Sekste bir türlü rahat olamama neden olur?

Merhaba iyi geceler.

Yaşadığım problemi anlatma sebebim gerçekten artık ne yapacağımı bilememem.

Erkek arkadaşımla uzun süre uğraştıktan sonra ilişkiye girebildim. İlk başta o kadar kasılıyordum ki giremiyordu hatta bacaklarım sanki kitleniyordu doktora gittim ama ikinci seansa gitmeden zaten ilişkiye girdim bir ay kadar uğraştık.
Önden çok korktuğum için uzun süre anal oral ya da vajinaya sürtünerek boşaldık.

Şimdi önceden bacaklarımı açamayan ben içime alabiliyorum ama problem şu ki epey uğraşmak gerekiyor uzun ön sevişmeler kayganlaştırıcılar vs hepsini zaten yapıyoruz ama yine de acı hissediyorum ve sürekli söyleniyorum canım acıyor dur yavaş diye konuşurken onun da dikkatini epey dağıtıyorum. Boşalmasını engelliyorum ama elimde değil.

Bazen içimdeyken uzun sürmesi halinde içimden çıkıyor anında geri sokunca alıyorum hiç acımıyor muhtemelen açık olduğu için o an rahat giriyor ama o rahatlıkta ilk sefer alamıyorum ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Anala o kadar alıştım ki baya ellerimle kendi kendime yerleştirip alıyorum az da olsa canım acıyor ama önde ki kadar zorlanmıyorum. Normal de tam tersi olması gerekmez mi :’)

Ve dahası dostlar uzun süre sürtünerek boşaldım baya bağırarak boşalan bi kadınım ama defalarca önden yapmamıza rağmen boşaldığımı anlayamıyorum boşaldım mı bilmiyorum resmen. Bazen içimdeyken vajinam kalp gibi küt küt atıyor hatta onun penisini içine çeker gibi oluyor. Zevk alıyorum ama ne kadar uzun sürerse sürsün boşaldım mı bilmiyorum. Ne olabilir nasıl çözülür?

Güncellemeler
11 ay
En azından şunu bilmek istiyorum en fazla 1.5-2 ay oldu bakireliğim bozulalı. Yaşadığım süreç normal mi ve ne kadar süre sonra normale dönecek
Sekste bir türlü rahat olamama neden olur?