Seks sonrasında uzaklaşıp tuhaf davranmaya başlayan birisi size ne hissettirir
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 952 cevap paylaştı. bazı kadınlar doğum yaptıktan sonra ya da doğum sırasında bebeğini ya da eşini görmek istemez onlardan nefret ederler , bu duruma düşmesinin nedeninin onlar olduğunu düşünür ve nefret eder ama bu bir süre sonra bu nefret kendini sevgiye bırakır, bazı şeylerde çok acele etmemek gerekir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
10Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
10 aykötü ve rahatsız edicidir bu davranış. beğenilmeme endişesi ve sorunu
00 Yorumla
10 aySeni arzulamiyor demekki seni sadece yoklugunu giderecek kişi olarak goruyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayKötü geçtiyse senin için soğuma olmuştur.. birde ilk ilişki ise tecrubesizse
03 Yorumla
Soran10 ayBenim ilkti onun ilk değildi. Ben ondan soğudum. Vücudu kusursuz bu arada. Hiçbir sorun yoktu gayet de zevkliydi. Ama ben adamdan soğudum. Neden bilmiyorum. O ise daha çok bağlandı. Acaba ilk olduğu için mi tuhaf hissettim diyeceğim ama bir hafta zaman geçti. Halen aynı hisler
Cevap sahibi10 aySenin için ilk olduğu için. S. Eks yapmadan önce seviyormudun nasıldı durumlar? Bazen olabiliyor böyle hormonlardan dolayida. Bazısı da tam tersi yaptıktan sonra bağlanıyor ve sürekli istiyor. Soguduysan da zaten devam etmen çok zor, biraz daha bekle bakalım
Soran10 ayYapmadan önce seviyordum. şu an o hislerin hiçbiri kalmadı midem bulanıyor onu görünce. Halbuki çok da güzeldi. Kötü bi deneyim de yaşamadım ama soğudum adamdan. O ise aksine daha bağlandı
Gizli Üye(30-35)10 ayKullanmış bitmiş işte gerçekten aklınızı kullanamıyorsunuz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 340 cevap paylaştı.
10 ayİstediğini almış nasılsa haklı çocuk
00 Yorumla
10 ayBeceriksiz olur öyle erkekler
00 Yorumla
10 ayBeni kullanıyor diye düşünürüm
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 425 cevap paylaştı. Kullanıldığını hissedersin
00 Yorumla
10 ayAlıcağını almış uzaklaşmış yani kısacası
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Alacağını almış öyle olur genelde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
10 aySevmediğini
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 aySeks nasıldı pekı
08 Yorumla
Soran10 aySoruda tek taraflı bakmışlar. Ben uzaklaştım. Yani güzeldi ama sanki büyüyü kaybetmiş gibi oldum. O daha değişik bağlandı. Dakika başı arıyor. Ben ise soğudum
Cevap sahibi10 ayAnladım yanı artık bısey hıssetmıyosun
Soran10 ayDuygusal bağlıyım zannediyordum seksten öncesine kadar. Yaşadıktan sonra bir soğuma geldi bana. Mesajlarına aramalarına çıkmıyorum. Bir hafta oldu. Ve asla geçmedi bu his
Cevap sahibi10 ayBıkerelıknıs demek kı yanı olabılır yapacak bısey yok
Soran10 aySence ayrılmalı mıyım
Cevap sahibi10 ayYanı ıstemedıgın bırıyle keyıflı olmaz bısey
Soran10 ayDoğru söylüyosun çok zaman geçmeden ayrılacağım. Benim ilkti bir de. Adam onun için bağlanmış da olabilir
Cevap sahibi10 ayTabıkı oylee ılk olması etken ama dusun karar ver sen
10 ayKullanıyordur
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası