O zaman burada sevgilmle sevi secegim onu nasil tahrik ederim diye sormayin. Tahrik edince boyle oluyor duzgun insanlardan bulmuyosun serseri mayin tiplerle cikiyosunuz sonra s. kip atti diye agliyorsunuz..
Evlenmeye neden bi şey kalmasın evlilik cinsellik yaşamak için mi var
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ya niye evlenim niye 1 kere hadi ordan diye kizi butun hayatimi 1 kadina baglamak istemiyorum 1den cok istiyorum zaten mutlu ediyorum benleyken evlenmek zorunda degilim kardesim.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
hep böyle yaptıklarını bile bile sen niye gidip yatıyorsun öyle yapan hemcinslerime teşekkür ederim awk asalakmısın niye evlenmeyi beklemiyorsun o zaman danamısın
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yoo ne alaka ben sevgiliyken bu yüzden seks yapmıyorum işte tamda belki sevgilimde yapınca sıkılıcak benden o yüzden sadece sevişiyorum 😂
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ben cinsel ilişkiye girdiğim hiç kimseyle yürüyemedim istedim istedim ama vermeyen kişiyle de nikah yaptım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Madem bunu biliyorsun yapma o zaman sende gerçi bakire değilsen artık çok geç çoğu erkek cinsellik için görür seni
O zaman burada sevgilmle sevi secegim onu nasil tahrik ederim diye sormayin. Tahrik edince boyle oluyor duzgun insanlardan bulmuyosun serseri mayin tiplerle cikiyosunuz sonra s. kip atti diye agliyorsunuz..
Evlenmeye neden bi şey kalmasın evlilik cinsellik yaşamak için mi var
Ya niye evlenim niye 1 kere hadi ordan diye kizi butun hayatimi 1 kadina baglamak istemiyorum 1den cok istiyorum zaten mutlu ediyorum benleyken evlenmek zorunda degilim kardesim.
hep böyle yaptıklarını bile bile sen niye gidip yatıyorsun öyle yapan hemcinslerime teşekkür ederim awk asalakmısın niye evlenmeyi beklemiyorsun o zaman danamısın
Yoo ne alaka ben sevgiliyken bu yüzden seks yapmıyorum işte tamda belki sevgilimde yapınca sıkılıcak benden o yüzden sadece sevişiyorum 😂
Ben cinsel ilişkiye girdiğim hiç kimseyle yürüyemedim istedim istedim ama vermeyen kişiyle de nikah yaptım
Üstünlük erkege geçiyor eskisi gibi peşinden koşmaz
Bu yüzden iffeti korumak lazım.
Çok botle olay madurlari var çok
Sende daha dikkatli ol.
işi bitince birakir tek amaci o ise
hiç bir sevgilimle yapmadım
Sende f*ck partner takıl
O kadar düşmedim abi
%99 u bırakır
Bahsettiğim şeyden dolayı mı?
Evet onu yapan zaten o niyetle yapar vur kaç
Peki ciddi düşünen bir insan cinsel ilişkiye girmek ister mi?
Vardır mutlaka ama çoğunluk öyle değildir
eger iyi olsaydın bırakmazlardı
Ben bırakmazdım
Nextleyebilir
Ben bırakmam seviyorsam ölümüne
Bırakır tad almazsa
Hayırrr
Tabii