5 posta attım, 1 saat seks yaptım gibi sayılar ve sürelerden bahsediyorum. Seksin kalitesi bunlara mı bağlıdır, tutku ve şehvete mi?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
5 posta attım, 1 saat seks yaptım gibi sayılar ve sürelerden bahsediyorum. Seksin kalitesi bunlara mı bağlıdır, tutku ve şehvete mi?
Değildir , önemli olan neyi ne kadar yaptığın değil nasıl yaptığın ve ne hissettirdigindir , iki kere yaparsın örneğin ama içeriği dolu dolu olur ve bu seni tatmin eder , kısaca süre değil içerik önemlidir bir seferde doyuma ulaşmak ta var on kere yapıp hazzı yasayamamakta ... söyleyeceklerim bu kadardı teşekkürler 🙋
hayır bir cinselliğin kalitesini bunlarla ölçemezsin istersen 10 posta at ama karşındaki partilerin sana tutkuyla davranmıyorsa şehvetle davranmıyorsa o cinsellikten zevk alamazsın o cinsellik sana zehir olur mesela ben hiç cinsellik yaşamadım ama tutkulu bir partner isterdim özellikle ön sevişmede tecrübeli beni boşaltabilecek tecrübede olsun isterdim tamam ön sevişmeden romantik olacak ama cinsel birleşmede içindeki hayvanı bana göstersin tutkulu olsun isterdim öyle her şeyi sırf doyumsuzum diye oldu bittiye getirmek olmaz.
Sekste sayılar ve süreler genellikle önemli değildir çünkü cinsellikte kalite ve karşılıklı tatmin süre ya da sayılardan daha ön plandadır önemli olan partnerlerin birbirini anlaması iletişim kurması ve ihtiyaçlara odaklanmasıdır herkesin beklentisi ve temposu farklıdır bu yüzden sayı veya süreye takılmak yerine anın keyfini çıkarmak daha değerlidir.
Önemli değil diyemeyiz ama 10 dk süren bir ön sevişme ile 30 dk süren bir tutulmaz, 1 kez ile 3 kez birliktelikte yaşanan doyum da aynı şekilde. Ama uzun sürmesi de demek değildir ki kesin mükemmeldir. Mühim olan temastır, hissiyattır, heyecandır..
Ben de aynen senin gibi düşünüyorum. Bazen 5-6 dakikalık ayaküstü kaçamağın verdiği zevki bir saatlik seksten alamaz insan. Bu tamamen hissiyata bağlıdır. Dolayısoyla seksi sayı ve süre odaklı değil zevk odaklı yaşamak gerekir
Evet hemfikiriz ☺️
Daha gelmeni beklediğim çok soru var
Tabi efenim tabi
Cevap
6Cevap
İkisine de bağlıdır ve sayılar ve süreler önemlidir evet
Önemli değil bnce yaşanan zevk daha önemli
Bence karşı tarafa verdiğin zevk önemli
beyni küçükler için önemli olan şeyler
Sayılar verimi düşürür
Tutku ve şahvete bakar hocam
Bence alakalası yok ama kısa da sürmesin yani