• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Cinsel Yaşam

Cinsel ilişkide zevk alamıyorum, neden böyleyim?

Hhhh09
Hhhh09 Takip Et
Xper 5 Yaş: 27
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
412
Cinsel ilişkide sevk almıyorum 3. Yıllık evliyim bazen alıyorum ama boşalamıyorum mastürbasyon ile zevk alıp boşalıyorum neden böyleyim cinsellik istemiyor canım bı da sorunlara yol açıyor
İlişki Soruları Sevgi Soruları Evlilik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
16 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

BiBilen

Ümmü Gülsüm Savaş
Ümmü Gülsüm Savaş Takip Et
Sorunlu İlişkiler ve Evlilikler
  • Merhaba,

Evliliklerin en önemli ayağı cinsel yaşamdır.

Burda anlattığınız durum ışığında iki tarafın cinsellikte uyumsuz olduğunu tahmin ediyorum.

• Sizi bu konuda uzaklaştıran şey ne?
    • Partnerinizin hangi davranışları ya da özellikleri isteksiz olmanıza sebep oluyor?
    • Eşinizle bu durumu konuştunuz mu?
    • Haz bölgelerinizi biliyor musunuz?
    • Ön sevişme yeterli sürede mi?
    • Taleplerinizi eşinize ilettiniz mi?

Yaşamda her şeyin öğrenildiği gibi cinsellik de öğrenilebilen bir eylemdir.

Öncelikle evliliğinizde sizi birbirinize bağlayan özellikleri göz önünde tutarak bu alanda (cinsellik) yaşadığınız sorunları da eşinizle açık açık paylaşmanız. Mastürbasyon yapmanız demek, eşinizin sizin vücudunuzu tanımadığını gösteriyor.

Nelerden zevk aldığınızı, nelerden zevk almadığınızı partnerinizle paylaşın. Gerekirse bir uzmandan destek alın. Çünkü temelinde sizi engelleyen korkularınız da olabilir.

Eğer evliliğinizi devam ettirmek istiyorsanız bu konuda gerekli bütün atılımları yapmanızı öneriyorum. Çünkü sorunlar büyüdükçe çiftler birbirinden uzaklaşır ve sorunları halletmek daha da zorlaşır.

İyi günler.

8
    1 Yorumla
    • oquzbey1
      oquzbey1
      +1 yıl

Geceleri annemle babamın seslerini duyuyorum ve anlatmak isterim

Yorumla
Çok Süper Cevap
  • Corlu5944
    Corlu5944 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 51 , eic 98%
    +1 yıl

bak söyle başlayın. eşine bir teknik verecem bunu okusun ona göre sana davransın. bunda edebiyat fantezi eklemedim ham yanı yani teknik 25 sayfa 3 saat sürüyor bu ilişkide. beğenirseniz tamamını yayınlarım

meme uç çevresinde dil darbesi daireler çizerek, arada tatlı küfürler ederek, küfür ederken ufak ısırık ve emişler, göbek deliği çevresine dil darbeleri. bacakları hafiften ayırıp iç baldırlarını öperek vajinanın üstünden geçerken ağızdan sıcak nefes vererek hissetmesini sağlamak ama dokunmadan diğer iç baldıra geçip öpmek. oradan yukarıya göbek deliği çevresine dil darbeleri yukarıya göğüslerin altına doğru emip bırakmak tatlı ve yavaşça, meme başı çevresinde dil ile yuvarlak daireler çizmek. meme uçlarına hızlı 10 dil darbesi sonra 5 yavaş dil darbesi sırayla. sonra yukarıya boynunu yavaşcana emmek arada boynun diğer tarafına geçerken çenenin uç sivri kısmını emmek ve diğer boynu emerken 1 elimle vajinaya dokunmadan baldır iç kısımlarını okşamak arada tatlı sıkıp bırakmalar yaparken gözlerinin içine bakıp bir anda bacaklarının arasında diz çökmek, ayaklarını boynuma dolamak, ellerimi kalçalarının altından sokup biraz yukarı kaldırmak arada kalçaları sıkmak, vajina çevresine öpücükler kondurmak, önce sol vajina dudağını hafif hafif emip bırakmak, sonra diğerine geçmek, inlemeler çoğaldıkça daha yavaş davranmak. vajina dudakları şişince dil ile arasına ama anüs deliği ile vajina arasında kalan ufak kısıma dil ile bastırarak yukarıya vajina dudaklarının arasından klitorisin oldugu bölme kadar yavaşcana yukarı sonra yine aynı yerden başlayıp yukarı çıkmak. sadece aşağıdan yukarı çıkmak. arada vajina dudakları emip bırakmak. ellerimle kalçalarını sıkmak. arada baldır içlerine öpücükler atmak. dilin yarısını yavaşçana içine sokup sokup çıkartmak. burada anlattığım teknik olarak.

3. işaret ve orta parmağımı ağzına götürüp emmesini sağlarım 15 saniye sonra parmaklar uçları yukarı bakacak şekilde 2. boğumuna kadar içine yavaş yavaş sokup vajinanın üst karın bölgesinin olduğu G noktasına yukarı ve aşağı yaparak çok yavaş sokup çıkarmak hareketlerini izleyerek içinde iken vajinanın üst duvarında daireler çizmek, ufak ufak vurup bırakmak. aynı anda klitorisin çevresinde dil darbeleri ile daireler çizmek ama yavaşcana 3 hareketten hangisinde belini kaldırıp vajinasını bana yakınlaştırıyorsa hareket ona uygundur. her kadında değişir. bu işleri 20dk boyunca tekrar ediyorsun ama aynı işlemi karışık yapmıyorsun aynı tempoyla. bundan sonrası istediği fantezide başlıyor. bu başlangıç

2
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• gezingen
    gezingen Takip Et
    Xper 6 Yaş: 43 , eic 96%
    +1 yıl

Mastürbasyonda kendinizle baş başasınız, bütün kontrol sizde, hiç bir endişeniz, sorununuz ve sizi sınırlandıracak bir durum yok.

Ancak işin işine bir eş girdiğinde durum farklı oluyor. Ve mastürbasyonda aldığınız keyfi bulamıyorsunuz.

Bunu araba süremeye benzetebilirsiniz. Trafiğe kapalı bir yolda tek başınıza araba sürdüğünüzde hiç bir kurala uymanıza gerek yok. Araba sürmek daha keyifli ve eğlencelidir. Ancak trafiğe çıktığınızda işler değişiyor. Başka araçlar, yayalar ve kurallar devreye giriyor. Araba kullanmak çileli hale gelebiliyor.

Bu durumda ne yapmak gerekiyor derseniz.

Öncelikle bu durumu eşinizle konuşup mastürbasyonu bırakmanız gerekiyor. Araba örneğinde devam edecek olursak trafiğe kapalı alanda araç sürmekten vaz geçip trafiğe çıkmanız gerekiyor. illa mastürbasyon yapacaksanız da eşinizden yardım alın. O size yardımcı olsun. Yavaş yavaş trafiğe girin.

Zaman içinde keyif alacaksınız.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Masturbasyona fazla alisan insanlarda bu durum daha sık görünüyor. Bir iki oyuncak alın. Mesela titreşimli penis halkasını şiddetle oneririm. Hem erkek daha gec bosaliyor. Hem penis daha sert kalıyor. Hemde her girdiginde kadının klitorisi titreşime maruz kalıyor.

3
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

12

Cevap

88

Cevap

• orcanius
    orcanius Takip Et
    Yoda Yaş: 103 , eic 83%
    +1 yıl

Merhaba;

En basit haliyle kendinizle baş başa kalabildiğiniz bir anda şunu yapın.
    Mastürbasyon yaptığınızda aldığınız zevki ve buna etken olan şeyleri bir kağıda içtenlikle, eksiksiz ve cesurca maddeler halinde yazın.

Ve partnerinizle yaşadığınız en iyi ilişkiyi göz önünde bulundurarak maddelerin kaçının uyumlu olduğunu, uyumlu olmayanların eksik yanlarını da yine içtenlikle eksiksiz ve cesurca yazın.

Sorununuza çözüm olabilmesi için uyumsuz eksik maddelerin içeriğini yapabiliyorsanız en doğru yol olan partnerinizle oturup konuşarak çözebileceğinizi düşünüyorum.

Lakin böyle bir şansınız yoksa, maalesef bir uzman desteği almak durumunda olduğunuzu belirtmeliyim.

Bol şans

2
    0 Yorumla
  • MiranaiNikki
    MiranaiNikki Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 314 cevap paylaştı.

Merhaba öncelikle kendinide ki problemi araştırman lazım psikojik mi yoksa başka nedenlerden dolayı mı ilişkiden zevk alamıyorsun. Bu konuda eşinle konuşman çok önemli eşine zevk alamadığını söylemen gerekiyor. Kendi vücudunda zevk aldığın noktaları eşinle paylaş, ön sevişmeyi uzun tutun ve göz teması kurun, eşin sana seni ne kadar arzuladığını hissettirsin, sende kafa olarak sadece o ana odaklan ve zevk almaya bak kendini o anın arzusu, ritmi, tutkusuna bıraktığın zaman zevk almaman imkansız olacaktır.

1
    0 Yorumla
  • KadinSevgilisı
    KadinSevgilisı Takip Et
    Xper 7 Yaş: 40 , eic 100%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.

Eşinle doğru durust penetrasyon dum duz surmuyor

Bir kadın orgazma yetişine penetrasyon dum duz olmalı ve ayni tempo (sokma-cikartma) bozulmasin ve sonuna kadar yetişsin dokunsun

1 ile 2 normal bir penetrasyon yani 1 nin sonuna kadar dokunali
    2 Ile geçemezsin çok dar dir
    Ve 3 ile 2 kompilesi penetrasyon yaparken 1 nin sonu dokunmali dokununca titreşim olmasini orgazma yetişirsin
    Bir penetrasyon yapipta stoplerse tekkar devam etse ayni tempo yoksa , orgazmini hayatta alamazsin

0
    0 Yorumla
  • SphenoidX
    SphenoidX Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 73%
    +1 yıl

Bunlat uzmanlık soruları bana sotarsan bir cinsel yaşam uzmanına falan sormalısın meselaaa Gökcen Erdoğan falan ama bana sorarsan ilişki sıradında yeterince yükselemiyor ya da kafanı kurcalayan şeyler oluyor olabilir kafanı boşaltığ daha çok o anı yalasan en gğzeli olur ya da hoşlandıpın hoşlanmafığın şeyleri eşine belirtmen gerekir bence ilgini çeken şeyler sende heyecan uyandıracak şeyleri eşinle paylaşıp ortak bir noktada buluşmalısınız bunları konuşmadan halledemezsin malesef ki bundan haberi olmalı ve beraber bir çözüm yolu aramalısınız umarım ki derdine deva bulursun ama ilk ve öncelikli önerim dediğim gibi bir uzmanla bu konuyu konuşman.

0
    0 Yorumla
  • H4ndsome
    H4ndsome Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 72%
    +1 yıl

Siz kadınları erkeklerin bosaltamaması sorun olmamalı, nedenine gelecek olursa ya sizin kafanız dolu konsantre olamıyorsunuz ya da sizden kaynaklı o mutlu sona gelemeyisiniz dusuncesindeyim, bunu yasayan cok kadın vardır net, en basiti kadın ustteyken orgazm olması gerekir.

0
    0 Yorumla
  • _кагizmа_ьоу_
    _кагizmа_ьоу_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 44 , eic 100%
    +1 yıl

Bir. kadinin. en. nuyuk. cinsel. sorunu doyuran bir erkekle beraber. olamamasidir.

Erkek yeri geldiğinde. hayvan gibi yapmalı yeri geldiğinde. bazi. asmaalarinda. romantizm. katmalidir.

Not: kiminle. beraber. oldumsa her birleşme üç kez garanti bosaltmişimdir altimdakini.

Nasipsizligin ben gibi birine denk gelememek

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Canım bende sürekli boşalamıyorum ama tadını çikarıyorum. Bazen böyle çişim geliyor gibi hissediyorum zevkten oluyormuş. Orgazm bence her şey değil. Kasılmalar bizde kısa süreli. Nefes alışını düzenle. Daha derin nefes alıp vermeyi dene. Bende ona yalvarıyorum bazen boşalmasım uzun sürsün diye orgazm olmak umrumda değil.

0
    0 Yorumla
  • Curiosus
    Curiosus Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı.

Mastürbasyonla zevk alıp eşinle almıyorsan sıkıntı bence sende değil eşinde. O kendi zevkini seninkinden öne koyuyor belli ki. Bu konuyu onunla açık açık konuşman daha doğru olur.

3
    0 Yorumla
  • mymymy85
    mymymy85 Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 96%
    +1 yıl

Ozür dilerim ama. hayat hikâyeni buraya taşımışsın. Resim senin ise eğer evlisin annesin bence bu tür soruları bu profille paylaşma. Esin gorse naparsin. hem. zor durumdasin okuduğum kadariyla hemde boyle olmaz... mutluluklar

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Bende öyleyim. Kadinlarin ilişki ile orgazm olması çok mu zor anlamıyorum.

9
    8 Yorumla
    • mymymy85
      mymymy85
      +1 yıl

Zamanla partnerler monoton takiliyor. eglenceye dönüştürün. Ne bilim bir kac gun uzaklaşin ozlem duyun birbirinize. çantada keklik gibi görmeyin birbirinizi. Sen ya da o heyecan duyacak seylere odaklanin. belki esinle degilde bazen kacamak yapiyor gibi hayel edin ikinizde. Biraz yaratici olun ya.
      Herseyi devletten beklemeyin.

Yorumla
    • Yeliz_97
      Yeliz_97
      +1 yıl

Hayır fazla zor birşey değil. Bir kere olduktan sonra gerisi çok güzel şekilde geliyor

Yorumla
    • mymymy85
      mymymy85
      +1 yıl

Bu bir nevi vücudu terbiye etmek ya da hazirlamak gibi sen yakalamışsın o düzeni herkesin durumu farkli. Birisi 10. dk uyarilir diğeri 1 saat zor. yeliz hnm

Yorumla
    • Yeliz_97
      Yeliz_97
      +1 yıl

Ben yorum yapan kadına yazdım. Sonuçta kadın olan biziz. Hiç uyarılmamis, orgazm olmamis olmak var bı de ara sıra da olsa olmak var.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Niye olamıyorum acaba:(

Yorumla
    • hakaneren34
      hakaneren34
      +1 yıl

bu sizin değil partnerinizin suçu.

Yorumla
    • benimyahu
      benimyahu
      +1 yıl

Öğrenmen gerekiyor. Bir de bu kadınların anlayacağı bir sorunmuş gibi yazmışsın. Oysa erkekler (hepsi değil) kadının vücudunu kadından daha iyi bilirler.

Yorumla
    • 06sevda
      06sevda
      +1 yıl

demekki genelinde oluyor

Yorumla
  • TemizMan
    TemizMan Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 94%
    +1 yıl

İllaki cinsel bir eğilimin vardır. Eşine o yönde video açmasını söyle. İlişki esnasında izleyin. Emin ol. Bulutlara çıkacaksın. Hem kendin hem eşin mutlu olucak

1
    0 Yorumla
  • huzunluyolcu
    huzunluyolcu Takip Et
    Xper 7 Yaş: 50 , eic 82%
    +1 yıl

merhebe cinsel ilişkiden daha fazla mastırbasyon yapıyorsanız buna ara vermeniz ve eşinizle değişik fantaziler kurnanız tekrar cinsellikte zevk almanıza yardımcı olacaktır mutluluklar dilerim

1
    0 Yorumla
  • Berkan26
    Berkan26 Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

Esinle uyum sorununuz var, esini karsina alip, bu durumu konustunmu, durumundan haberi var mı ? varsa sence esin yeterlimi, isteklerini karsilayabiliyormu?

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Kendi hödüklüğündendir. İnsan hayatından mutsuzsa %95 kendi suçudur. Kendi elinde olmasaydı zaten intahar seçeneği her zaman var. Eğer intahar etmiyosan bu senin suçundur %95. Mutsuzluğu sen kendin yaratıyorsundur.

1
    0 Yorumla
  • ÇaktırmaBenimsin2121
    ÇaktırmaBenimsin2121 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 57%
    +1 yıl

Klasık sevişme demek ya da hep alışık olduğun posizyonlardan dolayı bunalıyorsun ve seks sırasında bile sevilmek şstemiyorsun bazen...

1
    0 Yorumla
  • İsimsizDiyelim2
    İsimsizDiyelim2 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 96%
    +1 yıl

Zamanında çok mastürbasyon yapmaktan kaynaklı olduğun içim başkasından zevk almıyorsun cinsel sağlık uzmanına en kısa zamanda görün derim

1
    0 Yorumla
  • Oryamblack
    Oryamblack Takip Et
    Xper 7 Yaş: 45 , eic 100%
    +1 yıl

Eşinde bir problem var mi? Erken boşalma problemi olabilir veya esin sevişme esnasinda senin libidonu arttıracak noktalara temas etmiyor olabilir.

1
    0 Yorumla
  • asmira16
    asmira16 Takip Et
    Yoda Yaş: 43 , eic 80%
    +1 yıl

Sitede bu konuda uzman birçok arkadaşımız var...

Sana ve eşine seve seve yardımcı olacaklardır. Burası çok hayırsever bir sitedir

0
    0 Yorumla
  • cancandan72
    cancandan72 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 40 , eic 42%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 446 cevap paylaştı.

Sorun sende deyil dostum sorun seni orgazm edemeyende o kendini rahatlatiyor ve devam etmiyor uzun sureli dayansa sende olursun.

0
    0 Yorumla
  • benimyahu
    benimyahu Takip Et
    Guru Yaş: 44 , eic 34%
    +1 yıl

Eşin seni yeterince iyi hazırlamıyor. Sen de olaya kendini veremiyorsun. Bir de masturbasyon duyarlılığı azaltır. O yüzden bırakmalısın.

0
    0 Yorumla
  • ForeverHate
    ForeverHate Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 96%
    +1 yıl

Zevk aldığın sırada üstüne gidip öğrenebilirsin nelerden zevk aldığını. ya da üste çıkıp ayarlayabilirsin hızını ve sertliğini.

0
    0 Yorumla
  • MistırSe
    MistırSe Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 47%
    +1 yıl

asker biriyle evlen bence 😅 askerdeyim.. burda ayağını taşa çarpsan taş boşalıyor 🌝 sabun delen mi ararsın neler neler🔥

0
    0 Yorumla
  • denizseyyahı
    denizseyyahı Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 93%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.

Partnere ve karşılıklı anlaşmaya bağlı fiziksel birleşme bı yana ruhsal da olmalı hissetmeli hissettirmeli🙂🙂

0
    0 Yorumla
  • Rhaast
    Rhaast Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 47%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Aseksüel olabilirsin ya da eşinle ten uyumun yoktur

1
    0 Yorumla
  • hakaneren34
    hakaneren34 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 44
    +1 yıl

insanlar zevk almadığı şeyi yapmak istemez, zevk almıyorsan canının istememesi normal. peki eşin seni okşadığında veya eşin sana masturbasyon yaptığında zevk alabiliyormusun.

0
    0 Yorumla
  • La-vita-è-amore
    La-vita-è-amore Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 100%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı.

Uyumlu bir partneriniz yok.
    Başka bir partner ile deneyin. Sorun çözülebilir.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

partenerinle direk ilişkiye girmek yerine öncesinde garip fanteziler deneyebilirsin ama tabi partnerindende kaynaklanıyoor olabilir ama fantezi önemliii

0
    0 Yorumla
  • Ceval
    Ceval Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 97%
    +1 yıl

Cinsel terapiye gideceksin ya da üroloji ye gideceksin

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Severek mi evlendin bilemiyorum ama evliliğinde sorunlar varmış sanırım, güzel kızmışsın kendine yazık etmişsin. Umarım senin için her şey çok daha güzel olur.

0
    0 Yorumla
  • Getirbimutlulukkkkk
    Getirbimutlulukkkkk Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl

Fazla masturbasyon buna sebeb olabilir
    Hissizleşmiş olabilirsin
    Farklılıklar deneyin

0
    0 Yorumla
  • Gergous
    Gergous Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 73%
    +1 yıl

İyi bir doktora git bence sitedeki cevaplarla canını sıkma

0
    0 Yorumla
  • bilmütercim
    bilmütercim Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41 , eic 83%
    +1 yıl

Kesinlikle yüzde yüz garanti veririm ama buraya yazarak olmaz.

0
    1 Yorumla
    • bilmütercim
      bilmütercim
      +1 yıl

Partneriniz yeterince uyaramıyor sizi.

Yorumla
  • HAYATveİNSAN
    HAYATveİNSAN Takip Et
    Yoda Yaş: 43 , eic 91%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 767 cevap paylaştı.

Aldıran yoktur ondandır birazdan abazalar gelir zaten anlatır sana 😂😂

0
    1 Yorumla
    • HAYATveİNSAN
      HAYATveİNSAN
      +1 yıl

Şaka bir yana G noktanı öğren.. biliyorsanda G noktan küçükse zevk almak biraz uğraştırıcı olur.. Bunun için doktora gidebilirsin.. G noktasında büyütme yapıyorlar.. dokununca zaten zevk alırsın.. ilişkiyi sen dişin artık

Yorumla
  • B4şK3nTli06
    B4şK3nTli06 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 99%
    +1 yıl

O ilişkiniz de ki duruma bağlı ikiniz de doktora gidin sorununuzu aşın

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bende tam tersi oluyo mastürbasyonla boşalmıyorum ama cinsel ilişkide boşalıyorum

2
    2 Yorumla
    • 06sevda
      06sevda
      +1 yıl

herkeste farklı

Yorumla
    • Alone57
      Alone57
      +1 yıl

helede partnerin iyiyse ön sevişmeyi uzun tutuyorsa arzular şelale diyorsun

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Eski sevgilimde ayniydi ne dokturu kaldi ne piskatri en son tek erkek teklif ettim 7 8 kere orgazm olduğuna şahidim ikimizin arasında

0
    7 Yorumla
    • Manifalitikko
      Manifalitikko
      +1 yıl

Oha sende buna izin mi verdin? Sorun sende o zaman.

Yorumla
    • BalkanTürkü
      BalkanTürkü
      +1 yıl

Tek erkek teklif ettim derken nasıl yani?

Yorumla
    • Manifalitikko
      Manifalitikko
      +1 yıl

@BalkanTürkü başka bir erkekle birlikte olmasına razı olmuş ve onları izlemiş. Genişliğe bak a*.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

İzlemedim beraber yaptık sen genislik diyebilirsin benim icin fantazi

Yorumla
    • Manifalitikko
      Manifalitikko
      +1 yıl

Hııhı ok. Bunu kaldıramadığın iiçin eski sevgilin olmuş zaten😅

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hayır Şu an yurtdışında oldugu icin eski sevgilim oldu hic uzun sureli sevgilin ve cinsel hayatin olmamis

Yorumla
    • Manifalitikko
      Manifalitikko
      +1 yıl

Anlıyorum:D

Yorumla
  • tatlıbak
    tatlıbak Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

Türkiye'de seks olayı çok geride oyuzden ne erkekler nede kadınlar seks olayında ileri yüksek seviyelere ulaşamıyor

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

eşini seviyor musun buradan başlayalım. evliyim ve son zamanlar eşim de olmamaya başladı

0
    0 Yorumla
  • Sakallıbey
    Sakallıbey Takip Et
    Master Yaş: 30
    +1 yıl

Immmm muhtemelen alışman ve kendini bu işe odaklaman gerekiyor

0
    0 Yorumla
  • serdar_521983
    serdar_521983 Takip Et
    Yoda Yaş: 41
    +1 yıl

Sen kac yasinda evlendin kadin oldun seksten sogumussun

0
    0 Yorumla
  • itsmedeniz
    itsmedeniz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 33%
    +1 yıl

Odaklanamiyor olabilirsin

4
    0 Yorumla
  • Saturdayyy
    Saturdayyy Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24
    +1 yıl

partnerinden kaynaklı bir sıkıntıdır muhtemelen yoksa alırsın bence

0
    0 Yorumla
  • Mehmetberk19
    Mehmetberk19 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

Kocanda sorun var demek vajinana nasil davrancak bilmiyor

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Evliysen esin problemli o zaman bir kadını doyurmayan erkektir ben olsam kaçarsın yatakdan

0
    0 Yorumla
  • Coğrafya_Kaderdir
    Coğrafya_Kaderdir Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Doktora gittin mi hiç?

0
    2 Yorumla
    • Hhhh09
      Hhhh09
      +1 yıl

Hayır

Yorumla
    • Coğrafya_Kaderdir
      Coğrafya_Kaderdir
      +1 yıl

Bence git

Yorumla
  • Cennetbenim
    Cennetbenim Takip Et
    Yoda Yaş: 32
    +1 yıl

sen de 31e devam ozmn

2
    0 Yorumla
  • 06sevda
    06sevda Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 60%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı.

Sen kendini mastürbasyona alıştırmış olabilirsin

1
    0 Yorumla
  • Ankaravapuru
    Ankaravapuru Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 96%
    +1 yıl

Hayal ettiginle yasadigin ayni degildir

1
    0 Yorumla
  • varrohincco
    varrohincco Takip Et
    Guru Yaş: 87 , eic 98%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı.

bu nedir ya kaç yaşında evlenmiş millet 18 indemi

1
    0 Yorumla
  • TcDede
    TcDede Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl

mast alıştırmışsın kendini

1
    0 Yorumla
  • mehmetsercan
    mehmetsercan Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 30%
    +1 yıl

cogu kadının yasadıgı bu

0
    0 Yorumla
  • anatolian_Mongol
    anatolian_Mongol Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 98%
    +1 yıl

Farklı şeyler dene bacım

0
    0 Yorumla
  • Alone57
    Alone57 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 52 , eic 88%
    +1 yıl

gençsin eşinle farklı şeyler deneyin.

0
    0 Yorumla
  • akaya55
    akaya55 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 40%
    +1 yıl

Hormon ve kan testleri yaptır

0
    0 Yorumla
  • çapkınajan
    çapkınajan Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 94%
    +1 yıl

İstek ve arzun yokdur

0
    0 Yorumla
  • sessizsess
    sessizsess Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 33%
    +1 yıl

Vajinamus hastalığı mi var sende

0
    0 Yorumla
  • Senlikvar1
    Senlikvar1 Takip Et
    Bilge Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 350 cevap paylaştı.

Seni zevke getiremiyor o zman

0
    0 Yorumla
  • drhakannn
    drhakannn Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 85%
    +1 yıl

Sorun eşinde cinsel terapi gerekiyor Size

0
    0 Yorumla
  • Cekicicılgın06
    Cekicicılgın06 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 94%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.

Sana sormali canim nedenini

0
    0 Yorumla
  • amara21211
    amara21211 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 40%
    +1 yıl

seni tatmin etmiyor çünkü

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (40)
Devamını Gör(85)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Cinsel ilişkide zevk alamıyorum, neden böyleyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Cinsel ilişkide haz alamıyorum, neden? 45 cevap verildi
Cinsel ilişkide zevk alamıyorum, neden? 24 cevap verildi
Cinsel ilişkide zevk almıyorum, neden olabilir? 22 cevap verildi
Cinsel ilişkiden zevk alamıyorum, neden olabilir? 7 cevap verildi
Cinsel ilişkiden keyif almıyorum, bunun nedeni ne olabilir? 53 cevap verildi
Cinsel ilişkiden zevk almıyorum, neden? 45 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • EN COK KİMİ ÖZLÜYORSUNUZ?
  • Asla birlikte olamayacağın birine âşık olmak hakkında bir kitap yazsaydın, son cümlesi ne olurdu?
  • Evli ablamın evine gidince kendimi misafir gibi hissetmem normal mi?
  • İstese bir şans daha verir miydin?
  • Honda Civic Fc5 1.5 VTEC turbo nasıl sizce?
  • Eski sevgilinle arkadaş kalır mısın?
  • Tav olduğunuz durumlar var mi?
  • Seni kandırmak kolay mı?
  • Ağrı kesici kullanır mısın?
  • Yeşil renk hangi ten rengine daha çok yakışıyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