Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşaldıktan sonra tuvalete gidip işeyip çünkü kanalda kalan sperm hamilelik yapabilir penisi yıkayıp aynı şekilde kızda sonra tekrar ön sevişme sonrasında devam sekse böylece arada bişeyler atıştırma felan derken 4/5 postaya kadar devam ediyorum 👍🏻
320 Yorumla
SoranSabaha kadar araliksiz bir sekilde 7 8 defa yapilabilinirmi
Cevap sahibi+1 yılTakviye gıdalarla yapılabilir ama bol bol kayganlaştırıcı kullanılması lazım çünkü ben 4 postayı attığımda baya zamanımız gitti ve kızın canı yanmaya başladı çünkü ıslanma olmuyordu artık kız 7/8 defa orgazm oldu
Cevap sahibi+1 yılVajina tahriş oluyor penisi çıkardığın gibi kuruyor birdaha girmesi için iyice ıslatmak zorunda kalıyorsun da zaten gerek yok çünkü ben sabah 10 gibi gittim evine akşam 6 ya kadar birlikteydik ancak 4 attım 5 i atalım dedim kız istemedi hali kalmamıştı 👍🏻
Cevap sahibi+1 yılİlkde penisim inmez asla iner gibi olur yıkarken işerken tam inmez ön sevişmeye başlayunca hala dik kalır penisim ama ikincide iner 30 dk dk kadar beklerim çünkü 3. Uzun süreceğinden dinlenmek şarttır 👍🏻
Cevap sahibi+1 yılDm at detaylı bir şekilde anlatim 👍🏻
Cevap sahibi+1 yılEşinizle sıkıntınız var galiba
Cevap sahibi+1 yılEig için teşekkür ederim 🙏🏻
Soran+1 yılYorumun en basta duruyodu oylesine sectim 😂😂
Cevap sahibi+1 yılDm at
Cevap sahibi+1 yılbir kaç bişey dicem 😂
Soran+1 yılBu konu hakkindaysa kalsin. Fazlasiyla şey ogrendim 😊
Cevap sahibi+1 yılBenimdr bir kaç şey öğrenmem lazım gizliden çıkıyorum
Soran+1 yılOgrenmek istiyosan 70 kusur tecrubeli kullanici var onlara sorabilirsin. Ben sadece ogrenmem gereken kismi ogrenmeye calistim
Cevap sahibi+1 yılbir kaç bişey dicem
Soran+1 yılNeyle ilgili
Cevap sahibi+1 yılYa sonrasında engellersin sende baya abarttın 😕
Cevap sahibi+1 yılSanki yüz yüze konuşalım diyorum
Soran+1 yıltamam ver hesabini
Cevap sahibi+1 yılNovelin görüşüne yorum yaptım kesinlikle diye
Cevap sahibi+1 yılBulamadın mı 🤔🤔
En İyi Cevaplar
+1 yılboşaldıktan sonra uç kısım çok hassas oluyor ve erekte bitiyor. yeniden erekte olması için biraz zaman geçmesi gerekiyor.
32 Yorumla
Soran+1 yılUç kisim cok hassas oldugunda oraya dokunsak ne olur
- +1 yıl
sadece üstünde bir şey sürtersen acı hissedebilir.
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk çekingen oluyorsun sonra öpüşüyorsunuz kıyafetler çıkıyor
51 Yorumla- +1 yıl
Evli misin yoksa azgın mı
Çok zevkli yapcanmi
81 Yorumla- +1 yıl
Harıka oluyot tekrar tekrar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
+1 yılŞunu bir anlayamadık gitti ya hepimizin hormonları farklı sağlığımız farklı kan değerleri vs. Yarım saat sonra boşalıp sönende var 2 posta ardı ardına dim dik durunda var 5 dakika içinde boşalıp 10 dk sonra kendini toplayanda var ya cidden napıyorsunuz kadın erkek p*rno izleyen buraya sorumu açıyor yorummu yapıyor anlamadım dip not p*rno yıldızları iğne vurduruyor penis dik dursun diye vakum kullanıyor penis büyütücü ve bu adamların sağlıklı bir yaşamları yok kalp krizi yüksek ya lütfen anlayın bizler makine ya da yıldız değiliz normal insanız doğallığımız neyse o yok ekstra haplar falan kalp krizini hiç düşündünüzmü saygılar.
150 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılboşalmadan sonra penis sertliğini kaybeden ve aşırı hassaslaşır o yüzden dokunulması veya git gel yapılması çok rahatsız eder huylandırır, ayrıca t*şaklarda da sancı olur. bir süre dinlenmeleri şarttır. o yüzden eğer ilişkide devam etmek gerekiyorsa yani hatun daha orgazm olmamışsa, boşalmadan sonra sevişmeye devam ederim en az 5-10 dakika sonra penis tekrar sertleşir ilişkiye hazır hale gelir, ondan sonra yardır gitsin 20 dakika daha. öyle ben peşpeşe ara vermeden 2-3 posta atarım diyen erkek yalan söylüyordur.
90 YorumlaŞimdi bir çok arkadaşımız işi tulumbaya bağlayacak ancak işin aslı evet bir performan düşüşü olacaktır sağlıklı bir erkek yaşıda önemli 1 2 saat dinlenme sonrası tekrar birlikde olabilir aynı zevki alabilirmi bir birinizi arzulamanıza göre deyişir ayrıca sekste kaç kez beraber olduğun deyil beraberliğinden aldığın hazdır.
30 Yorumla
+1 yılErkek boşaldıktan sonra 10-15 dk beklenmesi gerek Erekte olması için. Bu süre partnerin erkeğe dokunuşuna ve kişiden kişiye göre değişmekle birlikte daha kısa sürebilir. Erkekler kadınlar gibi ardarda orgazm olamaz. Beklenilmesi lazım. Fizyolojik yapı bu.
10 Yorumla
+1 yıl1 kere boşaldıktan sonra 2. ye devam etmek geçici bir durum çünkü 50 yaşında bunu yapamayacaklar. En doğrusu tek seferde erken boşalmadan 1 2 saat boyunca ilişkiye girebilmek. Böylece herkes daha profesyonel bir şekilde tatmin olur. 1. de erken boşalıp 2. ye ilişkşye girmek çok sakıncalı bir uygulama. 35 40 yaşından sonra bu mesele biter çünkü.
23 Yorumla- +1 yıl
Kardeşim dünyaca ünlü sk iler 1 kere boşalıp sonra 2. yi mi atıyorlar yoksa tek seferde 1buçuk 2 saatte kadını tatmin edip ondan sonra 1 tane mi atıyorlar? Gayet eminim ben
+1 yıl
Evet Ben Hiç Durmadan Boşalmadan 5 Saatten Fazla Yapabiliyorum Bu Sayede Penis Dahada Sertleşip Kalınlaşıyor 2 ci Saatten sonra Ve İstersem eğer Her Saat Başı Boşalabilirim Kontrol Bende
Ama Bir çok Erkek bunu Başaramıyor
Ben Doğal Farklı Yöntemler sayesinde Bu Seviyeye geldim
Başka Sormak istediğin bir şey Var mı32 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Cevabını merak ediyorum...
+1 yılYapı gereği penis boşaldıktan sonra küçülür. Zevkin yoğunluğuna göre kısa zaman içinde tamamen küçülmeden tekrar ereksiyon olabilir ama öyle ilaçsız boşaldıktan sonra tekrar devam etmesi pek mümkün değildir.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1. sorun için: ben bazen içinden hiç çıkmadan tekrar devam edebiliyorum. Eşim de mutlu olur hep
2. soru için: ben genelde vajinanın içindeki penise odaklanırım. O ıslaklığı ve ateşi daha çok hissetmek isterim
3 sorun için: ilk gece önce öpüşme olur. Yavaştan soyunulur tamamen. Oral mutlaka olmalı sonra da içine girilir20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEwet devam edebilir bosaldiktan sonra ama bosalirken mesela oral yapsa bana sonra bende onu yalasam ondan sonra da birlikte bir 30 dakika daha sevisebiliriz cunku 2. posta uzun surer
10 YorumlaAksine daha da artar. Boşalma süresi ikincide daha uzun olur
19 Yorumla
Soran+1 yılBosalma suresi kac saat suruyor genelde
Soran+1 yılO erkek daha once iliskiye girmemisse. Ilk kez yapiyorsa
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılBurdan soyleyebilirsin sıkıntı yok
- +1 yıl
Şunu söyleyebilirim. İlk gece erkek de tecrübesiz olduğundan biraz kendi zevkini önemseyecektir. Erken boşalma olur ve sen boşalmayabilirsin. Sonra 10 dk beklersiniz. O arada ıslaklığın kaybolmaması için sevişme devam etmeli ve ikincisi uzun olur. Tabi senin orgazm süren de etken burda. Yani ilk gece hiç zevk de almayabilirsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeeeh anasını satayım herkes jonny sins olmuş :D Yalan dolan inanma bunlara. Boşaldıktan sonra bir süre beklemesi gerekiyor sertliğini kaybeder 5-15 dk aralığında tekrar devam edebilir.
61 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPenis ereksiyon halinden çıkar boşalma olduğunda. Tekrar ereksiyon olması için uyarılması lazım, erkek çok azgınsa bu uyarılma kısa sürer, değilse arkasını döner uyur.
