Cinsel Yaşam İlk cinsel deneyiminizde neler hissetmiştiniz? alevnazz Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Cinsellik güzel ve oldukça heyecanlı bir şey peki siz ilk deneyiminizde neler hissetmiştiniz? İlk cinsel deneyiminizde neler hissetmiştiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
STRANZEL Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 38% 10 ay Aşık olduğum kadınla tam olarak bütünleştiğimi tek bir bedeni paylaştığımı hissetmiştim Tabi şu an ne o his kaldı ne de aşk 0 0 Yorumla
cozumariyor Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% 10 ay Rüya gibiydi. İlk aşkımla yaşamıştım bir de. 6 sene devam etmiştik. Ama ilk sefer ikimiz içinde çok başkaydı. O tadı bir daha alamam 0 0 Yorumla
olgunerkek37 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Çok farklı ve özeldi, o hissi bir daha yaşamak isterdim. 0 0 Yorumla
pomak3545 Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Tam bir fiyasko... rezillik kepazelik iş bilmezlik diz boyu.. 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. çocuktum suistimal edildim büyük kızlar tarafındanne yaşadığımı da tam anlamadım ilkin 0 0 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Zevk aldım sanırım :D Hatırlamıyorum şu an net olarak ama :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 10 ay Hatırlamıyorum valla 5 13 Yorumla Nanelimon09 10 ay Ne kadar oldu ki Yorumla Cevap sahibi 10 ay @Nanelimon09 9 yıl Yorumla Nanelimon09 10 ay şu an evli misin Yorumla Cevap sahibi 10 ay @Nanelimon09 hayır Yorumla Nanelimon09 10 ay Hayatında birisi var mı peki Yorumla Cevap sahibi 10 ay @Nanelimon09 yok hayır Yorumla Nanelimon09 10 ay Sen mi istemiyorsun Yorumla Cevap sahibi 10 ay @Nanelimon09 evet istemiyorum Yorumla Nanelimon09 10 ay Neden istemiyorsun? Cinsellik çekmiyor mu canın Yorumla Cevap sahibi 10 ay @Nanelimon09 evlilik cinsellikten ibaret mi Yorumla Nanelimon09 10 ay Evliliği değil hayatımda birisini istemiyorum demedin mi onu dedim Yorumla Cevap sahibi 10 ay @Nanelimon09 3 yıllık ilişkim 1 sene önce bitti yeni ilişki istemiyorum yani Yorumla Nanelimon09 10 ay Anladım. Konuşabilir miyiz Yorumla
3Valhalla4 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Aşırı mutlu ve huzurluydum 0 0 Yorumla
SertKaan Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 98% 10 ay aşırı heyecan aşırı enerji hala unutulmıyor 0 0 Yorumla
kadınyokdertyok Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. küçükken olduğundan girmemişti kız ağladı gitti 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. 17 yaşında heyecandan boşalamadım bile 0 0 Yorumla
Sağlıkcı023 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. baya heyecan ve zevk 0 0 Yorumla
Gamyoncuu41 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı. Napcan 🤣 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 10 ay Endişe 6 28 Yorumla eyup110111 10 ay Korku mu Yorumla Cevap sahibi 10 ay Galiba öyle bir şey ama iyi hisöer değildi Yorumla eyup110111 10 ay Hazırlamadı mı seni partnerin Yorumla Cevap sahibi 10 ay Eşimdi onunda ilkti acemiydi ben bir süre hep yanlış bir şey yapıyormuşuz gibi hissedip utanmıştım Yorumla eyup110111 10 ay Ama hazırlık aşaması önemli tabi Yorumla Cevap sahibi 10 ay Ya toplumda öğretilene göre cinsellik bir tabu oluyor. Kötü ayıp iğrenç oluyor Yorumla eyup110111 10 ay Evet kesinlikle Yorumla Cevap sahibi 10 ay Eşimle de olsa bu şekilde hissediyordum uzunca bir süre utandım herkesten Yorumla eyup110111 10 ay Şimdi normale döndü dmi Yorumla Cevap sahibi 10 ay Elbette döndü ama eş kalmadı boşandım şimdi başka tabular başladı 😂 Yorumla eyup110111 10 ay Bu seferki tabular ne? Yorumla Cevap sahibi 10 ay Başkasıyla olursan kötü kadın olursun gibi Yorumla eyup110111 10 ay Aynı yoldaymışız knk be tkp et bi bişey anlatcam kulağına Yorumla 47_Mardinli_47 10 ay Sana Bir sır vereyim mi Yorumla eyup110111 10 ay Verme la Yorumla 47_Mardinli_47 10 ay Sana ne yaram Yorumla 47_Mardinli_47 10 ay Kız bekar Yorumla eyup110111 10 ay Agzına yakıştı Yorumla 47_Mardinli_47 10 ay Ben de bekarım sonuçta Yorumla 47_Mardinli_47 10 ay Senin gibi her kızın peşinden koşmuyorum Yorumla Cevap sahibi 10 ay Nasıl yani? Yorumla eyup110111 10 ay Günaydin geldin mi Yorumla 47_Mardinli_47 10 ay Cevap sahibi yanisi şu Yorumla 47_Mardinli_47 10 ay Yorumlara gelen her kızla konuşuyor Yorumla Cevap sahibi 10 ay Hm anladım Yorumla 47_Mardinli_47 10 ay Eğer arkadaş arıyorsa Yorumla 47_Mardinli_47 10 ay N ben buradayım Yorumla 47_Mardinli_47 10 ay Yazabilirsin hiç sorun değil Yorumla
İzmirforum35 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 10 ay Erkekle oldum 0 2 Yorumla alevnazz 10 ay What😯 Yorumla İzmirforum35 10 ay Yaaa askim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Aşık olduğum kadınla tam olarak bütünleştiğimi tek bir bedeni paylaştığımı hissetmiştim
Tabi şu an ne o his kaldı ne de aşk
Rüya gibiydi. İlk aşkımla yaşamıştım bir de. 6 sene devam etmiştik. Ama ilk sefer ikimiz içinde çok başkaydı. O tadı bir daha alamam
Çok farklı ve özeldi, o hissi bir daha yaşamak isterdim.
Tam bir fiyasko... rezillik kepazelik iş bilmezlik diz boyu..
çocuktum suistimal edildim büyük kızlar tarafından
ne yaşadığımı da tam anlamadım ilkin
Zevk aldım sanırım :D Hatırlamıyorum şu an net olarak ama :D
Hatırlamıyorum valla
Ne kadar oldu ki
@Nanelimon09 9 yıl
şu an evli misin
@Nanelimon09 hayır
Hayatında birisi var mı peki
@Nanelimon09 yok hayır
Sen mi istemiyorsun
@Nanelimon09 evet istemiyorum
Neden istemiyorsun? Cinsellik çekmiyor mu canın
@Nanelimon09 evlilik cinsellikten ibaret mi
Evliliği değil hayatımda birisini istemiyorum demedin mi onu dedim
@Nanelimon09 3 yıllık ilişkim 1 sene önce bitti yeni ilişki istemiyorum yani
Anladım. Konuşabilir miyiz
Aşırı mutlu ve huzurluydum
aşırı heyecan aşırı enerji hala unutulmıyor
küçükken olduğundan girmemişti kız ağladı gitti
her şey çok güzel aşırı heyecanlı oluyor
Tarif edebileceğim şeyler değil
17 yaşında heyecandan boşalamadım bile
Sadece heyecanlıydı
Her yerim ağrımıştı
Deneyimim olmadı
baya heyecan ve zevk
Yaşamadım ki
Napcan 🤣
Endişe
Korku mu
Galiba öyle bir şey ama iyi hisöer değildi
Hazırlamadı mı seni partnerin
Eşimdi onunda ilkti acemiydi ben bir süre hep yanlış bir şey yapıyormuşuz gibi hissedip utanmıştım
Ama hazırlık aşaması önemli tabi
Ya toplumda öğretilene göre cinsellik bir tabu oluyor. Kötü ayıp iğrenç oluyor
Evet kesinlikle
Eşimle de olsa bu şekilde hissediyordum uzunca bir süre utandım herkesten
Şimdi normale döndü dmi
Elbette döndü ama eş kalmadı boşandım şimdi başka tabular başladı 😂
Bu seferki tabular ne?
Başkasıyla olursan kötü kadın olursun gibi
Aynı yoldaymışız knk be tkp et bi bişey anlatcam kulağına
Sana Bir sır vereyim mi
Verme la
Sana ne yaram