylemdir.
Hayir ilk başlarken küçük dokunuşlar yapceksin paketini korkumiceksin
Yerine göre değişir. Zarar verilmediği (tırnakla çizmek, elle sertçe sıkmak vb.), can acıtılmadığı sürece bence çok daha etkili bir deneyim olur.
Olması gereken bence odur.
Yatakta düşmanın gibi cikeceksin derler 😁
Hiç sevismedim ama öyledir 😏
Ne kadar sert o kadar iyi
Dost gibi sevip düşman gibi …..
Öldürmesinde🤧
evet bazen daha şehvetli hırslı yapıypr
Kesinlikle kesinlikle kesinlikle
Asıl zevki sert olmakla başlar
Olabilir ama abartmamak gerek
Kavga sonrası daha ateşli olur
bence daha cok zevk verir