30 Yorumla
+1 yılBosaldiktan sonra sewisme olursa erkek tekrar sekse gecebilir muz yemesi lazim... bosalinca potasyum
20 YorumlaDeğişken bazen olur sabaha kadar bazen ikinciyi bile istemeye bilir erkek 😉
12 Yorumla
+1 yıl3-4-5 defa bile yapıyoruz bir defa uzun süre boşalamayan için olabilir. birinciden sonra zevkte değişme olmaz aynen devam eder beslenme vücut yapısıyla da alakalı
20 YorumlaKisiden kisiye degisir arzu ben ederim kimisi ertesi gun bile zorlanir
20 YorumlaSevişmeyle başlar sonra içine alırsın boşalınca biraz beklersin sonra devam
20 Yorumla
+1 yılBurda ulu orta O detaylar verilmez ki.
Eğer dinlemek istersen...12 Yorumla- +1 yıl
Bosaldiktan sonra 5-6 dakika inmeden devam eder sonra bir yarım saat dinlenip güzel bir oral yaparsan tekrar ve daha uzun devam edersin..
- +1 yıl
Yani işte
+1 yılHer zaman olmaz. Ve genelde olmaz. Hormon seviyesi düşüyor ister istemez.
10 Yorumla
+1 yılBoşaldıktan sora en az 10-15dk toparlanma süresi lazım
10 Yorumla
+1 yılboşaldıkdan sonra bir wc molası verip sonra yine ufak dokunşlar öpüşlerle tekrar başlayıp bu şekilde ilerleyerek çok kez boşalabiliyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvliliğe az kaldı ve heyecan tavan dimi 😄😄😄😄 elin ayağının titrediğine eminim 😄😄😄
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu konu halkında birkaç önleri olabilir istersen
Gizli Üye(30-35)+1 yıldüşmez diyen yalan söyler efenim, iki boşalma arası en az 10 dakikadır :)
20 YorumlaEreksiyon hali devam ediyorsa ara vermeden devam edilebilir tabi
10 Yorumla
+1 yılBen boşaldikdan 6 7 dakika sonra tekrar ayni ereksiyonu hissediorum
10 Yorumla
+1 yılİlk boşalma zevkli ama diğerlerinde o zevki alamıyorum
10 Yorumla
+1 yıl10 dakika sonra devam performans git gide artar ama zamanla bel ve bacak yoruluyor makina değil sonuçta
10 YorumlaKişinin performansına bağlı bu yapabilende var yapamayanda var
10 Yorumla
+1 yılbir süre beklemek lazım. bazen boşaldığın halde sert kalmaya devam ediyor ama çok ender
20 Yorumla
+1 yılBiraz zaman geçmesi lazım
32 Yorumla
+1 yılŞimdi 3-5 defa yapanlar damlar bu soruya :)
12 Yorumla
Soran+1 yılOhooo ne diyon. Damlaya damlaya göl oldu buralar 😂
- +1 yıl
Hortumla yıkarlar ne damlaması :)
+1 yılBu biraz sana bağlı 😅
10 YorumlaÇıkarmadan 3 posta 😂
10 Yorumla
+1 yılAkışına bırak bir şekilde diler dert etme😅😅
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlarda nasılsa öyle
10 Yorumla ilişki yaşadın mı hiç ?
121 Yorumla
Soran+1 yılHayir. Yakinda evlenecem cevremdekilere sormaya utaniyorum
Soran+1 yılGenelde kac saat sonra oluyor
Soran+1 yıl22 yasindayim
Soran+1 yılBoy 165 kilo 58
Soran+1 yılStandartin 2 tik ustunde bir guzelligim var. Evlendigimde ilk gece ne olacagi hakkinda bir fikrim yok
Soran+1 yılGenelde iliski sirasinda ne oluyor. Diyalog vs. Hareket
Soran+1 yılOpusmedim bile. Nisanli olamamiza ramen nisnlim beni hep alnimdan opuyor. Ondan oncede bir iliskim olmadi zaten
Soran+1 yılDierlerine cvp yaziyordum
Soran+1 yılMastla pek isim olmadi. Yapmaya gerek duymadim. Bir kac ay sonra yapacagim isi neden boka dondureyim ki
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. boşalmadan sonra performans duser
12 Yorumlaİlkinden sonra 10-15 fk geçmesi lazım.
10 YorumlaBen ediyorum başkası beni ilgilendirmez
10 Yorumla
+1 yılyazabilir misin özelden
10 Yorumla
+1 yılşu an orucumm gece yapicmm 👍
10 Yorumlabir nefes alırım tekrar devam
10 Yorumla
+1 yıl4 5 kez boşalabilirim 😘
10 Yorumla
+1 yılEdiyorum cıkarmadan 2 posta giderim
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Tabi 10 saat suriyeli gibiyim çat çat
10 YorumlaBen ediyorum 😊
Daha çok seviyorum hatta10 Yorumla
+1 yıl2 de normal de 3 de duser
10 YorumlaKişiden kişiye değişiyor
11 YorumlaHayır dönüp kıçını yatarlar
20 Yorumlarahatlar noolcak
60 Yorumla
+1 yılikinciye devam edebilir
12 Yorumla- +1 yıl
kac yasindasin ki sen
- +1 yıl
burdamisin