Benim cinsel olarak ilkim olacağını biliyor ve konuşurken laf arasında "sen aşık oluyor musun? Kızlarla sık yazışınca aşık oluyorlar ben sana o yüzden fazla yazmıyorum." diye bi laf söyledi şakayla. Siz olsanız bu lafı ciddiye alır mısınız yani gücünüze gider mi ve onunla beraber olur muydunuz yine de? Duygusal bağ istemiyor olsanız bile?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
ben bu yaratığı önce ciddiye almam, sonrada dediği lafla birlikte geldiği yere şutlarım, bunlar kendini ne b... k sanıyor
Canım ben de öyle yaptım. Zaten amacım duygusal bişi inan değildi ama böyle plancı sinsi içten pazarlıklı bi yaklaşım çok aşağılayıcı geldi bana. Bi de üstüne ghosting yaptı. Sonra bana yazdığında konuyu kapattığımı söyledim.
Duygusal bağ istemiyorsan alınacak bişey yok. Adam açıkça sadece sevişmek için gel bağlanma fb olalım diyor
Fb de bağlılık ister ayrıca daha hiç yapmamışız benimle hiç konuşmuyor mesajlaşmıyor bile
Benim de niyetim fb idi ama ben onu aşağılar gibi dalga geçerek böyle bişi söylemedim söylemezdim
Fb bağlılık ister ama istek üzerine partnerler beraber olur. Konuşup mesajlaşmıyorsa nasıl birlikte olacaksınız onu anlamadım iletişim sıkıntısı varsa güven sıkıntısıda vardır bence
İşte diyorum ya adam sık yzmadım diyor bi de iyide o zaman nası sıcak tutacak beni veya cinsel olarak istediğine bile nası inanıcam
Bence güvenilir değil olmadığı iyi olmuş bu konuda karşılıklı güvende şart. Merak ediyorum nasıl oluyor neden böyle bi istekte kadın ben bulamıyorum mesela. Bu kişi uzun süredir arkadaşın filan mı? Merakımdan soruyorum fb mevzusunu
Ben de ona dedim ki yazmanın duyguyla alakası yok bana hiç yazmazsan cinsel ilgi bile duymadığınu düşünürüm dedim. O zaman sana her gün yazarım dedi. Yine yazmadı ben de yazmadım. 18 gün sonra ilk o yazdı. Ben de "bu kadar özel bi bağı bana senin gibi davranan biriyle paylaşmaktan vazgeçtim" dedim. Haklı ddğil miyim?
İnanma güvenme de iletişim en başta şart değişik biriymiş
Beğenmiyo muhtemelen di mi
Çok haklısın 18 gün dayanamaz böyle birisi fb gibi bi ilişki bulmuşken ve açık açık söylemişken halen önemsemiyor. Muhtemelen seni elinde görüyor
Elinde görüp görmemesi duygusal ilişkilern konusu bence. Ben apaçık cinsellik istediğimi söylemişim garanti olmam daha iyi değil mi böyle bi ilişkide?
Beğenmeme ihtimali de var ya da başkaları da var ama senin kadar oda istekli olmalı bence. Böyle birini bulmanın çok zor olduğu bi zamanda böyle davranması normal değil. Hem beğenilmeyecek biri olduğunu neden düşünüyosun.
Sadece güven yok ilgide yok bence başlamaman en iyisi
Cinsel olarakta elinde görür ama tereddüt var biriyle ilgili sanki. Cinsellik istediğini dile getirmiş olman ve bu şekilde davranması bana samimiyetsiz ve güvensiz geldi.
Çok takmamalısın bence sal istedikten sonra yine bulursun.. Bu konudaki soruma da cevap vermedin bu arada
Kız arkadaşın var mı diye 3 kere sordum yok dedi. Seviştikleri olabilir belki onlar bunu boşluyorsa o zaman yazıyordur. Bedava vereni bulmuş tek mesaj bile atmıyor itoğlu it. Bundan sonra konuşmak zorunda kalsam kardeş diye hitap edicem o dereceye geldi gözümde.
Ayrıca bakire olduğumu söyledim bunun için bile özen göstermedi. Başka seviştikleri varsa bile neticede ben el değmemişim bana öncelik vermeliydi.
Seviştikleri vardır veya başka bişey ama bi anormallik var. Zaten dediğim gibi fb konusu gerçekten farklı bişey ayrıca benimde ilgimi çeken bi durum. Para konusu eskorta giriyor zaten.
Konuşmak zorunda kaldığına göre sürekli gördüğün biri mi
Biriyle ilgili tereddüt var derken?
Ne sormuştun?
Hayır müşterimizi bizim ben çalışanım o da ara sıra gelen birisi. 1 yıldır tanıyorum ve başlarda o beni istemişti direkt. Zagen ben de kendime fb ararken o aklıma geldi bi zamanlar beni istemişti zaten diye
Bakire olduğun için bağlanırsın diye düşünmüş olabilir. Diğerlerinde böyle bi problem yok ondan onlar daha ağır basar ilişki sonrası tepkini bilemediği için.
Resmen altın tepside altın kadınmışsın sadece ilişkiye girmek değil öncesindeki ön sevişme oral hazzını tattırıp en son ilişki hazzını yaşatmak ve bundan aldığın hazzı izlemek milyonda bir denk gelir heralde hayal bile edemedim o anki seni
Bişeyle ilgili tereddütü var demek istedim. Oda muhtemelen bakirelik kaybetme ve sonrasında sıkıntı yaşama konusu
Nerde çalışıyorsun?
Sorumda şu nasıl bulunabiliyo bi fb? Bi kadından duymak istedim. Uzun süredir bende arayış içindeyim ama bu cesarette birini bi türlü bulamadım.
Sırf bağlanırım diye başına bela almak mı istemedi ajajsjh ya erkekler hiç bedel ödemeden sevişmeyi ne kadar seviyor. 18 gün sonra bizim aramızda işler neden yolunda gitmiyor diye mesaj atmasına ne demeli o zaman hiç atmasın defolsun. Çok sinirlendim ya. Engelledim zaten ertesi gün. Demek ki beğenmiyor beni ki bağlanmamdan korkuyor
Beğenilmeyecek kadın mısın neden öyle düşünüyorsun diyorum bende?
Yani emin olamadığı için öyle davranıyor sonra isteğini öğrendiği için boşta kalınca yazıyor muhtemelen öyle düşündüm
Bakire olduğumu ilk başta bilmiyordu o zaman da aynı şekilde davrandı. Ben ilk teklifi mayısta yaptım bakira olduğumu Haziran sonuna doğru söyledim. Bu süreç 2 ay sürdü bana hep gelgitler yaptı ama ben başta teklif ettikten sonra bi daha ona hiç yazmadım. Kendi ara ara yokladı
Teklif ettiğin anda yanında bitmesi lazım bence bambaşka bişey var bu mevzuda
Yani ona bağlı olmadığımı ya da duygusal bişi olmadığını ona hiç yazmamamdan da anlamalıydı ne yazdım ne aradım o 2-3 kez aradığında da oldukça istekliydim ancak öyle cepte görmüş olabilir
Fb nası bulunur bilmiyorum da ilişki bile olmadan sevişmeye istekli birini bulman gerek ve onu istediğini belli etmen gerek. Erkekler bunu genelde dul kadınlara yönelerek yapıyorlar.
Sana özelden yazim mi sohbetin sardı
Olur yaz bende aynı görüşteyim seninde muhabbetin güzel
Kaç diycem ama seviyonuz katilinize aşık olmayı sen devam et
Engeli bastım merak etme
O zaman unutulalim konuyu
Ama iyi yaptım di mi engellemekle
Evet tekrar olursa tekrar yap afetin
Onu sen bilirsin hoşuna gitmiyorsa yapma ve bence evleneceğin kişiyle yapmak daha sağlıklı
Evlencek birini bulsam onla yapcam zaten boş yapma
Oltaya gel balık yapıyor yapma ilgi sevgi gostermiyene verme
Kizlar aşık olur dediğine gore tecrübeli biri uzak dur. Harama girme.
Demek ki kızlara ümit verdi aşık etti zamanında
Özelden yaz istersen.
Gereksiz bu adama o ilki yaşatma bile
Fb bile olunacaksa bu üslupla olmaz di mi ayrıca ilkim olacaktı ama zerre özdn göstermedi
Yani bide ilkin olacak gereksiz değmez buna
Yani beni uğraştırma sadece ver diyor
Zaten benim maksadım da oydu ama böyle söylemesi çok gücüme gitti yapmicam onunla
Yerinde olur
Ben ciddiye alırdım şahsen amacı ilişkiye girip ortadan kaybolmak gibi
Ben de sadece cinsellik istedim zaten de böyle söylemesi çok ağır geldi insanız neticede bu kadar duygusal olarak korktuğu biriyle bence birlikte olmamalı erkek
Yaş kaçtı ki
25
Hmm anladım
21 yaşındayım Bende bakirim güvenilir partner bulmak zor
İlkini neden böyle biri için harcıyorsun?
Asla bişi yapmicam bu laftan sonra
Doğru yolu bulman güzel
Senin için doğru olan bu çocuk değil
Fb bile olunacaksa üslup ve zihniyet yanlış di mi
Tabiki de yanlış üslup bu tip insanlar başa bela olur tehdit şantaj herşeyi yapar sakın ha
Sen kaç yaşındasın?
Başıma bela olmaz bence aksine kendi sanki benden korkuyor gibi
Ne yapacağı belli olmaz o yüzden dedim hem bir yorumunda evlenecek birini bulsam onunla yaparım demişsin evlilik düşünüyor musun?
Düşünüyorum da kimse yok
Kaç yaşındasın gel günaha girme belki uyum sağlarız bende bekarım nerde yaşıyorsun
orada mısın
Açayım mı yorumu
La olm ne saçmalıyn sen yürü
Evlilik düşündüğüm olsa onunla yaparım dedin ya onun için dedim
FB mi olacaksınız
Benim niyetim oydu ama böyle söylemesini aşağılayıcı bulduğum için yapmicam onla
İlkin mi olucaktı
Evet ilkim ol dedim ama zaten duygu ilişkisi olmayacak demiştim mesajlarda da
Sevmediğin birine neden ilkini veriyorsun
Beğeniyordum ama sevgi değil cinsellik ihtiyacındayım çünkü
İlişkin oldu mu
Olmadı yapmadım
Neden kii
Anlamıyo musun konuyu
Anladım da gereksiz bi konu çocuğun yaptıgı.
Ben olsam yapmam
Olurum. ben