4 senedir evliyim , 5. yıla gireceğim eşim çok merhametli her kadının isteyeceği bi erkek çocuğuna bana bakar açta açıkta bırakmaz, ama aynı zamanda pasiftir de hem yatakta pasif hem hayat akışında. Ailesiyle sürü problemlerim oldu arkamda doğru düzgün durmadı kendi dilimle kendimi ezdirmedim bir şekilde neyse asıl mesele yatakta asla iyi bir partner değil oral yapmaz da yaptırmazda argo kullan diyorum kullanmaz kuru kuruya giriş ve finito kendimi çok değersiz hissediyorum, temizim kılım tüyüm yok fitim de gayet beni beğenmemesi için bi sebep yok. Ama beni aldatmaya itiyor bu yönü yatakta pasif ön sevişme zaten istediğim gibi değil ya şefkat istiyorum ilgi istiyorum çok mu şey bunlar az önce birlikte olduk yemin ediyorum ağlıyorum değersiz mal gibi hissediyorum insan 2-3 cümle söylemez mi kulağıma güzelsin canım bebeğim aşkımhiç biri yok ya napaysun akıl verin bana ciddi anlamda bunaldım ayrılmayı düşünüyorum
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Deneyebilecegin tek şey yatakta onu yonlendirmen ama bunu ne kadar kabullenir seni ne kadar dinler ve ayak uydurur bilemem zor bir durum yaşadığım için çok iyi bilirim. Değişmez maalesef ama yine de açıkça konuş beklentilerini dile getir ilişki esnasında değil de normal zamanda konuş ve anlat kendini
04 Yorumla
Soran10 ayYa anlıyor ama o ilişki içindeyken ben mutlu olamıyorum ya konuşmayalım dio, nie ayıp mı ya ne demek konuşma görev gibi görüyor kafayı yicem ben! Argo kullan bana diyorm yok tenine dokunmak istemiyorum resmen
Soran10 ayBilmiyorum bu gece çok dokundu bana yani artık başkasını hayal eder oldum
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)10 ayBu anlattıkların ciddi bir iç sıkıntısını ve uzun süredir biriken bir duygusal boşluğu gösteriyor. Eşin dışarıdan “iyi biri” gibi görünse de senin asıl ihtiyacın olan şey ilgi, şefkat, tutku ve duygusal yakınlık; yani sadece bir “iyi insan” değil, bir “eş” arıyorsun. Kendini değersiz ve yalnız hissetmen çok anlaşılır çünkü uzun zamandır isteklerin karşılanmıyor, konuşmaya çalışsan da belki anlaşıldığını hissetmiyorsun. Cinsellik sadece fiziksel bir şey değil, sevildiğini hissetme ve bağ kurma biçimi. Bu bağ zayıfsa ilişki de zedelenir. Aldatmaya iten bu boşluk aslında bir çığlık gibi: “Beni gör, duy, hisset!” Eşinle açık, yargılamadan ama net bir dille duygularını paylaşman, hatta mümkünse bir çift terapistine başvurmanız iyi olabilir. Ama bu konuşmalardan da bir şey değişmezse, kendine zulmetmek yerine kendi iç huzurunu seçmen en sağlıklısı olur. Sevgi, tutku, değer görmek lüks değil, bir evlilikte olması gereken temel şeylerdir.
08 Yorumla
Soran10 ayÇok teşekkürler yorum için o kadar güzel analiz etmişsiniz ki; gerçekten bilmiyorum duygusal boşluğun yanı sıra cinsel anlamda da tatminsizlik, ilaveten hayat arkadaşı tabirine de pek uymuyor insan olarak iyidir merhametlidir ama hayatı yürütmeye devam ettirmeye bunlar yeter mi emin değilim
Cevap sahibi10 ayYürümez çok zor. Eşimde öyle. İsteksiz. Keyifsiz arzusuz. İyi bir insan ama bu kadarı yetmiyor maalesef.
Soran10 aySiz nasıl devam ettiriyorsunuz peki yani öyle bir şey ki enerjim bitik kanim çekilmiş gibi hissediyorum ve bu da sağlıklı ebeveyn olmaya da yetmiyor ve kendimi tüketiyor gibi hissediyorum o kadar çaresizim ki yani ayrılayım tamam da bu saatten sonra baştan düzen kurmak aile evine sığınmak veya tekrar evlendim diyelim bu defa da farklı imtihanlarla ugrasmak bilmiyorum kafamda binbir tane soru işareti var
Cevap sahibi10 ayBen akışına bıraktım artık. Ev arkadaşı gibi olduk iyice. Kendi kendimi tatmin etmekten başka bir çarem yok maalesef. Çok yorucu geliyor.
Cevap sahibi10 ayDilersen biraz konuşa da biliriz
Soran10 ayÇok iyi olur ferahlarım
Cevap sahibi10 ayTabi buyrum
Cevap sahibi10 ayTeşekkür ederim
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Öncelikle geçmiş olsun. Maalesef bazen kadın ya da erkek fark etmez, hayatını pasif sekikde yaşamayı alışkanlık edinmiş insanlar ölüyor. Evin küçüğü ise, kendisine sorumluluk verilmemiştir ya da cinsel konularda tabulu şekilde yetismisse bunlar yaşanabiliyor. Siz de haklısınız isteklerinizde. Bu tip konularin çözümü var elbet ama sizleri tanımak lazım. Yazabilirsiniz biraz soru sorup bilgi verebilirim
02 Yorumla
Soran10 ayNie siz terapist misiniz
- 10 ay
Güzel bir fıkra var. Bir gün Nasreddin Hoca esekten düşmüş , kötü de yaralanmış. Hemen doktor çağırın demiş biri. Hayır doktor çağırmayı, bana esekten düşüp iyileşmiş birini çağırın demiş. Ben meslek olarak terapist değilim ama hayat ve ilişki konusunda tecrübeli biriyim. Çok gezdim, çevre edindim, evliyim, çok farklı ilişkiler yaşamış ve farklı insanlar tanımış biriyim
Sen sadece yatakta degil nornal hayatta da ilgisiz kalmissin o iyi bir erkek olsada senin ruhuna dokunamiyor sorun burada
04 Yorumla
Soran10 ayEvt aynen öyle tam anlaşılmak isteğim mesele buydu
Soran10 ayRuhum emilmiş kanım çekilmiş gibi hissediyorum, tüm enerjim bitik ölü gibiyim ne yapacağımı bilmiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
10 ay4-5 yıllık bir evliliğe rağmen düzelmeyen bu cinsel yaşam kalitenize bakılınca içinde olduğunuz bu duruma üzülmemek elde değil. Anlattıklarına bakılır ise tam bir ahmak ile evli olduğunu da söylemeden geçemeyeceğim. Güzel, akıllı ve dişil enerjisi yüksek kadının kalmadığı bu devir de, senin gibi birisini bulduğu hal de değerini bilmeyen bu erkek müsvettesinden derhal ayrılmanızı tavsiye edebilirim. Bu zulümdür hanfendi...
02 Yorumla
Soran10 ayTeşekkür ederim yorum için
- 10 ay
Rica ederim. Böyle yaşanmaz yani. Kaldı ki Cinsel uyum, cinssel yaşam evliliğin %75 idir nere de ise.
- Cinsel Yaşam konusunda 522 cevap paylaştı.
10 aySen sevişmek değil, sevilmek istiyorsun. Bu da çok şey değil—en doğal hakkın.
Eşin iyi biri olabilir ama duygusal ve cinsel olarak yanında değilse, eksik kalırsın.
Peki açıkça hiç söyledin mi? Çünkü bazen insanlar seviyor ama nasıl seveceğini bilmiyor.013 Yorumla
Soran10 ayNormalde de çok nadir gelir sarılır öper ama ben şefkate açım anlaşılmaya açım yatakta sekse de açım, bu konuları açık açık söylemedim yüzüne sadece ilişki anında kulağına diyorum küfür et bana ama etmiyor asla no
- 10 ay
Anlıyorum sizi;Sen fısıldıyo’sun, o duymuyo ya da duymazdan geliyo...
Şefkate, ilgiye, sekse açasın ama o hâlâ kapalı bi kapı gibi.
İçindeki kadını sus’ura sus’ura bi bakmışsın kendin de sessiz kalmışsın.
Şimdi sor net:
Hep içe atıp "idare eden" mi olcan, yoksa bi kere olsun “beni duy” diyebilen mi?
Soran10 ayYa az önce inan ağladım bi ton ve kendime sordum iyi birisi tm ama bu iyiliğine karşılık yataktaki yetersizliğini ne kadar tolere edebilirim? Ayrılsam daha iyi bir seks hayatı sunan biriyle evlendim diyim ama ya çok doyumsuz olursa beni aldatırsa? Veya diğer insanlık yönü anlayış merhamet yönü gelişmemişse? Bunlarlada yapamam ne olcak böyle çıkamıyorum işin içinden
- 10 ay
Anlıyorum;İyilik yetmiyo, yatak sıkıntısı zor tolere edilir.
Ama başka biriyle seks iyiyse, insanlık da önemli; o da olmazsa yıkım.
Arada buluşmak mümkün mü? O seni anlasa, bi adım atsa?
Konuşmazsan çıkış yok. Bi dene, sabır + cesaret lazım.
Soran10 ayBilmiyorum pek kale almayabilir
- 10 ay
Konuşmaya başlarken: “Beni dinlemeni istiyom, biraz açık olmamız lazım.”
Duygularını net, sakin ama samimi söyle: “Yatakta ve duygusal olarak daha çok şeye ihtiyacım var.” - 10 ay
Onun da fikrini sor: “Sen ne düşünüyosun bu konuda?”
İkinci adımda ufak istekler iste: “Bana daha fazla sarılmanı, küçük sürprizler yapmanı isterim.” - 10 ay
Son olarak birlikte çözüm arayın, suçlama yok, destek çok.
Böyle yumuşak ve yapıcı gitmek en iyisi.. bence.. - 10 ay
Direkt ayrilmak seni suclu birakir ister istemez... en azından denedim istedik olmadi dersin... oda çözüm yolu bulur... detaylı konsmk istersn yzrsn..
Soran10 ayZaten evlendimiz günden beri hem onla hemde ailesiyle sıkıntı yaşıyoruz doğru düzgün bi ailesi yok ve öyle oldukları halde bide beni koruyup kollamaz ama neyse bunu geçtim yatakta istediğim gibi değil yatak harici de şefkati olduğu söylenemez ne olcak böyle bilmiyorum
- 10 ay
Gerçekten bunalmissin, hissediliyor, Bu yaşadıkların kolay değil, yıpratır insanı.
Ama unutma, sen değerli ve sevgiye layıksın.
Bazen en zor anlarda bile içindeki güç, seni korur ve yol gösterir.
Kendine haksızlık etme; sen önce kendini sev, şefkatle kucakla.
Ve unutma, her fırtınanın ardından mutlaka güneş açar.
Sen güçlü ve hakkını aramaya değer birisin.
Soran10 ayTeşekkür ederim inşallah
- 10 ay
Rica ederim ne demek,
İçinden geçenleri dökmek istersen burdayım, yazabilirsin.
Bazen bi’kaç kelime bile insanın yükünü hafifletir. Yalnız değilsin, unutma..
9 ayBoyle bir Partnerim olsa Onun Önünü Arkasını Her Yerini Yalarım bakarım Öperim her istediğini Yapardım
Onu sonuna kadar Doyururdum bir daha Çok Uzun süre böyle bir şey yaşamak istemezdi 👅👅👅👅👅👅👅👅👅
00 YorumlaÖncelikle üzüldüm. İnsan evlenince her manada mutlu olmam istiyor. Herhangi bir şey etkileyicinde başka şeyi di olumsuz etkiliyor. Eşiniz pasiflikten konuştuğunuz halde geçmemeye kararlıysa ayrılmayı düşünebilirsiniz tabi ki karar sizin hayat sizin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
10 aySekste uyum olmasi hayatta iyi olmasi anlamaina gelmez seks uyumdur istekler8n karsilikli karşilanmasodir. Bunu herkesle yakalayamaman normal bir durum
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 966 cevap paylaştı.
10 aySert ve küfürlü becerilmeyi seven İtaatkar ve xürtük ruhlu Zayıf vücutlu kadını biz bulamıyoruz. Bulanlar da kıymetini bilmiyorum. Xiktigimin dünyası...
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. şu tip kadına yapilacka sey degil. tuysuzum dedigi an agzimin suyu akti resmen. oyle guzel oral yapardimki kafayi yerdin cildirirdin. inan haketmiysoun yasadiklarini
00 Yorumlaoooooooooo allah yardımcın olsunnn yatakta aktif olmayan küfür etmeyen 2 güzell söz söyleyemeyen yalamyan yalatmayan erkek gerçekten zor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 544 cevap paylaştı.
10 ayYatak yerine farklı alanlarda plansız sevişmeyi deneyin yani illa ki tam ilişki değil yani ön sevişme gibi yapıp bırakın belki fark eder.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 926 cevap paylaştı. Son durum ne peki yani bir sonuç alabildin mi?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 811 cevap paylaştı. Ayrılma bence bul birni güvene bilecegin hayatını yasa doy doyur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 605 cevap paylaştı. Merhaba ben kadın doğum uzmanıyım çift terapistin gidin ya da ayrıl veya aldat
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayBir kadına erkeğine argo kullan demek zorunda kalmamalı ya. Erkek zaten onun kadınlığı ve zevkiyle hayvanlaşıp küfür ede ede parçalaması lazım. Harcanıyorsun onun elinde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
10 aySonuçta önsevişme uzun olmalı mutlaka oral yapılmalı sana. Güzel sözler söylenmeli. Böyle mutsuz olursun
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
10 ayYani ömür boyu bu şekilde devam edemezsin eziyet senin için sendeki de can aranızda kaç yaş var peki
06 Yorumla
Soran10 ay5 yaş
- 10 ay
Yaşlar kaç
Soran10 ay34-29
- 10 ay
Çalıştığı iş ağırsa ondan dolayı da olabilir veya psikolojik olarak geçim sıkıntısı varsa mesela
Soran10 ayHiç biri yok keyfi yerinde
- 10 ay
O zaman muhtemelen ya hayatında biri var ya da seni istemiyor bir nedenden dolayı mesela kişisel bakımına dikkat eder misin
Gizli Üye(36-45)10 ay5 yıl içinde seni hiç mutlu etmemesi üzücü bir durum aynı durumdayız eşimde senin eşinin kadın versiyonu hiç mi değişmez insan ama ne yaparsan yap değişmez yani eşini değiştiremezsin maalesef
00 Yorumla
10 ayTek cümle yazcam kendi kendine mastürbasyon yapsan zevk alırsın onun kendine hayrı yok
00 Yorumla
10 ayBenzer sıkıntıları yaşadım. Hayat bu şekilde geçmez. Ayrilman en doğrusu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Normal bir birey dini bütün kesin bela arama
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
10 ayİlgi yoksa merhamet bir ile yaramıyor
01 Yorumla- 10 ay
Sorun sadece sizde değil ki , kimse dört dörtlük uyumlu değil zaten
- Cinsel Yaşam konusunda 438 cevap paylaştı.
10 aySen bir caresine bakmalisin
01 Yorumla- 10 ay
Dertlesmeye ihtiyacın var gibi
Sen onun kulağına söyle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 893 cevap paylaştı. İşte bazı şeyler nspssn olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
10 ayPeki bunu kendisi ile konuştun mu
02 Yorumla
Soran10 ayHayır konuşmadım
- 10 ay
Sanırım kadınsal duygulardan ötürü kendisi görsün istiyorsun ama görmez alıp karsina konuşman gerekir bir ablayla konuşmuştum yıllarca içime atıp dert yandığım şeyi boşandıktan sonra fark eden bir insanla hayat yurumusum derdi
Gizli Üye(30-35)10 ayGecmis olsun. Kac yasin da eşin?
02 Yorumla
Soran10 ay35 yaşında
Cevap sahibi10 ayBu yaştan sonra değişmesi çok zor maalesef. Peki kıskanç mıdır?
Gizli Üye(30-35)10 ayDoyurulmamis kadin yuksekligi gordum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayerkek gıbı evıre cevıre vuramıyor maalesef
01 Yorumla
Cevap sahibi10 ayCok var boyle ama yapacak biseyin yok aldatamazsin
10 aySeviyor musun
02 Yorumla
Soran10 ayDediğim gibi insanlığını evt ama yatak yönü ve bazı pasif davranışları beni uzaklaştırıyor
- 10 ay
Yatakta mutlu değilsen sıkıntı
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
10 ayBoşan ama aldatma
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
10 ayAyrılmak mantıklı
00 Yorumla
10 ayBen evire cevire yaparim senin gibi atesli kadini
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayKonuş bence azdırıcı ilaç falan at yemegine
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)10 aySen onu yoldan çıkar 😀
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
9 ayYazık oluyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
10 ayYatakta çok mu kötü
00 Yorumla
10 ayBosanin
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne