Seks sırasında aynadaki ifadem yerine partnerimin ifadesine odaklanırım çünkü partnerimin duyguları ve tepkileri benim için daha önemlidir. Onun keyfi ve mutluluğu beni de etkiler. Bu yüzden partnerimin memnuniyetini görmek ve ona dokunmak önceliğim olur Tabii bu kişiden kişiye değişebilir ancak çoğu zaman karşıdaki insanın yüzündeki ifadeye dikkat etmek daha anlamlıdır.
O anda gözüm genelde onun yüzüne takılıro an ne hissettiğini görmek beni inanılmaz tahrik eder. Gözleri kısılmış, dudakları aralanmış, nefesi düzensiz bedenimin ona ne yaptığını izlemek beni iyice coşturur. Özellikle içime derinlemesine girerken yüzünü izlemek kontrolünü kaybettiği o anlarda ben de kendimi bırakırım. Ama bazen gözüm aynaya takılır vücudumun altına gelişini, göğüslerimin hareketini, boynumdaki kızarıklığı dudaklarımın ne kadar ıslandığını görünce kendi halimle bile tahrik olurum. O an kendimi daha arsız daha özgür hissederim. Aynada hem kendimi hem onu görmek beni iki kat daha ateşli hale getirir. Yani hangisi dersen onun ifadesi ruhumu yakıyor aynadaki halimse içimdeki kadını azdırıyor. İkisini birden gördüğüm anlarda ise kayboluyorum.
Tabi ki de partnerimin yani eşimin ifadesine odaklanırım. kendimi izlemeyi hiç sevmem. ama partnerimin o yüz şekli dudakları gözleri gülüşü benden aldığı mutluluğu görmek ve izlemek bana daha çok zevk verir tabi ki de.. zaten önemli olan da sevdiğim kadının gözlerinin içine bakmakk.
Bu nasıl soru la hiç yapmadım ne bileyim nddjfkfkkf
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
10 ay
Oo sert darbeyi yedikçe onun aldığı yyuz ifadelerini gordukce insan daha da kontrolden çıkıyor. ozellikle saçı toplayıp yüzü ortaya çıkınca. Aldığı zevki ve acıyı işlemek bana zevk veriyor.