Aklıma tek gelen bu istediği anda istediği önüne geliyor hem bir anne şefkati hemde erkekliğini hissedebilmesi günümüz kızları erkekleri prenses yaptı güçlü kadın olacağım derken aha eseriniz le övünün 😄
Cinsellik konusunda tamam okey demesi iyi değil gencin ama şunu demek istiyorum bi erkek kıza yaranmak için onun istediği olmaya çalışıyor yıllardır erkek şöyle olmalı erkek şuna karışmamalı yok erkek bunu yapmamalı ve erkeklerde yaranma çabası ile bu hale düştü e şimdi kolay yoldan dediğim gibi erkekliklerini hissedebildikleri bir ilişkiye düşüyorlar
Ne demek iyi degil. Ben hayat anlaminda demiyorum. Cinsellik açısından soruyorum. Tek gecelik herşeye okey diyen bir genc kız mı daha cekici yoksa milfin mi demesi
Her ikisininde demesi iyi değil normalde tabi keyif yönüyle genç daha iyi ama iş oraya gidene kadar genç olanın beklentilerini karşılamak o düzeye getirmek milfinkinden çok daha zor
Az önce bir yerde daha demiştim. Bir erkek için milf hem zordur hem de tecrübe şey ya başlı başına çekici gelir işte. Bir defa da olsa denemek ister. Benim için de öyle ya ister istemez bir çekiciliği var diyorum 😅. Kim istemez ki
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
10 ay
Milf yaşça büyük kadın demek değil çocuk doğurmuş ve 35 yaş üstü olan kadın demek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Erkeğin aradığı şey cinsellik ve o kadınlarda bununla erkekleri kandırıyor yaşıtı birisi ile olsa bunu alamayacak boşuna zaman kaybı daha kolay yol
Evet doğru.
Aklıma tek gelen bu istediği anda istediği önüne geliyor hem bir anne şefkati hemde erkekliğini hissedebilmesi günümüz kızları erkekleri prenses yaptı güçlü kadın olacağım derken aha eseriniz le övünün 😄
Ne yani genc bi kızın mı herseye okey demesi daha iyi yoksa milfin mi
Cinsellik konusunda tamam okey demesi iyi değil gencin ama şunu demek istiyorum bi erkek kıza yaranmak için onun istediği olmaya çalışıyor yıllardır erkek şöyle olmalı erkek şuna karışmamalı yok erkek bunu yapmamalı ve erkeklerde yaranma çabası ile bu hale düştü e şimdi kolay yoldan dediğim gibi erkekliklerini hissedebildikleri bir ilişkiye düşüyorlar
www.instagram.com/.../?igsh=MTYzZzJycjg4M3NsZQ==
Bak mesela şu reelsi izle şimdi şöyle bir durumda bunu mu seçersin yoksa kendinden büyük böyle derdinin olmadığı bir kadınımı
Ne demek iyi degil. Ben hayat anlaminda demiyorum. Cinsellik açısından soruyorum. Tek gecelik herşeye okey diyen bir genc kız mı daha cekici yoksa milfin mi demesi
Her ikisininde demesi iyi değil normalde tabi keyif yönüyle genç daha iyi ama iş oraya gidene kadar genç olanın beklentilerini karşılamak o düzeye getirmek milfinkinden çok daha zor
Çok güzel manzaraya giden iki yol var birisi 100 km birisi 10 km ama biraz yolu kötü 100 km gitmeye uğraşırmısın buda öyle bişey
Tecrübeli insan daha farklı şeyler yaşatabiliyor, o da farklı bi tecrübe onlara göre herkes kendinden küçük sevmiyor 😂
Iyide 45 50 yasindaki kadinin bel fıtıgı olma ihtimali cok yuksek
Tansiyonda ayni sekilde olabilir.. Ne kadar farkli pozisyon deneyebilirsinki
Az önce bir yerde daha demiştim. Bir erkek için milf hem zordur hem de tecrübe şey ya başlı başına çekici gelir işte. Bir defa da olsa denemek ister. Benim için de öyle ya ister istemez bir çekiciliği var diyorum 😅. Kim istemez ki
Milf yaşça büyük kadın demek değil çocuk doğurmuş ve 35 yaş üstü olan kadın demek
Olgun kadınlar mükemmel zatenn sen kaç yaşındasın
Yani tamam iste genc olanlar degil. Bazi bilmeyenler icin dedim. Birde cocuksuz olanla da ayni sekilde istemiyorlarmi illa cocukmu olucak
Evet anne olmalı
Garipmis. Neden peki
Milfin tanımı o
Sen milf misin
Milf yaşca büyük kadın demek değil mk, yaşca olgun çocuklu kadınlara milf denir, ne cahilsiniz ya
Milf başka mature başka. Yaşı büyük kadına mature denir. Milf çocuğu olan kadını tarif ederr
Bence sadece fantezi evlenip karıları yapmak istemezler
Sadece işi bilen kadın sevgisi olduğunu düşünmüyorum, psikolojik bir altyapısı var bence.
Annelerinden yeterince sevgi görmemişler
Beni sünnet eden milf bir ablaydı
Banane
Olmam kötü mü
Bilmem
Zevk meselesi
Sünnetsiz erkek ile sevgili olur musun
Kendimden büyük bir kadınla asla birlikte olmam.
p*rno yuzundrn
toplumsal kavram sorunları
milf yaşça büyük kadın demek değil senin dediğin mature
tecrube iyidir :D
zengin oluyorlar onun için
Buna cevap bulursan banada yazsana yaaa
Tecrube sahibi olmasi anlaminda sanirim
Cinsel deneyimin cazibesi
Olgun tecrübeli sınırsız oldukları için
Daha kolay ve garanti
ben 17 yaşındayken 33 yaşnd akomşumla yattım
Daha tecrübeli oluyorlar
internetteki filmler
Hastalık olabilir
Dolgun, olgun kadınsı doyurucuuu
Onun tadı hiç biseyde yok 🙂
Memelerden olabilir 😃
Daha sarkık?
Daha büyük.
Alakası yok. O eskide kaldı. 10 sene sonra artık annelerimizin memeleri orta ve kucuk olucak. Zaman degisti.
Aslında büyüklükten kastım etrafındaki dairenin büyük olması.
O genetikle alakalı birsey. Genclerde genis olan cok gordum
Bence yani bilmiyorum görmediğim için
Çünkü dava ağırbaşlı ve ne dediğini bilen
Olvunlaşamamış
Olgun ve dolgun
Tecrübeli oluyor mazli olmuyorlar
Toy daha iyi degil mi
Çok nazli oluyor onu yapmam bunu yapmam olgun da böyle şeyler olmuyor rahat yapıyorum
Cunku baska turlu gidersin ve bulamaz. Ama daha genc biri sen kabul etmezsen keyfin bilir baska bin tane buluyor
Gençlerde var sinirsiz olacak ben öyle seviyorum onu yapmam demeyecek
daha cekiciler
Cok guzel cunku
Beni sünnet eden milf kadındı o yüzden
Bende de varr çok hemde
Sen kaç yaşındasın