Ben aile tarafindan hiç sevgi görmedim hâlâ da öyle. Ergenlik zamanlarimdi ailem baskıcıydı ilgilenmiyorlardi bide benimle. 2 kız arkadaşım vardı ama bi erkek arkadaşım olsun istedim o kız arkadaşlarimdan biri tanıştırdı sonra ben bi kapıldım gittim aşık olduğumu sevdiğimi sanmışım. Ne derse tamam derdim her şeye her şeyi kabul ederdim. O şeyi istedi kabul etmedim ayrılacağını söyledi bilmiyorum nasıl bi kafam varmışsa beni bırakırsa sanki dünyam başıma yıkılacakmiş gibi düşünüyordum bir ömür yalnız kalırım falan diye saçma sapan düşüncelere girmişim ondan başkası çıkmaz karşıma diye düşünüyordum. Tamam deyip kabul ettim yine isteksizim tabi korkuyorum ilişki esnasında ben ağladım ağlarken yapmaya devam etti. İşte ben böyle bir erkekle beraber olmuşum. Beni bıraktı sonra sen başkasiylada yapmışsindir diyerek öyle kaldım bende
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
yaşamadım
pişmanlık duydum nedense keyif alamadım cinselliğe düşkün biri değildim
Hiç yaşamadım evlenince eşimle
Çok kötüydü kötü şeyler hissetmiştim malesef😑
Rıza dışı ilişki miydi
@Gezgin_Tatilci Evet
Tecavüz mü?
Kaç yaşındaydın
Sayılır, zorla oldu işte biraz
@Gezgin_Tatilci 17 18 yaşlarımda
Merak ettim
Soru cevap yapmak ister misin ozzelden
@Gezgin_Tatilci teşekkürler
Tam olarak neyi
Nasıl olduğunu nasıl geliştiğini neden pişman olduğunu
Ben aile tarafindan hiç sevgi görmedim hâlâ da öyle. Ergenlik zamanlarimdi ailem baskıcıydı ilgilenmiyorlardi bide benimle. 2 kız arkadaşım vardı ama bi erkek arkadaşım olsun istedim o kız arkadaşlarimdan biri tanıştırdı sonra ben bi kapıldım gittim aşık olduğumu sevdiğimi sanmışım. Ne derse tamam derdim her şeye her şeyi kabul ederdim. O şeyi istedi kabul etmedim ayrılacağını söyledi bilmiyorum nasıl bi kafam varmışsa beni bırakırsa sanki dünyam başıma yıkılacakmiş gibi düşünüyordum bir ömür yalnız kalırım falan diye saçma sapan düşüncelere girmişim ondan başkası çıkmaz karşıma diye düşünüyordum. Tamam deyip kabul ettim yine isteksizim tabi korkuyorum ilişki esnasında ben ağladım ağlarken yapmaya devam etti. İşte ben böyle bir erkekle beraber olmuşum. Beni bıraktı sonra sen başkasiylada yapmışsindir diyerek öyle kaldım bende
Daha sonra bi ilişkin oldu mu
Oldu
Özgüvenin yerine geldi sanırım artık eskisi gibi değilsin
En büyük problem ailede başlıyor zaten
Geldi sanırım. Kesinlikle aile çok önemli
Senin adına sevindim erkek arkadaşın var mı şu an
Teşekkürler. Erkek arkadaşım yok
Seni tanımak isterim eklersen
Teşekkür ederim teklifiniz için. Ama şu sıralar tek başıma olmayı tercih ediyorum
Ekleyebilirsiniz istediğiniz zaman yazarsınız rahatsız etmem sizi
Ben takip ettim yeterlidir sanırım
🌸
Bende bekliyorum ama takibini?
Mal oldıgum
Neden öyle düşünüyorsun
Yaşamadım
özgüven