Cinsel Yaşam Evliyim ben eşimden hiç zevk alamıyorum eşimden kaynaklı mı? (Sayfa 2) Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 323 Evliyim ben eşimden hiç zevk alamıyorum eşimden kaynaklı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 26 kişi beğendi
prozax32x Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% 10 ay aldatırsın yakında 0 16 Yorumla Soran 10 ay Senin için kötü Yorumla prozax32x 10 ay hadi lan ordan asıl sizin içiniz kötü türk kadınları olarak Yorumla Soran 10 ay Milleti kendinle karıştırma Yorumla prozax32x 10 ay kess Yorumla Soran 10 ay Sen kes profildeki hangisi sensin onuda çıkaramadımda neyse Yorumla prozax32x 10 ay babanım ben Yorumla Soran 10 ay Belli ahahahajxsld Yorumla prozax32x 10 ay insan babasını tanır Yorumla Soran 10 ay Profildeki hangisi sensin işte Yorumla prozax32x 10 ay baban olan benim üvey babacığın 😀 Yorumla Soran 10 ay Senden baba olunmaz merak etme Yorumla prozax32x 10 ay olur. çoğaltırım Yorumla prozax32x 10 ay ama çoğaltmaktan korkarım senden bi tanesi bile fazla Yorumla Soran 10 ay Hahaha sen bana kurban ol Yorumla prozax32x 10 ay sıcim senin ayran çanağına Yorumla Soran 10 ay Ahhahahajs Yorumla
1903lasttime1903 Takip Et Xper 7 Yaş: 109 10 ay kaç yıllık evlisin 0 9 Yorumla Soran 10 ay 3, yıl Yorumla 1903lasttime1903 10 ay yaş kaç ki Yorumla Soran 10 ay 21 yasm Yorumla 1903lasttime1903 10 ay öyleyse iş ciddi farklı alternatif lazım sana ;) Yorumla Soran 10 ay 🤔🤔🤔🤔 Yorumla 1903lasttime1903 10 ay kulağına bir şey diyecem öyleyse Yorumla Soran 10 ay ? Yorumla 1903lasttime1903 10 ay kulağına dedek ne demek Yorumla 1903lasttime1903 10 ay . Yorumla
Mehmetttt2bbb Takip Et Yoda Yaş: 30 10 ay Evet eşinden kaynakli 0 3 Yorumla Soran 10 ay Peki Yorumla Soran 10 ay Yok teşekkür ederim Yorumla Mehmetttt2bbb 10 ay Peki nasıl istersen Yorumla
denizseyyahı Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Hep oluyor genelde 0 0 Yorumla
Güntan_Göktan Takip Et Yoda Yaş: 31 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı. Hiç başkasıyla denedin mi? 0 0 Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Evet ondan kaynaklı 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Minik mi? 0 0 Yorumla
Dominant1adam Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Boşalmıyor musun 0 0 Yorumla
Sağlıkcı023 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. olabilir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 10 ay Ben de aynıyım ya off 1 49 Yorumla harbierk3k 10 ay Seninki de mi yeterli değil Yorumla Cevap sahibi 10 ay @harbierk3k kendine yetiyor iste Yorumla harbierk3k 10 ay Yaşlar kaç ki Yorumla harbierk3k 10 ay 40 yaşında mısınız Yorumla Soran 10 ay Napcaz😁 Yorumla harbierk3k 10 ay Merak ettim😄 Yorumla Soran 10 ay Kime diyorsun Yorumla Cevap sahibi 10 ay Ben de bilmiyorum canım ya Yorumla Soran 10 ay Yaş kaç seninn Yorumla harbierk3k 10 ay Yorumu yazana sormuştum ama soru sahibi de söyleyebilir Yorumla harbierk3k 10 ay 22 yim ben, siz? Yorumla harbierk3k 10 ay İkinize de sordum😅 Yorumla harbierk3k 10 ay Bak bu sefer de ikisi de gitti😂 Yorumla Soran 10 ay Reis bi taşla iki kuş vurmaya çalışıyorsunda olmuyor:) Yorumla harbierk3k 10 ay Yok be meraken soruyorum😅 Yorumla Soran 10 ay Çok fazla merak iyi değil Yorumla harbierk3k 10 ay Ahahah doğru. Kaçamak yaptın mı hiç Yorumla Cevap sahibi 10 ay Hangisi oltaya gelirse diyor , klasik erkek 😂😂 Yorumla harbierk3k 10 ay Hayır asıl amacım yanıt sahibiydi ama soruyu soran da kaynadı araya😂 Yorumla Soran 10 ay 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Yorumla Soran 10 ay Haha tamam tamam ben kaçtım 🤣 Yorumla harbierk3k 10 ay Ben yanıt sahibiyle konuşucam arkadaş!! 😂 Yorumla harbierk3k 10 ay Evet şimdi konuşabiliriz😅 Yorumla Soran 10 ay Öyle bi konusuyor ki sanki ben engel oluyorum🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi 10 ay @harbierk3k bende soru sahibiyle konuşmak istiyorum seni napim sap Yorumla Soran 10 ay Hahahahah🤣🤣 Yorumla harbierk3k 10 ay Ben yardıma ihtiyacı olanların yanındayım😅 Yorumla Soran 10 ay Sen küçüksün ama Yorumla harbierk3k 10 ay Şimdi benim küçük olmam için senin yaşını bilmem lazım😅 Yorumla Soran 10 ay Ben senden küçüğüm ama bize göre küçüksün 🤣 Yorumla harbierk3k 10 ay Kaçamak yaptın mı ki hiç😅 Yorumla Cevap sahibi 10 ay Yardim lazim olsa sana mi kaldık erkek dolu Yorumla harbierk3k 10 ay Öyle deme belki en yakın olan benim😄 Yorumla Soran 10 ay Hahaha hiç güleceğim yoktu 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Yorumla harbierk3k 10 ay Soru soran küçükmüş yanıt sahibi sen kaç yaşındasın😅 Yorumla Cevap sahibi 10 ay @harbierk3k 😂😂😂 canim iki dişi tarafından da reddedildin Yorumla harbierk3k 10 ay Şans her zaman vardır😅 sen kaç yaşındasın söyle gidicemm Yorumla Cevap sahibi 10 ay @harbierk3k sana kaç lazim Yorumla harbierk3k 10 ay 30 35 Yorumla Cevap sahibi 10 ay @harbierk3k bingo Yorumla harbierk3k 10 ay Hangisi ama😅 Yorumla Cevap sahibi 10 ay @harbierk3k alt baz Yorumla harbierk3k 10 ay Hımm anladım Yorumla harbierk3k 10 ay Nerde yaşıyosun Yorumla Cevap sahibi 10 ay @harbierk3k 😂😂😂😂 tam sapsin Yorumla harbierk3k 10 ay İyi sallla o zaman😂 Yorumla Serkan3207 10 ay Yaşlar kac Yorumla Soran 10 ay Sana kaç lazım Yorumla Serkan3207 10 ay Farketmez Yorumla
Gizli Üye (30-35) 10 ay Oral ön sevilme elleşme filan yok mu 0 6 Yorumla Soran 10 ay Nadir Yorumla Cevap sahibi 10 ay Oral olmadan seks olmaz ki Yorumla Cevap sahibi 10 ay Güzelce oral yapıcaksın yalıcaksın emiceksin ıslanacaksın Yorumla Soran 10 ay Onu ona de ahaha Yorumla Cevap sahibi 10 ay Alırdın Yorumla Cevap sahibi 10 ay Nasıl Yorumla
Gizli Üye (25-29) 10 ay neden acaba 0 1 Yorumla Aslanboğ 10 ay Acaba bunu uxunca fegerlendirsrk Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Değiştirip denesen 0 0 Yorumla
neyazacambulamadım Takip Et Xper 7 Yaş: 25 10 ay Aldat o zaman 0 5 Yorumla Soran 10 ay Mantıklı Yorumla neyazacambulamadım 10 ay Genç biri bul ama kocan gibi gart bulma Yorumla Soran 10 ay Tamam gart bulmam🤣 Yorumla neyazacambulamadım 10 ay Aynen bulma genç olsun yorulmaz istersen beni de bulabilirsin 😂😂 Yorumla neyazacambulamadım 10 ay Var Yorumla
sensizolmazz16 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 10 ay Yenimi evlendiniz 0 19 Yorumla Soran 10 ay Yok hayır Yorumla sensizolmazz16 10 ay Ne zamandır evlisiniz ve yaşlar kaç Yorumla Soran 10 ay Ben 21 o 27 3 yıl olcak Yorumla sensizolmazz16 10 ay Peki senimi beğenmiyor acaba Yorumla sensizolmazz16 10 ay Boyun kilon kaç Yorumla Soran 10 ay Hayır o çok istiyor bıraksam her gün ben zevk alamadığım için ayda 3 4 kez falan oda 15 20 dk en fazla Yorumla Soran 10 ay 160 73 Yorumla sensizolmazz16 10 ay Biraz balık etlisin yani Yorumla sensizolmazz16 10 ay Ozaman sorun sende sen zevk almiyorsan adamın suçu yok bence Yorumla Soran 10 ay 20 dk da insan ne ara zevk alsın Yorumla sensizolmazz16 10 ay Daha önce hiç biriyle birlikte oldunmu peki Yorumla Soran 10 ay Hayır tabiki Yorumla Soran 10 ay Evet Yorumla Soran 10 ay Hayır tabi Yorumla sensizolmazz16 10 ay Niye Yorumla Soran 10 ay Günah haram sevmem Yorumla sensizolmazz16 10 ay Günah olmasaydı ne yapardın Yorumla Soran 10 ay Ne bu soru Yorumla sensizolmazz16 10 ay Merak ettim Yorumla
Blackg903 Takip Et Yoda Yaş: 30 10 ay Nasıl yani 0 2 Yorumla Soran 10 ay Ne nasıl Yorumla Blackg903 10 ay Detay dedim ama yazma silerler Yorumla
Gizli Üye (18-24) 10 ay Onu kıskandır 3 3 Yorumla Soran 10 ay Nasıll Yorumla Cevap sahibi 10 ay Ysnında ünlü erkeklerden bahset Yorumla Aslanboğ 10 ay Herkes yemez onu eşin agresifse kavga cikar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
86Cevap
aldatırsın yakında
Senin için kötü
hadi lan ordan asıl sizin içiniz kötü türk kadınları olarak
Milleti kendinle karıştırma
kess
Sen kes profildeki hangisi sensin onuda çıkaramadımda neyse
babanım ben
Belli ahahahajxsld
insan babasını tanır
Profildeki hangisi sensin işte
baban olan benim üvey babacığın 😀
Senden baba olunmaz merak etme
olur. çoğaltırım
ama çoğaltmaktan korkarım senden bi tanesi bile fazla
Hahaha sen bana kurban ol
sıcim senin ayran çanağına
Ahhahahajs
kaç yıllık evlisin
3, yıl
yaş kaç ki
21 yasm
öyleyse iş ciddi farklı alternatif lazım sana ;)
🤔🤔🤔🤔
kulağına bir şey diyecem öyleyse
?
kulağına dedek ne demek
.
Evet eşinden kaynakli
Peki
Yok teşekkür ederim
Peki nasıl istersen
evet eşinden kaynaklı seni haza getirmeli
Evet ben vurum mu seni
Hep oluyor genelde
Hiç başkasıyla denedin mi?
Evet ondan kaynaklı
Yeni partner edin
Eşinden zevk almak için sen neler yapıyorsun
Neden almıyon peki hangi nedenler.
Minik mi?
Boşalmıyor musun
Ne zamanda beri evlisin
sevişme felan oluyor mu
olabilir
Bunu onunla konuş
Ben de aynıyım ya off
Seninki de mi yeterli değil
@harbierk3k kendine yetiyor iste
Yaşlar kaç ki
40 yaşında mısınız
Napcaz😁
Merak ettim😄
Kime diyorsun
Ben de bilmiyorum canım ya
Yaş kaç seninn
Yorumu yazana sormuştum ama soru sahibi de söyleyebilir
22 yim ben, siz?
İkinize de sordum😅
Bak bu sefer de ikisi de gitti😂
Reis bi taşla iki kuş vurmaya çalışıyorsunda olmuyor:)
Yok be meraken soruyorum😅
Çok fazla merak iyi değil
Ahahah doğru. Kaçamak yaptın mı hiç
Hangisi oltaya gelirse diyor , klasik erkek 😂😂
Hayır asıl amacım yanıt sahibiydi ama soruyu soran da kaynadı araya😂
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Haha tamam tamam ben kaçtım 🤣
Ben yanıt sahibiyle konuşucam arkadaş!! 😂
Evet şimdi konuşabiliriz😅
Öyle bi konusuyor ki sanki ben engel oluyorum🤣🤣
@harbierk3k bende soru sahibiyle konuşmak istiyorum seni napim sap
Hahahahah🤣🤣
Ben yardıma ihtiyacı olanların yanındayım😅
Sen küçüksün ama
Şimdi benim küçük olmam için senin yaşını bilmem lazım😅
Ben senden küçüğüm ama bize göre küçüksün 🤣
Kaçamak yaptın mı ki hiç😅
Yardim lazim olsa sana mi kaldık erkek dolu
Öyle deme belki en yakın olan benim😄
Hahaha hiç güleceğim yoktu 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Soru soran küçükmüş yanıt sahibi sen kaç yaşındasın😅
@harbierk3k 😂😂😂 canim iki dişi tarafından da reddedildin
Şans her zaman vardır😅 sen kaç yaşındasın söyle gidicemm
@harbierk3k sana kaç lazim
30 35
@harbierk3k bingo
Hangisi ama😅
@harbierk3k alt baz
Hımm anladım
Nerde yaşıyosun
@harbierk3k 😂😂😂😂 tam sapsin
İyi sallla o zaman😂
Yaşlar kac
Sana kaç lazım
Farketmez
Oral ön sevilme elleşme filan yok mu
Nadir
Oral olmadan seks olmaz ki
Güzelce oral yapıcaksın yalıcaksın emiceksin ıslanacaksın
Onu ona de ahaha
Alırdın
Nasıl
neden acaba
Acaba bunu uxunca fegerlendirsrk
Sevisme olmuyor mu
Aldat
Neden
Psikolojik destek almak ister misin
Değiştirip denesen
Aldat o zaman
Mantıklı
Genç biri bul ama kocan gibi gart bulma
Tamam gart bulmam🤣
Aynen bulma genç olsun yorulmaz istersen beni de bulabilirsin 😂😂
Var
Yenimi evlendiniz
Yok hayır
Ne zamandır evlisiniz ve yaşlar kaç
Ben 21 o 27 3 yıl olcak
Peki senimi beğenmiyor acaba
Boyun kilon kaç
Hayır o çok istiyor bıraksam her gün ben zevk alamadığım için ayda 3 4 kez falan oda 15 20 dk en fazla
160 73
Biraz balık etlisin yani
Ozaman sorun sende sen zevk almiyorsan adamın suçu yok bence
20 dk da insan ne ara zevk alsın
Daha önce hiç biriyle birlikte oldunmu peki
Hayır tabiki
Evet
Hayır tabi
Niye
Günah haram sevmem
Günah olmasaydı ne yapardın
Ne bu soru