Hahahha şöyle açık sözlü olan kızlara bayılıyorum ya. Amım yanıyor diyorsun nokta. Bazıları öyle olsa sa aman belli etmeyeyim falan diyor itici görüyorum öylelerini. İstiyorsan söylersin yani
Hahahha ya dediğim gibi sen ben öylesine diyorum sanıyorsunda sahiden samimiyetin hoşuma gitti. Bende düzgün biriyim yazılım mihendisiyim. Tanışmak istersen daha ayrıntılı sohbette edebiliriz
Kızlar Ne Diyor
Evet tabiki çok güzel yalayan bir partnerim vardı hala aklımda
Ama ilerisi olmuyo çocukla maalesef
Aa neden olmuyor
İlgisiz yani sürekli yazmıyor etmiyor sinir oluyorum bende zaten her buluşmamızda seviştik çocukla yani bir vakit geçiremedik ben eve çağırdım hep
Yüksek birisin belli ki ama sadece yalayıp bırakması tuhaf geldi ya. Normalde devam etmek istemesi lazım. Hem sende çok azıp öyle kalıyorsundur
Bakireyim ben sürekli seviştik sadexe
Yo ben boşaldım
Ha sen bozmasını istemiyor musun
Yani aslında amacım ilişki değil di sürekli cinsellik yaşayacağım biri olsun istedim ama güzel olunca hoşlantım oldu tabi birde komik bir çocuk
Yok ya ben o kadar cesaret edemem pişman olurum ama azgınım da yani istekli olmasam sevişmem hiç ama amım yanıyo ne yapim
Artık görüşmüyor musunuz peki partnerim vardı demişsin sanki eskiden gibi
Bir buçuk haftadır yazmıyor bana bende ınstadan çıksrtm en son bir şey yazmıştım
cevap vermedi kejdjdj
Hahahha şöyle açık sözlü olan kızlara bayılıyorum ya. Amım yanıyor diyorsun nokta. Bazıları öyle olsa sa aman belli etmeyeyim falan diyor itici görüyorum öylelerini. İstiyorsan söylersin yani
Yani ama ciddi bir ilişki de erkekler cinsellik yaşayınca soğuyor maalesef
boş ver ya daha iyilerine kısmet diyelim. Kafa birine benziyorsun aslında daha iyi tanımak isterim seni
Yani napim bedenim istiyor yani günah falan ama yapacak bir şey yok mastürbasyon tatmin etmiyo
Yok ya bu bir mit. Adamın soğuyacağı varsa soğuyor zaten cinsellik değil olay
İşlediğimiz günahta bu olsun ya ne yapalım hak yemiyoruz etmiyoruz
Ben regl olcağımda çok azıyorum aslında normalde o kadar değil de
Regl olmadan önce klitorisinin emilip güzelce dillenmesi aşırı iyi hissettiriyordıur. Elle o hazza ulaşamazsın
Tabiki öyle
Konuşmaktan sıkıldın mı 😂
Evet ya üf dıdıdk
Ama gene aklıma geldi ya öğrenci evinde kalıyordum son sene istediğim gibi çağırıyordum off çok güzeldi ya
Ama başkasıyls olursa miğdem bulanır cinsellikte tek eşli severim
Sevgili veya fb ile düzenli yaparsan tek eşli olursun zaten sorun yok
Evet şimdi o çocuk gitti ben başkasını da bulasım yok ya çok fazla kişiyle de olmak istemiyorum
Ama gene canım ister djejeje
Hahahha ya dediğim gibi sen ben öylesine diyorum sanıyorsunda sahiden samimiyetin hoşuma gitti. Bende düzgün biriyim yazılım mihendisiyim. Tanışmak istersen daha ayrıntılı sohbette edebiliriz
Evet bağlar
Peki cinsellikte iyi olmak boyutuyla ilgili mi sence?
Bence kullanması önemli
Bence ikisi de önemli. İçini doldurmayan penis iyi kullanılsa sa nasıl tatmin etsin ki?
İstekli adam bir yolunu bulur
Parmak mı kullanıyor diyorsun ya da oral 😂
Yess
Ki tek o da değil
Ne var başka meselaa