Seksin günde iki, haftada üç, ayda 4 gibi sayılara bağlanması doğru mudur?

Seksin günde iki, haftada üç, ayda 4 gibi sayılara bağlanması doğru mudur?

Sekste ideal sayı diye bi şey olmamalı, bu bi görev değil sonuçta, bi iş değil. Her ilişkinin dinamiği farklı, her insanın yapısı farklı kimine haftada 3-4 normalken kimine haftada 1 yeterli gelebilir.
Yok 1 olur 1 saat 2 olur 3 olur araliklar uzunca iki tarafta tatmin olmali seks de bi sanattir sanati icra edemessen olur mu olmaz...
Peşinen eig
Tesekkur ederim
Haftada, 3,5,7,10 olabilir 😀😂
Arabada 5 evde 15 olabilir
Vücudun bir ihtiyacıdır bu. Sayılarla az ya da çok diye sınırlandırma içine almak olmaz. Birisi yemeği 5 lokmada tamamlar, başkası 10 lokmada.. Doyum ile alakalıdır..
Cevap
11Cevap
Sekste sayı olmaz
Yaş dakika vs
Hayır yok bence
Hayır belki vücut belli günler aralığında alışır fakat ne zaman istek gelirse o zaman yapılır çiftlere de bu öneriliyor zaten
Canın isteyince yaparsın. Acıkınca yemek gibi. Düşünmemek en güzelidir. Ben en maksimum keyfi iki hafta da bir deneyimledim. Ne kadar az o kadar canlı :D
Hayır sayılara hapsolmamali bazen bir birliktelik oluyor 10 sıradan dede bedel olabiliyor bence sayı değil tutku ve kalite onemli
Hayır seks gta oynamak gibidir Real de yapamadığım şeyleri soylemedigim şeyleri soylemekti4
Seks kime ne kadar yetiyorsa odur ideal olan
Fotoğraf libidoumu. sabah sabah yükseltti 🙈
Sayı yok kaç taneyle doyuyosan işte 😂
Ben ne sayarım, ne doyarım.
Gerçek olan şey
Tutkunun devamı sağlanıyor mu
Seksi sayılara hapsetmek olmaz ne kadar ve ne zaman istiyorsan yaparsın ama partnerde çok önemli
Hayır çok saçma kim uydurduysa
Her gün olmalı sabah akşam olarak
Hesap kitap tutmam saatlerce bam bam 😊
En az 3 posta yiyemeyen bacımdır.
3 günde bir 2-3 defa olmalı diyorum
Sayılar gereksiz
saçma bence
Kalite önemli kalite