iğrenc birsey bence ayrıca ergen yastaki eski sevgilimin fantezisinin böyle olduğunu öğrendim anne babası da ayrı annesiyle falan yasıyor ne bileyim çok garip ve iğrenc
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 559 cevap paylaştı.
+1 yılErgen yaşta böyle şeylere heves ediyorsa artık onda büyük bir hastalık haline gelir.
Lakin yaşını almış yetişkinler için bu cevabı size verebilmem mümkün değil... Aslında o konunun göğüs ya da ne bileyim işte tenle vücutla bir ilgisi yok açıklaması ortam içinde zor değil anlaşılmayacak sebepler doğurabileceğinden dolayı mümkün değil diyorum.20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
8Cevap
Bence bu ruhsal hastalıktır. Dişinin çıtırı tazesi varken buruşuk kırışmışını tercih etmek akıl tutulmasıdır.
31 Yorumla
Soran+1 yıliste adam gibi adam
+1 yıliğrenç falan değil bakımlı ve güzel biriyse neden sevilmesin.
25 Yorumla
Soran+1 yılsarkık meme iğrenc hahahha
- +1 yıl
hepsi eninde sonunda sarkıyor sorun yok
Soran+1 yılDostum bi ara dik gögüs avuclamani öneririm :)) sarkıkları ellerken alt kısımdaki teri iğrenc ayrıca avuclaması hic zevkli değil
- +1 yıl
iş sadece göğüste bitmiyor olgun kadın tecrübeli olduğu için dik göğüslülere taş çıkarır :)
Soran+1 yıliliski yasadigini düsünmüyorum biriyle tiktokta bayanalrı takiplediğini gördüm tüm arkadaslarim kadının videosunu izleyince kalkık olan sey iner bu ne sisko sarkık dedi :d
Gizli Üye(30-35)+1 yılne alaka la olgun kadin 35 40 yas kötü mü yani? bakimliysa erkeği de fena costurur.
01 Yorumla
Soran+1 yılSarkık göğüs iğrenc?
+1 yılSeks adı altında bir ilişki yaşanır illa milfle yaşanılacaksa mature içinde durum aynı bu iki farklı yaş aralığı anca birbirlerini cinsel yönden tatmin edebilir e tabi o da edebilirse.
04 Yorumla
Soran+1 yılbaby özetle yani?
- +1 yıl
Valla ben çok yaşlı karı sevmem ben 21 yaşındayım 28 e kadar yolu var diyelim
Soran+1 yılpeki neden bir erkek çatlakları olan iri sarkık gögüslü bir bayanı tercih eder? Kücümsemiyorum kötü birsey demek istemiyorum kadınlara fakat neden bir erkek sever bunu, reşit bile olmayan biri?
- +1 yıl
Yeteri kadar anne sevgisi alamadığı için bir insan genelde kendinden büyük kadın sever normal de ama ben şahsen her türlü sevgiyi fazlasıyla aldım ama yine de mature seviyorum ama tabi güzel mature olmalı maturenin maturesi var kısa saçlı maturelere bayılıyorum şahsen ve milf olayı mide bulandırıcı isterse cinsel bir ilişki yaşasınlar isterse normal bir ilişki her ikisi de milf için mide bulandirici
Ne bu milf anlat biraz
06 Yorumla
Soran+1 yılYasli kadin
Soran+1 yılher türlü iğrenc..
Soran+1 yılO da iğrenc ask varken para bir köşeye haha
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇünkü kadın 30’una doğru tekrardan güzelleşir
09 Yorumla
Soran+1 yılsarkik sisko çatlaklarla okey anlıyorum hahahahha
Cevap sahibi+1 yılŞişko olmayanlar da var sarkık değil sizden daha güzel gogsu olanlarıda var bir tek çatlağı olmayanlarda var. Gel İzmirde sana bankadaki hatunu göstereyim aynada kendine bakarken ağlarsın😂
Soran+1 yılaptal herif ben sarkık olandan bahsediyorum
Cevap sahibi+1 yılKuş beyinli hanfendi bende olmayanları da var diyorum.
Soran+1 yılBen cirkin neden sevilir diyorum ya karakterini tanimasi da imkansiz neyine kalkıyor
Cevap sahibi+1 yılSizin çoğunuzun güzelliğine kalkmıyor fiziğinize kalkıyor onlarada öyle olabiliyor.
Cevap sahibi+1 yılYahut basit elde edebildiği için olabilir
Soran+1 yılElde edebileceği biri değil takiplediği, hem ingiliz hemde ünlü ayrıca fiziği de kötü kalca sarkık gögüs sarkık destekli sütyenle yükseltiyor göbek önden fıskırmıs. Bunu niye takipler biri ya anlamıyorum bi de resit bile olmayan bi ergen. Bu fetis hastalık olarak gecen birsey ama bu hastaliği ona konduramiyorum cok garip bi duygu anlatamıyorum
Cevap sahibi+1 yılBu hastalık değil ya insanın bir şeyi istemesi beğenmesi gibi düşün. Belki şey diyosundur o kadın kim ben kim. Ama onun onu beğendiği bir bölgesi vardır mesela göbekli diyosun belki balık etli veya kilolulardan hoşlanıyor. Ayrıca şunu bil onu sadece s! kmek için düşünüyor. Yani kendini çirkin felan hissetme bir arkadaşım vardı okulun en güzel kızını okulun en fiziği yerinde kızıyla aldatmıştı çünkü amacı s! kmekti yani
Gizli Üye(25-29)+1 yılO ne
01 Yorumla
Soran+1 yılİnternete yaz bak yaslı kadın seks
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanıklar
02 Yorumla
Soran+1 yılNey
Cevap sahibi+1 yılSapıklar
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlisirisin
00 Yorumladeneyim farkı
29 Yorumla
Soran+1 yılDeneyimsiz biri ayrica sarkık meme iğrenc birsey çatlaklar vs
Soran+1 yılresit olmayan bi cocugun milf sevdasi cok garip değil mi?
Soran+1 yılAyrica o yaşlarda cocuk doğurmazsam sarkacağını pek düsünmüyorum
Soran+1 yılKadınlar olgunluk icin seviyor genelde. Ayrıca merak ettim sordum. Sen niye bu kadar gerildin :d
Soran+1 yılDüsüncemi paylastim
annesiyle yapıyor mu
06 Yorumla
Soran+1 yılBen ne bileyim + sanane
Soran+1 yılPeki pardon, peki nicin böyle seviyorlar
Soran+1 yılSadece izlediğini gördüm cinsellik yasadigini sanmiyorum ama sarkık ici sisko çatlakları olan bi bayan sence iyi mi kücümsemiyorum fakat çok iğrenc geliyor bırak iliskiyi tecrübeyi görünce mide bulandirir
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne