1 aydır konuştuğum biri var kendisi bana sun gece sarılıp uyuyalım dedi atamada dudağından öpmek istiyorum dedi ben baya tartıştım ama kendisi açıklamasında ben Abaza biri değilim o anlık öyle olmasını istedim sana karşı +18 yaklaşımım yok dedi ama benim pek içime sinmedi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 619 cevap paylaştı.
10 ayAşkım sen bana güvenmiyor musun sadece sarılıp uyuyacağız diyorum sana ahshshshshshhsh gerçekten yaşlar kaç o iş uyumakla sınırlı kalmaz bu arada ayrıca bu kişi sadece konuştuğun biri sevgilin bile değil tanımaz etmezsin sonrasında üzüleceğin bir duruma düşürme kendini muhtemelen bir aba zan seni de saf buldu belki düşer diye işte
15 Yorumla- 10 ay
Ne yapmam gerekiyor onunla normal konuşmak çok hoşuma gidiyor ama ben böyle bir şey istemiyorum
- 10 ay
Açıkça bunu istemediğini söyle zaten uzaklaşacaktır eğer derdi yalnızca bir şeyler yaşamak ise birini yanında tutmak için bu hayatta hiçbir zaman istemediğin sana uygun olmayan şeylere ok olma önemli böyle devam ederse konuşmaya devam et etmezse de yol ver gitsin
- 10 ay
Söyledim rahatsız olduğumu tamam kusura bakma dedi bir daha olmaz dedi
- 10 ay
Normal konuşmaya devam ediyor
- 10 ay
Gözlemle bakalım yüzyüze gelindi mi hiç bu kişiyle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
9Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı.
10 aySana karşı +18 bir hissi yoksa kardeşi gibi görüyor hiç çekici ve alımlı gelmiyorsun demek ki, arzulanmıyorsun
00 Yorumla
10 ayKesinlikle öyle yaklaşımı olacak. 1 ayda ne bu samimiyet diye sorarlar.
06 Yorumla- 10 ay
Kendisi normal gün içinde öyle değil çok iyide anlaşıyoruz ama ne yapmam gerekiyor bilmiyorum
- 10 ay
Cinsellik isteyecek. Dudaktan öpmek ne zamandır cinsellik dışında sayılıyormuş bi söylesin hele. Hem de daha 1 ayda.
- 10 ay
Yani bitmesi en hayırlısı gibi sanırım gün içerisinde benim istediğim gibi biri oluyor gecede kendi istediği gibi
- 10 ay
İki farklı kişi yani. Şöyle bak, devam edersen iki farklı kişiyle ve iki farklı kişilikle sevgili olacaksın. Cinsellik olarak bakma konuya. Erkek dokunmak ister, öpmek ister, hissetmek ister. Ama karşısındakinin sınırlarına saygı duyuyosa ve o istemediği için konuyu açmıyosa sorun yok burada. Ama istemediğini söylediğin halde konu dönüp dolaşıp oraya geliyosa orada bi sıkıntı var işte. En başta saygı duymama var mesela.
- 10 ay
Söyledim rahatsız olduğumu ben öyle biri değilim bir daha bu konuyu acmıcam dedi bakalım
- 10 ay
Akşamları başka oluyo dedin ama.
Cinsel Yaşam konusunda 844 cevap paylaştı. İçine sinmediyse doğrudur.
00 Yorumla
10 ay39 yaşın da biri ile sevgili olmam ya :)
00 YorumlaBaşta nasılsa hep öyle gider
00 Yorumla
10 aySekstir net
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
10 aySarılmakla kalmaz
00 Yorumla İnandın mı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 893 cevap paylaştı. Benimde sinmedi:)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayYalan her yerine dokunur ve sonuç orgazm
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam