Bir insan sizin için cinsellikten ibaret midir. Çok iyi biri olsa ama cinselliğe karışmış biri olsa onun iyi biri size değer veriyor olması gerçekten seviyor olmasının hiç mi bir önemi kalmaz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. İlişkilerde cinselliğe takılmak, yani cinsel uyum ve tatmin konusunda fazla odaklanmak, bazen ilişkinin diğer önemli yönlerini gölgede bırakabilir. Ancak cinsellik, sağlıklı ve mutlu bir ilişkinin önemli parçalarından biridir çünkü fiziksel yakınlık duygusal bağları güçlendirir ve partnerler arasında güven yaratır. Bazı insanlar için cinsellik öncelikli ve belirleyici olabilirken, bazıları için ise sevgi, saygı, iletişim ve ortak değerler daha ön plandadır. Önemli olan, çiftlerin birbirinin beklentilerini anlaması ve bu konuda açık iletişim kurmasıdır. Cinselliğe takılmak yerine, uyumu ve memnuniyeti artıracak şekilde dengeli yaklaşmak, ilişkide daha sağlıklı ve tatmin edici sonuçlar doğurur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,4b cevap paylaştı.
10 ayİyi bir insan olması, sevmeyi ve değer vermeyi bilmesi, cinsel ilişki geçmişini önemsiz kılar. İsterse geçmişte eskortluk yapmış olsun, sevmişsem bağrıma basarım.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
18Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
10 ayNeden aşk ve cinselliği zıt kutuplarmış gibi gösteriyorsunuz? Cinsellik aşkın içinde ve doğasında var zaten.
06 Yorumla
Soran10 ayTürk toplumu..
- 10 ay
Sen de haklısın. Erkeğe hak görülen kadına tabu oluyor. Misal bir kadın cinsellik yaşayınca kirlenmiş oluyor. Ama erkek yaşayınca şanı yürüyor
Soran10 ayO kadar fazlalar ki. İnsan iyi olmanın yetmediğini düşünmeye başlayıp umudu kesiyor insanlıktan. Benim fikrim hayatıma aldığım insanın cinsellik hayatı değil, geçmişte aldığı kişilere olan tavrıdır. Tabiki her önüne gelenle cinselliğe giren biri doğru gelmez. Bu o kişinin ciddiyetsiz oldupunu gösterir bana göre. Hayatımıza aldığımız insanlar yaşlandığında o kişilerde cinsellik değil iyi bir iletişim arıyor olucaz. Maalesef türk toplumu bir bedeni bir ruhu sevmekten üstün görüyor.
- 10 ay
Noktasından virgülüne katılıyorum. Ondan sonra da bekaret aradıkları aşk hayatlarında iletişimin bekaretten daha önemli olduğunu ve sırf bu yüzden çoğu aşkların son bulduğunun farkına varacaklar. Ama iş işten geçmiş oluyor
Soran10 ayDilerim ki herkes kendi gibi birini bulur.
- 10 ay
Bu, yapılabilecek en doğru temenni. Herkes için
10 ayGecmisinde yaşadıklarını bir nebze göz ardı ederim. Asıl olay ben hayatindayken nasıl bir tutum sergilediği.
10 Yorumla
10 ayNasıl olduğuna bağlı bunu. yasan kızlar gruplara partilere sayısız erkekle oluyor genelde
05 Yorumla
Soran10 ayKişiliğine mi bakarsınız yani
- 10 ay
Hayır geçmişine bakarım
- 10 ay
Önüne gelenle yatmış kızla hayat kurulmaz
Soran10 ayUzun ilişkis olmuş ve sadece bir kişiyle yapmış bir olsa. Dediğiniz üzere hiç gece hayatı olmayan hatta bir kere bile bar vb. Yerlere gitmemiş biri olsa?
- 10 ay
Bir kez mi yapmış
- Cinsel Yaşam konusunda 392 cevap paylaştı.
10 ayCinsellik yaşayan normal yaşamıyorki arkadaş tek gecelik ilişkiler gruplar vs havada uçuyor
01 Yorumla
Soran10 ayNormal yaşamış olsa. Uzun bir ilişkisi olmuş ve yaşamış bir kişiyle. Düşüncen ne olurdu
Her şey cinsellik değil millet bundan dolayı gezmeyi unuttu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 356 cevap paylaştı. Kalmaz ilerde cocuklarimin annesi olcak kisi 2 dk zevk icin birinin altina yatamaz. Temiz kalmali
13 Yorumla
Soran10 aySen öyle misin?
Soran10 aySMSMSKMSLSMSLDMDLDMXLSMDLSKS tamam
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Türk kadınları bizim için cinsel objedir vur geç bas tekmeyi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 aybence sorun olmaz seveni bulmak zaten zor ben takılmam not ben bakirim sen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayEvlilik düşünmem cinsellik yaşamışsa. Takılırım sadece
00 Yorumla
10 ayGeçmişi önemli tabiki bakire olmayan var bakire olmayan var şimdi biri sevdigiyle geçmişte yaşamış biri önüne gelenle yatmış ornek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayBirine ait olmak varken neden zinaya bulaşır insan böyle birini sadece kendisi gibi ilişki yaşamış biri kabul eder
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
10 aycinsellik yaşaması önemli değil benim için
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Nasıl olduğuna takılırım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
10 ayHayirhshhs
02 Yorumla
Soran10 ayHiç mi takılmazsın cinselliğe?
- 10 ay
Hayir
10 ayTakılırım patlak kızmistemem
10 Yorumla
10 ayPatlak kız istemem
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı.
10 ayTakılmam
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayHerşeyi doğrulukla anlatmalı inanmalıyım
04 Yorumla
Soran10 ayFazlasıyla dürüst olduğunu düşün. Her konuda. Ama çıkıp önceki ilişkimde cinselliğe girdim diyor. Ne yapardın?
Cevap sahibi10 ayBen sormadan kendi mi söylüyor bunu?
Soran10 aySen sorduğunda söylüyor
Cevap sahibi10 ayKendi söylemeli ben sorunca köşeye sıkışınca olmaz
10 ayOlmazsa olmuyor
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem